// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 18, 2012, 02:52:04 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 31   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wszystko co związane z siatkówką !  (Przeczytany 41709 razy)
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 17, 2007, 09:58:33 »

Ale mnie trapi coś innego Razz Kto będzie grał w SKRZE na pozycji libero?

Na libero bedzie grał powracający po kontuzji Robert Milczarek, ktory karierą rozpoczynał na pozycji przyjmującego, ale w związku z problemami z barkiem bedzie grał na libero.

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
Slepy
Członek FDP

Co złego to nie ja.

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 17, 2007, 02:46:06 »

Myśle, ze jednak Gacek. Ostatnio prezentuje sie sporo lepiej, Igła ma mozliwosci sporo wieksze, jednak na dzien dzisiejszy w formie to On raczej nie jest. Szkoda, bo potrafi grac nie gorzej od najlepszych na swiecie. Mnie za to ciekawi, jak bedzie wygladala wyjsciowa szostka jesli chodzi o przyjmujacych. Gruszka szaleje w ataku, Swiderski to etatowy i klasowy gracz, a Winiarski jest w tej chwilii w scislej czolowce swiatowej, przynajmniej jesli chodzi o regularnosc. Bąkiewicz mysle ze troche odstaje, chociaz przyjecie gosciu ma zajebiste Rolling Eyes Reszta skladu na finaly raczej jasna, z Kadziewiczem i Plińskim na srodku, Gumą na rozegraniu i Wlazlym w ataku. Niedługo prawdziwy sprawdzian i rewanz z polfinalu MŚ, bedzie ciekawie.

No i powinnismy uwaznie obserwowac grupę B, bo z tamtej grupy (najprawdpodobniej) dostaniemy rywali w drugiej rundzie. Pierwszy zespol, to zwyciezca tej grupy, drugi to zespol z tzw "dzika karta". Bonus ten mają obiecani Włosi (w rekopensacie nie-organizowania finałów) ale pod warunkiem, ze zajmą minimum drugie miejsce w swojej grupie, a jak widać USA i Francja nie ustępują.

Bądź co bądź, dzieki ustaleniom ligi swiatowej, jesli dzisiaj wygralibysmy w takim samym stosunku małych punktów  co wczoraj, to dzieki lepszemu Ratio wyprzedzamy Bułgarów i wskakujemy na lidera
jankos
Zdobywca Scudetto

Portowiec

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 18, 2007, 05:49:48 »

Jeśli chodzi o Ignaczaka, to podobno przenosi się do Olsztyna.
Interfun 3
Żywa legenda

No Quaresma - No Fun

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 18, 2007, 06:29:01 »

Jeśli chodzi o Ignaczaka, to podobno przenosi się do Olsztyna.
szczerz watpie ponieważ olsztynianie przedłużyli kontrakt z Lambournem(sorry nie wiem jak sie pisze) który ma za soba dobry sezon. Tym samym działacze PZU chyba przcieli wszelkie spekulacje na temat transferu

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Andy
Redakcja

101% Interista !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 18, 2007, 06:35:17 »

Wczoraj zdołaliśmy ograć reprezentacje Argentyny,ale tym razem do 0.Momentami nasza drużyna potrafiła stracić 6 punktów w ciągu kilku sekund, tak przynajmniej było w secie II.Prowadząc 16-10 daliśmy rywalowi nie dość, że nas dogonić to jeszcze wyjść na prowadzenie 23-20.Na szczęście mamy w swoim składzie takiego siatkarza jak Mariusz Wlazły, który odstraszył nieco rywala swoją zagrywką i dzięki temu udało nam się dość szczęśliwie wygrać II seta.Na uwagę zasługuje krótka gra Bartka Kurka,który popisał się wspaniałymi obronami Szczerzy zęby.Reszta już była tylko formalnością...pozostaje nam jedynie czekać na pojedynki z Bułgarią,która w naszej grupie także jest niepokonan.Niestety tym razem jedna z dwóch drużyn będzie musiała ponieść swoją pierwszą porażke,mam nadzieje,że będzie to właśnie drużyna Bułgarii grin

Tylko ten adres się liczy ==> www.FcInter.pl <=== Uśmiech
Lamatico
Kadra Hax Ball

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 23, 2007, 09:46:34 »

Pierwszy z czterech meczów z Bułgarami wygrany!!!

Dzisiaj nasi chłopcy podobnie jak Bułgarzy grali bardzo haotycznie. Akcje nie miały tempa (szczególnie druga linia). W trudnych momentach ratował nas Mariusz Wlazły. Na uwagę zasługują dwaj środkowi Daniel Pliński i Wojciech Grzyb, którzy dzisiaj grali bardzo dobrze. Chciałem również zwrócić uwagę na niesamowitą postawę libero drużyny z nad morza Czarnego. Wyciągał niewiarygodne piłki.

Po tym zwycięstwie wraz z Brazylią jesteśmy jedną z dwóch nipokonanych ekip. Rozkład sił w tegorocznej lidze światowej jest wrecz identyczny jak na Mistrzostwach Swiata w Japonii.

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
Kowal
Członek FDP

My Wierzymy Tylko w KKS !!!

