|
InterNH
|
 |
« Odpowiedz #480 : Grudzień 26, 2011, 01:52:44 » |
|
Cholera.Miałem na myśli 26, a napisałem 27..
|
|
|
|
|
|
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
|
|
|
g0raFCI
Piłkarz Serie A

Forza Grande Inter !
|
 |
« Odpowiedz #481 : Grudzień 27, 2011, 12:25:54 » |
|
Czekaj Fokus, Rah, jeszcze oszaleją wszystkie (...) gdy poznają mój urok osobisty, duszę artysty, to jaki jestem skromny i bystry, szczery do bólu, że aż przezroczysty... Wielki człowiek, wielki Mag. To już 11 lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #482 : Luty 01, 2012, 09:00:29 » |
|
Dzisiaj w wieku 89 lat zmarła Wisława Szymborska... tej Osoby chyba nie trzeba nikomu przedstawiać.
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
yoda79
|
 |
« Odpowiedz #483 : Luty 01, 2012, 09:07:24 » |
|
A w Egipcie po meczu już dziesiątki ofiar, ech, co za dzień.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #484 : Luty 01, 2012, 09:17:25 » |
|
Dzisiaj w wieku 89 lat zmarła Wisława Szymborska... tej Osoby chyba nie trzeba nikomu przedstawiać.
Nasi nobliści odchodzą, a na nowych się nie zanosi ;/
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #485 : Luty 01, 2012, 10:52:09 » |
|
Wielka strata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kachol
|
 |
« Odpowiedz #486 : Luty 02, 2012, 12:37:56 » |
|
Wielka strata... Wisława Szymborska R.I.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #487 : Luty 02, 2012, 01:19:17 » |
|
Wiersze jakieś czytałem... nie zrobiły na mnie wrażenia bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Ludzie którzy ją oceniali mieli widocznie za co! Wielka strata dla rodzimej poezji. Smutna sprawa, że coraz częściej żegnamy ludzi którzy przeżyli piekło bandyckiej niemieckiej okupacji Mam pełne obawy jak będzie wyglądała Polska i świat gdy takich ludzi jak Pani Wisława i wielu innych wartościowych Polaków zabraknie  Następców nie widzę...
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #488 : Luty 02, 2012, 01:43:26 » |
|
Skojarzenia z Szymborska? Ciutke skomplikowany zyciorys, wielka a zarazem prosta w swoim przekazie poezja i przemily usmiech autorki. Spoczywaj w pokoju, gdziekolwiek jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damiano
Piłkarz Serie A

"Boże chroń fanatyków"
|
 |
« Odpowiedz #489 : Luty 02, 2012, 08:43:24 » |
|
narodowcy.net/nie-zyje-wislawa-szymborska/2012/02/01/ ogolnie mocno związana ze środowiskiem Gazety Wybiórczej, wcześniej ze środowiskiem PRL, poezji nie oceniam, bo się na tym nie znam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 09:15:57 wysłane przez Damiano »
|
|
|
|
|
|
Klinsi64
|
 |
« Odpowiedz #490 : Luty 02, 2012, 09:52:33 » |
|
ważne że inni znający się na poezji ją cenili...to już chyba taka nasza cecha narodowa żeby wybitnych ludzi ściągać na dno Miłosz,Kapuściński teraz się z Szymborską zacznie,ceńmy ich za dokonania,a to jakimi byli ludźmi ? no cóż każdy ma jakieś grzechy na sumieniu,my żyjemy w miarę normalnych czasach,nie musimy stawać po którejś ze stron...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #492 : Luty 02, 2012, 12:49:40 » |
|
ważne że inni znający się na poezji ją cenili...to już chyba taka nasza cecha narodowa żeby wybitnych ludzi ściągać na dno Miłosz,Kapuściński teraz się z Szymborską zacznie,ceńmy ich za dokonania,a to jakimi byli ludźmi ? no cóż każdy ma jakieś grzechy na sumieniu,my żyjemy w miarę normalnych czasach,nie musimy stawać po którejś ze stron...
Pelna zgoda! Po tylu latach latwo wyrokowac i oceniac. Przeciez zycie nie jest takie proste, aby mozna bylo je strescic w kilkuzdaniowej notce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #493 : Luty 12, 2012, 02:41:56 » |
|
Whitney Houston miała 48 lat. Szkoda.
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #494 : Luty 12, 2012, 02:50:02 » |
|
Od dawna staczala sie na dno 
|
|