|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 31, 2006, 11:26:57 » |
|
To może i ja nabije  a tak na poważnie to nie da się ukryć, że jesteśmy zbyt mało zorganizowani  , ja z miłą chęcią bym pojechał w moim przypadku (do Katowic) i obejrzał meczyk Interu z kibicami Nerazzurri, ale co z tego skoro nie ma komu. Na przykład kibice Barcelony (znam takich) spotykają się w jednym pubie co tydzień i przy pifku oglądają poczynania swoich pupili :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klopsson
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 31, 2006, 04:53:15 » |
|
Dobra, będzie szybciej, łatwiej i przyjemniej: 1) Gdzie jest takie miejsce w Lublinie gdzie moglibyśmy się spotkać przy oglądaniu meczu (Cyfra + wymagana raczej  )? 2) Kiedy moglibyśmy się spotkać? 3) W odpowiedziach na pytania 1 i 2 oczekuję konkretów 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
|
|
|
|
Cinek-Rychu
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudzień 04, 2007, 10:28:30 » |
|
postanowiłem odświeżyć temat bo sam jestem z Lublina i myśle że to dobry plan pójść na meczyk przy piwku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #19 : Grudzień 04, 2007, 10:40:43 » |
|
postanowiłem odświeżyć temat bo sam jestem z Lublina i myśle że to dobry plan pójść na meczyk przy piwku  Ja jestem jak najbardziej chętny.A na jaki meczyk chciałbyś iść do barówy  Na ten jutrzejszy z Lazio 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudzień 05, 2007, 11:54:01 » |
|
Ja zasadniczo pobieznie do Wembleya moge sie wybrac, bo chyba nie bede mial gdzie obejrzec w domu
EDIT: A jednak juz mam gdzie isc ;P
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2007, 12:19:55 wysłane przez Ljarro »
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 09, 2008, 06:37:51 » |
|
Do Interistów z Lublina: wybieramy się do baru na mecz Inter-Liverpool  Byłem dzisiaj w Sport Barze i wtorkowy mecz Interu będzie puszczany.Wybiera się ktoś Ludzie z Lublina WYPOWIADAJCIE SIĘ !!!
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
hamsti
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopad 21, 2008, 05:36:46 » |
|
Czy ktoś z Lublina byłby zainteresowany wybraniem się na najbliższy mecz Inter : Juventus do pubu Tifosi na Okopowej??
|
|
|
|
|
|
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 21, 2008, 05:42:43 » |
|
Kurcze, szkoda że nie założyłeś tego tematu wcześniej bo przed kilkoma godzinami się pozbyłem całej kasy  . No, ale może by się coś wykombinowało.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 05:46:05 wysłane przez Kropasz »
|
|
गांजाKoniec świata"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho Four little goblins, trapped by the sea. One teased a serpent, and then there were three. Three little goblins, enjoying their brew. One bumped an ogre, and then there were two. Two little goblins, out in the sun. Down came a griffin, and then there was one. One little goblin shook up the ground. When the dust cleared, no one was found.
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopad 21, 2008, 05:46:08 » |
|
Z tym możesz mieć problem bo kilku Interistów z Lublina poleciało do Mediolanu na mecz. A druga sprawa, to musicie się przygotować, że ta knajpa będzie zapełniona kibicami Juve którzy umówili się tam na oglądanie meczu 
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 21, 2008, 05:50:03 » |
|
Ja się rolników nie boję  . No wiem, że na mecz leci Ljarro i kilka jeszcze osób. Ale może są wśród nas tacy, co się nie przyznają, że są z Lublina  .
|
|
|
|
|
|
गांजाKoniec świata"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho Four little goblins, trapped by the sea. One teased a serpent, and then there were three. Three little goblins, enjoying their brew. One bumped an ogre, and then there were two. Two little goblins, out in the sun. Down came a griffin, and then there was one. One little goblin shook up the ground. When the dust cleared, no one was found.
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 21, 2008, 06:02:45 » |
|
Nie polecialo, a wylatuje jutro rano i są to Mora, trzech od Bartlomieja i ja ;P Moze kiedy indziej, bo juz byly przymiarki, ale jak widac odzewu zero
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 21, 2008, 06:19:55 » |
|
Do następnych derbów Mediolanu jeszcze daleko, a następne ciekawe mecze to chyba tylko z Napoli 30 listopada i 6 grudnia z Lazio na wyjeździe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 22, 2008, 03:31:10 » |
|
następne ciekawe mecze to chyba tylko z Napoli 30 listopada Andrzejki hehe  Ja na wszelkie spotkania w barze jestem jak najbardziej chętny, myslę że 7-8 osób można spokojnie uzbierać.Mecz z producentami Milki odpada ,ale na Napoli można się zebrać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudzień 04, 2008, 12:15:10 » |
|
Niestety nie mogę edytować posta... Pytanie do Interistów z Lublina:wybiera się ktoś do baru (prawdopodobnie "Tifosi") na mecz z Lazio  Elita lubelskich Interistów (czyli Ljarro i ja  ) zadeklarowała swoje przybycie.Przypominam ,że mecz jest w sobotę o 20:30. Ludzie z Lublina WYPOWIADAJCIE SIĘ !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|