Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 17, 2007, 09:58:33 » |
|
Ale mnie trapi coś innego  Kto będzie grał w SKRZE na pozycji libero? Na libero bedzie grał powracający po kontuzji Robert Milczarek, ktory karierą rozpoczynał na pozycji przyjmującego, ale w związku z problemami z barkiem bedzie grał na libero.
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 17, 2007, 02:46:06 » |
|
Myśle, ze jednak Gacek. Ostatnio prezentuje sie sporo lepiej, Igła ma mozliwosci sporo wieksze, jednak na dzien dzisiejszy w formie to On raczej nie jest. Szkoda, bo potrafi grac nie gorzej od najlepszych na swiecie. Mnie za to ciekawi, jak bedzie wygladala wyjsciowa szostka jesli chodzi o przyjmujacych. Gruszka szaleje w ataku, Swiderski to etatowy i klasowy gracz, a Winiarski jest w tej chwilii w scislej czolowce swiatowej, przynajmniej jesli chodzi o regularnosc. Bąkiewicz mysle ze troche odstaje, chociaz przyjecie gosciu ma zajebiste  Reszta skladu na finaly raczej jasna, z Kadziewiczem i Plińskim na srodku, Gumą na rozegraniu i Wlazlym w ataku. Niedługo prawdziwy sprawdzian i rewanz z polfinalu MŚ, bedzie ciekawie. No i powinnismy uwaznie obserwowac grupę B, bo z tamtej grupy (najprawdpodobniej) dostaniemy rywali w drugiej rundzie. Pierwszy zespol, to zwyciezca tej grupy, drugi to zespol z tzw "dzika karta". Bonus ten mają obiecani Włosi (w rekopensacie nie-organizowania finałów) ale pod warunkiem, ze zajmą minimum drugie miejsce w swojej grupie, a jak widać USA i Francja nie ustępują. Bądź co bądź, dzieki ustaleniom ligi swiatowej, jesli dzisiaj wygralibysmy w takim samym stosunku małych punktów co wczoraj, to dzieki lepszemu Ratio wyprzedzamy Bułgarów i wskakujemy na lidera 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jankos
Zdobywca Scudetto

Portowiec
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 18, 2007, 05:49:48 » |
|
Jeśli chodzi o Ignaczaka, to podobno przenosi się do Olsztyna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Interfun 3
|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 18, 2007, 06:29:01 » |
|
Jeśli chodzi o Ignaczaka, to podobno przenosi się do Olsztyna.
szczerz watpie ponieważ olsztynianie przedłużyli kontrakt z Lambournem(sorry nie wiem jak sie pisze) który ma za soba dobry sezon. Tym samym działacze PZU chyba przcieli wszelkie spekulacje na temat transferu
|
|
|
|
|
|
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti 
|
|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 18, 2007, 06:35:17 » |
|
Wczoraj zdołaliśmy ograć reprezentacje Argentyny,ale tym razem do 0.Momentami nasza drużyna potrafiła stracić 6 punktów w ciągu kilku sekund, tak przynajmniej było w secie II.Prowadząc 16-10 daliśmy rywalowi nie dość, że nas dogonić to jeszcze wyjść na prowadzenie 23-20.Na szczęście mamy w swoim składzie takiego siatkarza jak Mariusz Wlazły, który odstraszył nieco rywala swoją zagrywką i dzięki temu udało nam się dość szczęśliwie wygrać II seta.Na uwagę zasługuje krótka gra Bartka Kurka,który popisał się wspaniałymi obronami  .Reszta już była tylko formalnością...pozostaje nam jedynie czekać na pojedynki z Bułgarią,która w naszej grupie także jest niepokonan.Niestety tym razem jedna z dwóch drużyn będzie musiała ponieść swoją pierwszą porażke,mam nadzieje,że będzie to właśnie drużyna Bułgarii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lamatico
Kadra Hax Ball

|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 23, 2007, 09:46:34 » |
|
Pierwszy z czterech meczów z Bułgarami wygrany!!!
Dzisiaj nasi chłopcy podobnie jak Bułgarzy grali bardzo haotycznie. Akcje nie miały tempa (szczególnie druga linia). W trudnych momentach ratował nas Mariusz Wlazły. Na uwagę zasługują dwaj środkowi Daniel Pliński i Wojciech Grzyb, którzy dzisiaj grali bardzo dobrze. Chciałem również zwrócić uwagę na niesamowitą postawę libero drużyny z nad morza Czarnego. Wyciągał niewiarygodne piłki.
Po tym zwycięstwie wraz z Brazylią jesteśmy jedną z dwóch nipokonanych ekip. Rozkład sił w tegorocznej lidze światowej jest wrecz identyczny jak na Mistrzostwach Swiata w Japonii.
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
Kowal
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 23, 2007, 10:00:36 » |
|
Gratulacje za wygraną .. Ale po pierwszym secie mialem mieszane uczucia, co do ostatecznego wyniku no ale wszystko skończyło się szczęśliwie  Zeczywiście libero Bułgarów- Salparow robiłniesamowite rzeczy, on chyba jest najlepsszym libero do tej pory w rozgrywkach Ligi Światowej.. . Chciłbym również zauważyć iż jedna z gwiazd Bułgari- mianowicie Jordanow, niegrał na wysokim poziomie i oby tak grał w następnych meczach  no i przecież jeszcze nie grał Kazijski, ale czy wniósłby coś do gry... teraz trzymajmy kciuki za naszych w następnych pojedynkach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lamatico
Kadra Hax Ball