« Odpowiedz #21 : Czerwiec 23, 2007, 10:00:36 »

Gratulacje za wygraną ..   Ale po pierwszym secie mialem mieszane uczucia, co do ostatecznego wyniku no ale wszystko skończyło się szczęśliwie  grin

Zeczywiście libero Bułgarów- Salparow robiłniesamowite rzeczy, on chyba jest najlepsszym libero do tej pory w rozgrywkach Ligi Światowej.. . Chciłbym również zauważyć iż jedna z gwiazd Bułgari- mianowicie Jordanow, niegrał na wysokim poziomie i oby tak grał w następnych meczach  grin no i przecież jeszcze nie grał Kazijski, ale czy wniósłby coś do gry...

teraz trzymajmy kciuki za naszych w następnych pojedynkach  grin

Lamatico
Kadra Hax Ball

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 24, 2007, 05:48:51 »

Dziś powtórka z rozrywki, pewne zwycięstwo 3-1 i powiększenie liczby kolejnych zwycięstw z rzędu do ... 10.

Pierwsze dwa sety zwiastowały pewne i szybkie zwycięstwo 3-0, lecz trzecia partia okazała się cięższa niż wszyscy sie spodziewali. Bułgarzy poprawili znacznie zagrywkę (szczególeni gracz z numerem 11) i w pierwszych momentach seta osiągnęli znaczną przewagę, która w pewnym momencie wynosiła już ... 10 pkt. Nasi jednak nie poddawali sie i dzielnie walczyli. Zaowocowało to w 4, jak sie później okazało ostatnim secie. Polacy pewnie podobnie jak w pierwszych dwóch setach pokonali Bułgarów.

Dziś zarówno libero Bułgarii jak i nasz Piotr Gacek spisywali sie znakomicie.

Teraz misja Katowicki spodek a potem już ... 11-15 lipiec finały ... kto wie może z moim udziałem na trybunach  Rolling Eyes

DavideSanton.net
Andy
Redakcja

101% Interista !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 24, 2007, 07:21:48 »

Wczorajsze zwycięstwo według mnie nie przyszło jednak tak łatwo.Wygraliśmy co prawda 1-3,ale trzeba zauwarzyć jak nasi siatkarze się "męczyli" i tracili w głupi sposób kolejne punkty.Dzisiaj natomiast było już nieco lepiej.Raul Lozano daje pograć także tym którzy tej szansy nie dostali,bądź grywali ale nieco krócej...Na uwagę zasługuje gra Libero reprezentacji Bułgarii Exclamation

U nas natomiast wyróżniał się swoją grą Mariusz Wlazły i para środkowych jak już to podkreślił Matico - Pliński i Grzyb,ale także nie odstępował im kroku Kadziewicz,któremu dał pograć nasz coach.Rywalizacja w składzie zatem zapowiada się arcy-ciekawie Szczerzy zęby.

Jesteśmy jedną z dwóch drużyn niepokonanych Exclamation Lepsza od nas jest tylko Brazylia i nie zdziwię się jeżeli ujżymy taki sam finał jak na MŚ Rolling Eyes szkoda,że nie będę mógł obejrzeć go z trybun Katowickiego "Spodka" Confused...bilety podobno już dawno wyprzedane,jedyne co pozostaje to koniki....

Tylko ten adres się liczy ==> www.FcInter.pl <=== Uśmiech
Epik_91
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #24 : Czerwiec 26, 2007, 12:58:13 »

Patrzałem na mecz Polska - Bułgaria jesteśmy poprostu świetni w bloku...
Globus
Członek FDP

A.C.A.B

« Odpowiedz #25 : Czerwiec 26, 2007, 10:19:36 »

Patrzałem na mecz Polska - Bułgaria jesteśmy poprostu świetni w bloku...

Faktycznie to co wyprawiają w bloku to jest mistrzostwo świata Uśmiech Przed meczami z Bułgarią się troche obawiałem ale jednak pokazaliśmy że vice MŚ to nie przypadek Razz Czekam najbardziej na wygranie z Brazylią najlepiej w finale... to by było cos Szczerzy zęby

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

jankos
Zdobywca Scudetto

Portowiec

« Odpowiedz #26 : Czerwiec 26, 2007, 10:20:28 »

Chciałem tylko dodać, że Bułgaria to straszna hołota...
Globus
Członek FDP

A.C.A.B

« Odpowiedz #27 : Czerwiec 26, 2007, 11:54:28 »

Chciałem tylko dodać, że Bułgaria to straszna hołota...

Na jakiej podstawie tak mówisz? Bulgaria zajela 3 miejsce na MS czyli byla tylko miejsce za nami Szczerzy zęby wiec nie rozumiem ironii stary Uśmiech twierdzisz ze to slabeusze?

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Jarek_FCI
Członek FDP

Forza Inter

« Odpowiedz #28 : Czerwiec 27, 2007, 09:35:48 »

Chodzi mu o zachowanie bułgarskich kibiców.
Bartosh
Piłkarz Serie C
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 28, 2007, 01:11:27 »

Chodzi mu o zachowanie bułgarskich kibiców.
Dokładnie. Podobno bluzgali na naszych w trakcie meczu angry
Ale co tam, punkty nasze, zwycięstwo w grupie nasze, finały nasze grin To może było z zazdrości...

Strony: 1 [2] 3 4 ... 31   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.157 sekund z 18 zapytaniami.