|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #390 : Marzec 25, 2011, 08:29:02 » |
|
Nick: Futbolistka - rozumiem, że koleżanka lubi piłke i sama ją uprawia  Avatar: hmmm, Mona Lisa w w koszulce Interu - ciekawe, podoba mi sie User: nie kojarze za bardzo wiec powiem tylko tyle, ze jest fanka Figo, i rzecz jasna właściwej części Mediolanu  Podpis: Figo, jestem z tobą. Czyli potwierdza to moja wczesniejsze przypuszczenia 
|
|
|
|
|
|
E\' una gioia infinita<br />che dura una vita<br />Pazza Inter amala!<br /><br />FORZA INTER!!
|
|
|
|
Ma(R)co_Polo
|
 |
« Odpowiedz #391 : Marzec 26, 2011, 01:52:54 » |
|
solo_nerazzurri
Nick : szkoda,że z małych liter, ale pokazujesz że jesteś tylko Interistą. Avatar: nie podoba mi się, za duży mało oryginalny bez życia, ale jest Inter spoko Podpis : Kawałek z refrenu klasyka śpiewanego przez graczy Interu ! mogłeś trochę się pobawić graficznie, bo nie zauważam Cię w tle innych User:w miarę aktywny
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2011, 02:52:58 wysłane przez Ma(R)co_Polo »
|
|
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
|
|
|
|
VVujek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #392 : Maj 30, 2011, 02:56:29 » |
|
Ma(R)co_Polo Nick : Marco Polo Był to wenecki kupiec i podróżnik  ,a być może masz na imię po prostu Marek Avatar:Może być na planszy w takich barwach mógł bym zrobić wyjątek i pograć w szachy  Podpis : Po prostu świadczy o tym że jesteś kibicem Interu z Polski User:Nie miałem z nim styczności,ale bardzo aktywny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adriano_forever
|
 |
« Odpowiedz #393 : Maj 31, 2011, 10:17:00 » |
|
VVujek Nick: Prawdopodobnie jego ksywa to wujek Avatar: Ronaldo w koszulce Interu. To były czasy Podpis: Klasyczne i nam wszystkim znane Forza Inter User: Aktywny na SB, dobry gracz w haxa i woli nie wchodzic w niepotrzebne spięcia
|
|
|
|
|
|
 "Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu." - Nicola Berti
|
|
|
Vancore
Piłkarz Serie A

Troll Naczelny
|
 |
« Odpowiedz #394 : Maj 31, 2011, 11:02:19 » |
|
Adriano_forever Nick: Jak widac wierny naszemu bylemu pilkarzowi, ktorego swoja droga sam uwielbialem. Avek: Herb Interu na interowym tle, spoko. Podpis: Sama prawda  Cytat z Berti'ego. Znany pewnie wiekszosci. User: Na SB aktywny, mozna powiedziec ze staly bywalec. Na forum mniej sie udziela co mnie nie dziwi bo SB rlz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!ena
Piłkarz Serie C
PAZZA INTER AMALA! ♥
|
 |
« Odpowiedz #395 : Maj 31, 2011, 03:31:13 » |
|
Vancore nick - kojarzy mi się ze zwycięstwem - vincere - wygrywać  z niczym innym  avatar - koszulka z nickiem i nr, przypuszczam, że lub Il Principe Podpis - nic nie mówi, ale trollem chyba nie jest  User: nie mam pojęcia, pierwszy raz chyba widzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czubinho
Trampkarz
1908
|
 |
« Odpowiedz #396 : Maj 31, 2011, 03:44:26 » |
|
!ena nick- kojarzy mi się z pięknym imieniem, Magda avatar- uwielbiam rudzielce podpis- Pazza, to chyba jasne  user- nie kojarze 
|
|
|
|
|
|
[url][IMG]http://3.bp.blogspot.com/-B2KDwGAxGZ0/TxTL3w_oCdI/AAAAAAAAApg/5Fd7Ymg2mEk/s1600/zanetti+motor+heart+copy.jpg[IMG][url]
|
|
|
|
WTF
|
 |
« Odpowiedz #397 : Maj 31, 2011, 09:04:45 » |
|
Czubinho Nick: kojarzy mi się z Ronaldinho i Robinho, teraz nadszedł czas Czubinho  Avatar: koszulka Interu, pewnie z ulubionym numerem lub fan E2 Podpis: Eto'o, co w połączeniu z koszulką daj nam fana Samuela  User: jakoś nie zapadł mi w pamięć
|
|
|
|
|
|
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y [...] Bez bagi jeansów, graffiti na PKP Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem Odczuwasz stratę? ty z tego piekła ratuj Ten świat by był dziwny gdyby nie było rapu"
Pazza Inter Amala!
