|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #135 : Maj 17, 2010, 02:19:39 » |
|
a est jakas odleglosc miedzy nimi czy sa w poblizu?
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
..........................................
FORZA INTER!
|
|
|
|
pietro32
|
 |
« Odpowiedz #136 : Maj 17, 2010, 02:41:07 » |
|
Dosłownie kilka minut drogi pieszo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #138 : Maj 17, 2010, 02:51:10 » |
|
No to lepiej do Warki isc  wtedy moze zdaze na autobus a jak nie to do 6 we wrocku siedziec 
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
FORZA INTER!
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #139 : Maj 17, 2010, 03:20:37 » |
|
Jesli beda puszczac w sobote mecz w 13 to pojdziemy tam, bo wiecej miejsca,lepsza atmosfera, tansze piwo i rezerwacja do wydania na barze. Jesli nie to bedziemy myslec, najprawdopodobniej wtedy Warka. Dembik bedziesz szedl do warki jak tam masz rezerwacje? Dawaj z nami:) A co do tych koszulek to ja sie nie pisze. A inni chyba nie wiedza nawet o tym pomysle, bo rzadko tu zagladaja:)
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #140 : Maj 17, 2010, 03:46:23 » |
|
Też nie mam jak wrócić i jak się okazało nie mam też noclegu bo koleś u którego miałem spać jedzie na jakąś komunię.Tak więc pytanie do Was czy przygarniecie na noc mnie i najlepiej Krzaku też;PJak nie to chociaż czy znajdzie się chętny do balowania całą noc bo powrót mam po 6 dopiero;PMam nadzieję że będzie co świętować. Co do koszulki to mam teraz wystarczająco dużo wydatków a hajs dopiero po weekendzie dostane więc nie piszę się niestety.
|
|
|
|
|
|
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\" <br />\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #141 : Maj 18, 2010, 08:37:10 » |
|
odświeżam temat bo do finału tuż tuż a nikt nie zaproponował noclegu;P Panowie nie mówcie mi że nie znajdzie sie u nikogo troche miejsca w pokoju żebyśmy nie musieli szwędać się po mieście całą noc albo siedzieć na dworu do rana...
|
|
|
|
|
|
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\" <br />\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #142 : Maj 18, 2010, 08:43:57 » |
|
najlepiej dwa miesjca bo tez mi sie nie usmiecha przechadzka po wroclawiu od 23-6  nawet w przedpokoju ludu 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!
|
|
|
|
bihal
|
 |
« Odpowiedz #143 : Maj 18, 2010, 09:23:03 » |
|
co do noclegu to ciezko u mnie  ale co do imprezy to do 3 napewno bedziemy w 13 siedzieli  krzaku ty chyba nie bedziesz mial problemu z dotarciem do domu, bo Niemek zapewne odwiedzi nas na finale 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pietro32
|
 |
« Odpowiedz #144 : Maj 18, 2010, 10:37:25 » |
|
Ja ewentualnie mógłbym przygarnąć jedną osobę, bo mój współlokator coś tam wspominał czy na weekend nie wyjedzie do domu. Tak więc jakieś szanse są, ale to jeszcze nie jest do końca pewne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #145 : Maj 19, 2010, 09:32:13 » |
|
Ja niestety nie bede mogl nikogo przenocowac. Ale tak jak pisal Bihal pewnie bedziemy dlugo siedziec, tym bardziej ze w nocy jeszcze Pudzian sie bije:)
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #146 : Maj 19, 2010, 12:26:35 » |
|
a jak tam z cenami na barze?Bo nie wiem czy starczy mi funduszy żeby całą noc pić;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bihal
|
 |
« Odpowiedz #147 : Maj 19, 2010, 12:31:45 » |
|
browarek 5zl  tak ze ujdzie w tlumie i tylko jedna przeszkoda  a mianowicie pan na wstepach, ktory sprawdza dowody :PP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #148 : Maj 19, 2010, 12:42:37 » |
|
a z butelki?;PBo nie lubie lanych z wodą;P Dowodzik jest więc okey;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #149 : Maj 19, 2010, 02:11:19 » |
|
Dowodzik jest wiec to nie problem  To jakos te 3 godziny przetrzymamy chyba ze Niemek bedzie przez swidnice jechal to bylo by super 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!
|
|
|
|