|
Interfun 3
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 05, 2007, 02:39:15 » |
|
tera ja Avatar:fajny avatar z bobem którego również lubie  Nick:myster snake jednyne z czym mi sie kojarzy to myster masyl  User: osoba "obyta" na forum w dodatku fajny koleś (widać od razu że fan interu) Podpis: zarombisty sig, a jesli chodzi o podpis to ma racje Być kibicem inter-bezcenne 
|
|
|
|
|
|
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti 
|
|
|
Rebelde
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 05, 2007, 07:14:45 » |
|
Interfun 3 Avatar:Zajebioza Ibra Rulz +10  Nick:Kojarzy mi sie z jakimś 'Biurem Podróży' User:Na czacie nigdy go nie widziałem.A na forum nie zaglądam często więc nie wiem.. Podpis: Fajny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 05, 2007, 08:25:41 » |
|
Avek – jakieś coś tańczące lub wykonująca jakąś inną czynność, której nazwy nie znam. /edit: juz go nie ma Nick – Ogólnie z niczym mi się nie kojarzy, ewentualnie z Radebebe – był taki piłkarz. User – ma dwa posty więc na jego temat trudno się wypowiadać. Wydaje mi się, że userzy o tak małym starzu nie powinni się w tym temacie wypowiadać, ponieważ ani mu o nich zbyt wiele nie wiemy, ani oni o nas. Podpis – no nie wiem … wygląda na jakieś sadomaso /edit: juz go nie ma
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2007, 08:37:58 wysłane przez RoB »
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 05, 2007, 08:32:37 » |
|
Avatar: Dość oryginalny i ciekawy Nick: Rob kojarzy mi się z imieniem Robert - Roberto User: Bardzo pozytywna postać tego forum. Udziela się wszędzie pisząc mądre i przemyślane posty. Podpis: Logo jednej z największej i najstarszej grupy Ultrasów Interu Boys San. Życze każdemu kbicowi Interu aby dat w podpisie Roba było jak najwięcej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imrahil Hitokiri
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 05, 2007, 08:49:41 » |
|
Michu tak.. Avatar: Matrix jak zawsze,ale lepszy byl ten w garniaku =] Nick: Michu to misiek x] User: Pan i Wladca Podpis: ku pamieci Giacinto Facchetti,by nowi wiedzieli ze taki "ktos" wogole zyl,reszte widac
|
|
|
|
|
|
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
|
|
|
|
elvis
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 05, 2007, 09:20:42 » |
|
Imrahil Hitokiri avatar: szatan piccolo zwany szatanm serduszko. mój ulubiony avatar na forum choc mineła mi fascynacja DB nick: kojarzy mi sie z jakims tureckim imieniem i japonskim nazwiskiem,. chyba jeszcze go nigdy dobrze nie przeczytałem  user: ranga mówi sama za siebie- żywa legenda podpis: krótko i na temat - Forza Inter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 08, 2007, 10:51:16 » |
|
Elvis23Avatar:bardzo znany i lubiany piłkarz... nick:tylko jedno przychodzi mi na myśl - Elvis Presley  , nie wiem co miałeś na myśli biorąc sobie taki nick  user:nie kojarze za bardzo,ale widać,że lubisz się tutaj wypowiadać, czasami nawet dość kontrowersyjnie  podpis:Marco Materazzi - jeden z lepszych obrońców w tym sezonie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzybek
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 10, 2007, 10:08:33 » |
|
nikt nie pisze to ja ocenie  Jankos Avatar: No cóz wierny fan Pogoni. Nick: Jezeli by sie dobrze przypatrzeć do wyjdzie Janek Kos  "My czterej pancerni ..." :p User: Nic do niego niemam, dobija do 100 postów czyli jest już dobrze obenany na forum. Podpis: Genialna praca Orzeu ! Forza Cambiasso !
|
|
|
|
|
|
http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo/ El Cuchu  sig by Matys from manusite, thx  " If there is a better defensive midfielder in world football at the moment I want to know that players name" Forza Cambiasso !
|
|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 10, 2007, 11:55:02 » |
|
GrzybekAvatar: nie interesuje się zbytnio taką muzyką,ale wydaje mi się że coś związane z hh  Nick: tylko z jednym mi się kojarzy ... grzybki  User: użytkownik już dość dobrze zabawił się na naszym forum,nie sprawia żadnych problemów,pisze z głową. Podpis: Wszystko co związane z Interem...Forza Cambiasso 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 10, 2007, 12:17:19 » |
|
Avatar: No tak, masz juz go kilkanascie miesiecy? Ladnie wykonany, czytelny, wiadomo o kogo chodzi. No i Adriano  Nick: Z tego co pamiętam, pochodzi od Andy Van der Mayde?  User: Jedna z najbardziej zasluzonych i znanych postaci tego forum, no i gosc z "grupy trzymającej władze"  Podpis: Taka mała reklama najlepszej strony Interu w Polsce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jankos
Zdobywca Scudetto

Portowiec
|
 |
« Odpowiedz #26 : Luty 10, 2007, 03:58:06 » |
|
slepy_fanAvatar: bardzo ładnie wykonany - na plus. Nick: ślepy to chyba nie jest, bo jako tako klika w tę klawiaturę i konstruuje poprawnie zdania  User: jeden z najmądrzej piszących na forum, z przyjemnością czyta się niektóre posty. Tym bardziej to doceniam, bo ostatnio zaobserwowałem "zlot pokemonów", szczególnie tych mieniących się kibicami pewnego klubu z Serie B... Podpis: czyli z cyklu - cytaty Materazzi'ego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #27 : Luty 10, 2007, 04:30:38 » |
|
Avatar: Przyjaciele Legii  więc luzik  Nick: kojarzy mi się z Jankiem kosiarzem  User: pisze mądre posty! widać że Portowiec Podpis: jeden z moich ulubieńców w Interze więc duży +
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #28 : Luty 10, 2007, 08:24:26 » |
|
A to ja sobie pozwole po raz 2 GlobusAvatar: No coz avek kojarzy mi sie z metalem. Jakis gosciu gra na gitarce i trzepie glowa Nick: No nic innego nie przychodzi mi do glowy wiec bedzie po prostu globus  User: Oczywiscie fan Interu napewno slucha metalu i widac ze juz zapuszcza powoli korzenie na forum. Podpis: Dumny z tego ze jest Interista 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
Adriano-10
Raczkujący trampkarz
Inter® Mediolan™
|
 |
« Odpowiedz #29 : Luty 18, 2007, 07:41:28 » |
|
MASTER SNAKEAvatar: Ciekawy Avatar z Bobem Nick:Z niczym mi sie nie kojarzy ale ciekawy nick  User:Mnóstwo wpisów na forum. Widac nie roztaje sie z forum  Podpis: Również w sigu Bob, a ten podpis to prawda że "Wrażenia po meczu-bezcenne" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|