|
|
|
Lucas
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #398 : Maj 31, 2011, 10:13:06 » |
|
WTF Nick: Kojarzy mi się z -Co jest kurde? Avatar: Inter zalał całą Europę i tyle  Podpis: Jakiś tekst piosenki Hip-Hopowej? Nie znam, bo osobiście wolę rock/metal  A niżej dobrze nam znany Pazza Inter Amala! User: Nie miałem z Nim przyjemności wymienić kilku zdań, czas najwyższy to nadrobić.
|
|
|
|
|
|
 "My nie leczymy pacjentów. Leczymy choroby. Pacjenci tylko w tym przeszkadzają" - Gregory House
|
|
|
OKS_Fanatyk
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #399 : Maj 31, 2011, 10:34:53 » |
|
Lucas
Nick : może ma na imie Łukasz Avatar : karykatura Sneijdera, piłkarza, którego uwielbiamy chyba wszyscy Podpis : wspomnienie Adriano i tekst piosenki Perfect User : nie miałem przyjemności z Kolegą
|
|
|
|
|
|
Jazda z dopingiem, nie szczędzimy naszych gardeł, gdy widzimy przeciwników unosimy gardę !
|
|
|
|
Nerazzurro_
|
 |
« Odpowiedz #400 : Czerwiec 01, 2011, 12:44:05 » |
|
Nick : Kibic a raczej "fanatyk" Odry ? Avatar : Godło naszego porąbanego kraju + herb Odry Opole Podpis : Myślę że to tekst jakieś piosenki o Odrze,jest rym i mowa o "kibicowaniu" User : Pierwszy raz widzę na forum ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VVujek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #401 : Czerwiec 01, 2011, 10:46:07 » |
|
Nerazurro_ Nick: Barwy naszego kochanego klubu Avatar: J.Cesar mój ulubiony GK Podpis:Nie lubisz Prepiership User:Pierwszy raz widzę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FReeFonix
Kadra Hax Ball

Wczoraj, dzisiaj, jutro - tylko Inter
|
 |
« Odpowiedz #402 : Czerwiec 01, 2011, 11:06:14 » |
|
VVujek Nick: przypomina mi o moim wujku, ktory jest fanem Wisły Kraków  Avatar: Stary dobry il Fenomeno ;] Podpis: jak to ktos napisal 'klasyczne i nam wszystkim znane Forza Inter' User: Chyba gralem z nim w haxballa, pochodzi z tego samego miasta ;p
|
|
|
|
|
|
  "Zesraj się, a nie daj się!"
|
|
|
|
Kubuś:)
|
 |
« Odpowiedz #403 : Kwiecień 06, 2012, 07:42:13 » |
|
FReeFonix Nick: podobno jakis serial animowany, znając free jakies gówno  nie wiem czemu kojarzy mi sie z Firefoxem  Avatar: Żeli papą papadeo asamej, wyjątkowo śliczne zdjęcie. asamłik. Tekst pod obrazkiem: Normalny jak na niego ;P Podpis:Ricky, oraz bardzo bardzo ambitny cytat User:Dobrze mi znany, Uzdolniony graficznie, on wie o co chodzi  Po za tym kuli w haxa 24 na dobe. Chyba go nawet troche lubie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2012, 07:44:38 wysłane przez Kubuś:) »
|
|
 "Niektórzy sądzą że piłka nożna to sprawa życia i śmierci... Mogę was zapewnić że to coś znacznie poważniejszego" - Bill Shankly Marny ze mnie prowokator.
|
|
|
|
AlwaysRemember
|
 |
« Odpowiedz #404 : Kwiecień 06, 2012, 07:52:38 » |
|
Kubuś:) Nick - domyślam się, że ma na imię Kuba i nie postarał się zbytnio, żeby coś wykoncypować.  Avatar - świetny!:) Tak samo jak sygnaturka.  Tekst pod obrazkiem - sądzę, że mówi coś o jego fascynacjach i polucjach nocnych Podpis - Cytat, 4 słowa samokrytyki i nasza defensywa w prawdziwym świetle.  User - nigdy go nie ma na treningach w haxa, lubię gościa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|