klopsson
Podawacz piłek
|
 |
« : Marzec 29, 2006, 08:41:39 » |
|
Ljarro to się tyczy Ciebie a także innych z Lublina: może jakoś moglibyśmy się spotykać na oglądaniu meczów gdzieś w naszym mieście?  Ja np. oglądam tylko te, które CZASAMI są w Polsacie Sport.... Co Wy na to?
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
|
|
|
|
hamsti
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 29, 2006, 08:48:05 » |
|
Myślę, że Ljarro nie ma czasu na takie spotkania, ale ja bardzo chetnie. Z jakiej dzielnicy jestes klopsson??
|
|
|
|
|
|
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
|
|
|
|
Anonymous
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 29, 2006, 08:52:08 » |
|
Myślę, że Ljarro nie ma czasu na takie spotkania A mi sie wydaje ze jednak Ljarro znalazl by troche czasu na obejrzenie meczu...  :P A wy jak myslicie? Na co ma czas Ljarro a na co nie? :? :mrgreen: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klopsson
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 29, 2006, 09:07:16 » |
|
Myślę, że chyba znajdzie czas.. Ja jestem z Nałkowskich szparki jakby co:)
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 29, 2006, 09:18:00 » |
|
Widze ze niektórzy wszystko o mnie wiedzą. Szparki a wpuszczają cie juz do barów ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 29, 2006, 09:37:22 » |
|
Myślę, że chyba znajdzie czas.. Ja pizgam Szparki a wpuszczają cie juz do barów ? hehehehehhehehe ps. sorka ze troche jakby nabilem sobie posta... ale tu wiekszy komentarz jest zbedny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 29, 2006, 10:20:21 » |
|
Widze ze niektórzy wszystko o mnie wiedzą. Szparki a wpuszczają cie juz do barów ? Dobre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hamsti
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 30, 2006, 07:37:42 » |
|
Tjaaa.... BArdzo dobre. Nie chcę się licytować, ale chodzę. Najczęsciej można mnie spokać w "Fortunie" i "4 pokojach"  Po prostu wiem z doświadczenia, że studenci nie mają czasu na spotkaniu eee... jak to ty nazywasz dziećmi. I po co ten sarkazm??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 30, 2006, 09:04:26 » |
|
Po prostu wiem z doświadczenia, że studenci nie mają czasu na spotkaniu eee... jak to ty nazywasz dziećmi.
kompletnie nie rozumiem o co w tym zdaniu chodzi :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maciek (interista)
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 30, 2006, 09:15:36 » |
|
szparki napisał: Po prostu wiem z doświadczenia, że studenci nie mają czasu na spotkaniu eee... jak to ty nazywasz dziećmi.
kompletnie nie rozumiem o co w tym zdaniu chodzi No, pewnie o to, że studenci zaniedbują swoje dzieci  :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hamsti
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 30, 2006, 12:01:14 » |
|
Może się myle, ale przebywam często na forum i chyba widzę jakie jest nastawienie większości użytkowników "starszej daty" do nowych ludzi "nabijających posty"(choć za takiego się nie uważam, może na początku). Po prostu uznawani są za dzieci, cytat "a ciebie szparki wpuszczają już do barów" w zupełności tłumaczy poprzedni post...[/b]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 30, 2006, 01:15:11 » |
|
Jak nie bedziesz pisał dziecinnych postów, to nikt cie za dziecko nie bedzie uważał. A twoj pierwszy post w tym temacie byl po prostu smieszny i dziecinny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 30, 2006, 03:37:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

|
|
|
klopsson
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 30, 2006, 08:36:45 » |
|
Wy nie macie co robić w większości postów tylko się kłócić?... Ja np. mam 16 lat - w związku z tym kwalifikuję się jako, jak wy tu mówicie, "dziecko". I co z tego? Inter jest klubem od lat 18? Pierwsze słyszę... ********************************************************* Kolejna sprawa: ja mówię serio serio o tych spotkaniach. Możnaby gdzieś kiedyś się zebrać, obejrzeć mecz (z reguły mnie wpuszczają do barów, pubów etc. z racji 190 cm wzrostu, ale sądzę, ze znalazłoby się też inne miejsce - raz zarobiłem w jakiejś spelunie kuflem w łeb, więcej nie chcę  ). Jeśli kogoś to dalej śmieszy jego sprawa - mój post miał na celu zawiązanie jakiegoś lubelskiego fanclubu a tymczasem jak w większości topiców już zaczynają się kłótnie... I to m-y użytkownikami "starszej daty"  Czyli widać, że czasami i Wam odbija. Więc jak - może ktoś odpowie na to w sposób ZWIĄZANY z TEMATEM? Pozdrawiam i dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 30, 2006, 08:45:08 » |
|
Ja np. mam 16 lat - w związku z tym kwalifikuję się jako, jak wy tu mówicie, "dziecko" Ten moj tekst do Szparkiego byl zwiazany z tym, że odpowiada za mnie. Nie wiem skad wzial taki pomsyl, żeby pisać na co mam czas a na co nie. to m-y użytkownikami "starszej daty" Ja nie widze tutaj zadnej takiej kłótni Więc jak - może ktoś odpowie na to w sposób ZWIĄZANY z TEMATEM?
Ale jakiej odpowiedzi oczekujesz? Szparki napisal przeciez ze moze przyjść. Przypomina mi to temat o zlocie kibiców, który juz był zakładany przez kilka osób, a potem te osoby czekają na to, żeby ktoś inny wszystko zorganizował.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|