|
Grrruby
|
 |
« Odpowiedz #510 : Styczeń 24, 2012, 11:14:22 » |
|
Protest ACTA w czwartek o 14.oo przed urzędem wojewódzkim. Kto będzie? Ja się wybieram. Nie pozwolę bez walkii aby te cwele zabrali nam to co należy do Nas!
|
|
|
|
|
|
I Whispered in her ear: U better fear me dear, `Cause I am Death I`ll Take that sh*t, You`re calling Life In a single FU**ING BREATH! 
|
|
|
mayday
Raczkujący trampkarz
TI AMO INTER
|
 |
« Odpowiedz #511 : Marzec 07, 2012, 01:52:25 » |
|
Witam wszystkich!
Planuje ktoś może jakiś wypad do baru/pubu obejrzeć wspólnie meczu Inter w serieA ? (chievo) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #512 : Marzec 07, 2012, 04:34:47 » |
|
Co do Chievo to nie jestem pewien czy w ogóle gdzieś w Lublinie będzie puszczany ten mecz...Prawdopodobnie będziemy się ustawiać na rewanż z Marsylią.
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
!ena
Piłkarz Serie C
PAZZA INTER AMALA! ♥
|
 |
« Odpowiedz #513 : Marzec 09, 2012, 11:17:35 » |
|
nie wiem, czy będę w mieście, ale jak będę, to ja się piszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KoRNeL
Trampkarz
Forza INTER !
|
 |
« Odpowiedz #514 : Marzec 17, 2012, 09:27:47 » |
|
Witam Wraz z interfann`em wychodzimy z inicjatywą poszukującą fanów Interu z naszych okolic ( Parczew , Wohyń ) oraz ogólnie z województwa Lubelskiego , aby się czasami umówić na wspólne oglądanie meczów itd Jeżeli znajdzie się ktoś chętny to proszę o udzielanie się w temacie Pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
interfann
|
 |
« Odpowiedz #515 : Marzec 17, 2012, 09:30:35 » |
|
Myślę iż jest to dobry pomysł. Zawsze to jakaś integracja. Kierujemy tą informacje do Kibiców z mniejszych miejscowości z dala od Lublina. Bo jak wiemy w Lbn jest ich najwięcej.
|
|
|
|
|
|
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie, Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
|
|
|
|
kolus
|
 |
« Odpowiedz #516 : Marzec 17, 2012, 10:20:37 » |
|
a ktory z Parczewa jest ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KoRNeL
Trampkarz
Forza INTER !
|
 |
« Odpowiedz #517 : Marzec 17, 2012, 11:00:05 » |
|
Jam jest  ale często też bywam w Lublinie a czemu pytasz ?
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
interfann
|
 |
« Odpowiedz #518 : Marzec 17, 2012, 11:19:44 » |
|
Ja mam rzut beretem do Parczewa. Często tam bywam jak korzystam z wolnego ponieważ mam tam rodzinę.
|
|
|
|
|
|
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie, Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
|
|
|
|
kolus
|
 |
« Odpowiedz #519 : Marzec 18, 2012, 03:17:09 » |
|
a bo tak sie sklada ze ja jestem z parczewa ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KoRNeL
Trampkarz
Forza INTER !
|
 |
« Odpowiedz #520 : Marzec 18, 2012, 10:37:09 » |
|
No to świetnie się składa jest już nas trzech z tych okolic  a do wczoraj myślałem , że jestem sam ;p a z którego rocznika jesteś kolus ? ja jestem 91`
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #521 : Marzec 24, 2012, 07:41:09 » |
|
Już jutro w Tifosi mecz Inter - Juventus, chętni niech wpisują się na listę: 1. Mora 2. ??? KoRNeL - bardzo pozytywna inicjatywa, kontaktujcie się tam między sobą, jeśli często bywasz w Lublinie to bierz Kolusa pod pachę i wpadajcie na jakiś meczyk do Tifosi 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Jarek_FCI
|
 |
« Odpowiedz #522 : Marzec 24, 2012, 09:10:41 » |
|
Na pewno będzie pokazywany w Tifosi?? Bo w rozpisce na ich stronie nie jest uwzględniony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KoRNeL
Trampkarz
Forza INTER !
|
 |
« Odpowiedz #523 : Marzec 24, 2012, 09:13:15 » |
|
W porządku coś wymyślę na pewno tylko jutro mi nie pasuje niestety bo wyruszam w inna stronę ale dam się skusić następnymi razy na pewno  trzeba się jakoś w końcu integrować społecznie !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #524 : Marzec 24, 2012, 09:47:17 » |
|
Na pewno będzie pokazywany w Tifosi?? Bo w rozpisce na ich stronie nie jest uwzględniony. Rzeczywiście, to w takim razie możemy skoczyć do Sportu na Nadbystrzycką. Jak dla mnie to nawet lepsze miejsce, bo mają tam kącik Interu i swojski lubelski browar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|