|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 24, 2007, 05:48:51 » |
|
Dziś powtórka z rozrywki, pewne zwycięstwo 3-1 i powiększenie liczby kolejnych zwycięstw z rzędu do ... 10. Pierwsze dwa sety zwiastowały pewne i szybkie zwycięstwo 3-0, lecz trzecia partia okazała się cięższa niż wszyscy sie spodziewali. Bułgarzy poprawili znacznie zagrywkę (szczególeni gracz z numerem 11) i w pierwszych momentach seta osiągnęli znaczną przewagę, która w pewnym momencie wynosiła już ... 10 pkt. Nasi jednak nie poddawali sie i dzielnie walczyli. Zaowocowało to w 4, jak sie później okazało ostatnim secie. Polacy pewnie podobnie jak w pierwszych dwóch setach pokonali Bułgarów. Dziś zarówno libero Bułgarii jak i nasz Piotr Gacek spisywali sie znakomicie. Teraz misja Katowicki spodek a potem już ... 11-15 lipiec finały ... kto wie może z moim udziałem na trybunach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 24, 2007, 07:21:48 » |
|
Wczorajsze zwycięstwo według mnie nie przyszło jednak tak łatwo.Wygraliśmy co prawda 1-3,ale trzeba zauwarzyć jak nasi siatkarze się "męczyli" i tracili w głupi sposób kolejne punkty.Dzisiaj natomiast było już nieco lepiej.Raul Lozano daje pograć także tym którzy tej szansy nie dostali,bądź grywali ale nieco krócej...Na uwagę zasługuje gra Libero reprezentacji Bułgarii U nas natomiast wyróżniał się swoją grą Mariusz Wlazły i para środkowych jak już to podkreślił Matico - Pliński i Grzyb,ale także nie odstępował im kroku Kadziewicz,któremu dał pograć nasz coach.Rywalizacja w składzie zatem zapowiada się arcy-ciekawie  . Jesteśmy jedną z dwóch drużyn niepokonanych  Lepsza od nas jest tylko Brazylia i nie zdziwię się jeżeli ujżymy taki sam finał jak na MŚ  szkoda,że nie będę mógł obejrzeć go z trybun Katowickiego "Spodka"  ...bilety podobno już dawno wyprzedane,jedyne co pozostaje to koniki....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Epik_91
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 26, 2007, 12:58:13 » |
|
Patrzałem na mecz Polska - Bułgaria jesteśmy poprostu świetni w bloku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 26, 2007, 10:19:36 » |
|
Patrzałem na mecz Polska - Bułgaria jesteśmy poprostu świetni w bloku...
Faktycznie to co wyprawiają w bloku to jest mistrzostwo świata  Przed meczami z Bułgarią się troche obawiałem ale jednak pokazaliśmy że vice MŚ to nie przypadek  Czekam najbardziej na wygranie z Brazylią najlepiej w finale... to by było cos 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
jankos
Zdobywca Scudetto

Portowiec
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 26, 2007, 10:20:28 » |
|
Chciałem tylko dodać, że Bułgaria to straszna hołota...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 26, 2007, 11:54:28 » |
|
Chciałem tylko dodać, że Bułgaria to straszna hołota...
Na jakiej podstawie tak mówisz? Bulgaria zajela 3 miejsce na MS czyli byla tylko miejsce za nami  wiec nie rozumiem ironii stary  twierdzisz ze to slabeusze?
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Jarek_FCI
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 27, 2007, 09:35:48 » |
|
Chodzi mu o zachowanie bułgarskich kibiców.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartosh
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 28, 2007, 01:11:27 » |
|
Chodzi mu o zachowanie buĹgarskich kibicĂłw. DokĹadnie. Podobno bluzgali na naszych w trakcie meczu  Ale co tam, punkty nasze, zwyciÄstwo w grupie nasze, finaĹy nasze  To moĹźe byĹo z zazdroĹci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|