|
GregorG1
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 22, 2008, 05:19:06 » |
|
Witam, pomimo egzaminu w czwartek  Chętnie się stawię, jednak dla mnie osobiście im bliżej ae tym lepiej - chodzi tutaj o czas, bo mecz Interu to będzie oderwanie od książek. Jednakże, jeżeli większość zagłosuje za 13, to się zgodzę - jednak na sumieniu wszyscy będziemy mieli moje zaliczenie  Pozdrawiam, do zobaczenia na meczu.
|
|
|
|
|
|
 C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter !! Już 10 lat razem.. Only NerAzzurri
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 22, 2008, 05:27:05 » |
|
Spoko Grzechu dasz rade, wysil sie troszke wiecej dzisiaj i jutro po poludniu i bedzie lajt:) Niedlugo zadzwonie do 13 i zobacze czy maja PSE. pozdro!!!
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
Greger
Raczkujący trampkarz
Forza Juve!!
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 22, 2008, 06:12:22 » |
|
Witam znowu. Jak będziecie mieli jakieś konkrety co do pubu, gdzie leci mecz to dajcie znać, bo też szukamy odpowiedniego lokalu  . Do jutra!!!!
|
|
|
|
|
|
Pavel Nedvěd - Český lev v Itálii 
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 22, 2008, 06:24:32 » |
|
No witam Juventino;) Dzwonilem do 13, maja tam polsat sport ekstra, nie maja jutro zadnych imprez ani zapowiedzi ze ktos chce ogladac inny mecz wiec nam puszcza. Jutro sie jeszcze zapytam w spiderze i dam znac co tam sie dzieje. Jak cos to piszcie!
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
INTER1908
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 22, 2008, 08:02:12 » |
|
spoko ja jutro jak najbardziej mogę wpaść i jak dla mnie lepiej by było do "13" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paolo_
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 22, 2008, 11:37:14 » |
|
Cholera ja mam sytuacje taką samą jak Gregor... Ta sama uczelnia, rok i wydział w końcu  Jeszcze nie wiem czy jutro Inter wygra z filozofią, póki co się nic nie uczyłem, więc zobacze jak mi będzie to 'wchodzić'. Także nie obiecuje że się stawie. Co do klubu to szczerze powiedziawszy jest mi to obojętne (wszędzie daleko  ), chociaż Spider mam bardziej 'obcykany'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 23, 2008, 01:18:13 » |
|
Panowie wydaje mi sie ze lepiej bedzie isc do 13 na mecz. Zgadzacie sie? Jak tak to zadzwonie i zarezerwuje. Piszcie! Paolo jak tam nauka? Dasz rade wbic? Witam znowu. Jak będziecie mieli jakieś konkrety co do pubu, gdzie leci mecz to dajcie znać, bo też szukamy odpowiedniego lokalu  . Do jutra!!!! A wy gdzie Greger idziecie?? Wiesz juz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paolo_
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 23, 2008, 02:51:57 » |
|
Dopiero co wróciłem do domu. I jak patrze ile mam materiału i ile w tej chwili umiem to sorry ale odpuszczam dzisiaj wyjście na mecz. Jeszcze nie raz będzie okazja a egzamin chciałbym zaliczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
INTER1908
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 23, 2008, 03:10:29 » |
|
no ja też myślę, że lepiej do "13"... no chyba, że większość by chciała do spidera, ale na to nie wygląda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 23, 2008, 03:24:32 » |
|
Dopiero co wróciłem do domu. I jak patrze ile mam materiału i ile w tej chwili umiem to sorry ale odpuszczam dzisiaj wyjście na mecz. Jeszcze nie raz będzie okazja a egzamin chciałbym zaliczyć.
No spoko, szkoda. Okazja bedzie owszem nie raz, na przyklad za tydzien rewanz. Jesli bys jednak zobaczyl ze Ci dobrze wchodzi material i ze wygospodarujesz dwie-trzy godziny dla Interu to wal do 13, bo tam idziemy juz raczej napewno. Czekam tylko na wiadomosc od GregoraG1 (swoja droga mozecie na meczu skonsultowac swoja wiedze z egzaminu bo on ma z tego samego chyba;)).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Greger
Raczkujący trampkarz
Forza Juve!!
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 23, 2008, 04:16:34 » |
|
Juventini zamierzają dziś świętować zwycięstwo w "13"  . Widzę, że będziemy mieli publikę  . No spoko, szkoda. Okazja bedzie owszem nie raz, na przyklad za tydzien rewanz. Jesli bys jednak zobaczyl ze Ci dobrze wchodzi material i ze wygospodarujesz dwie-trzy godziny dla Interu to wal do 13, bo tam idziemy juz raczej napewno. Czekam tylko na wiadomosc od GregoraG1 (swoja droga mozecie na meczu skonsultowac swoja wiedze z egzaminu bo on ma z tego samego chyba;)). Juventini nigdy by nie pękali przed filozofią na AE, gdy gra ukochana Stara Dama  .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2008, 04:29:39 wysłane przez Greger »
|
|
Pavel Nedvěd - Český lev v Itálii 
|
|
|
|
GregorG1
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 23, 2008, 04:41:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 23, 2008, 04:48:39 » |
|
A wiec ustalone: spotykamy sie w 13. Ja z Gregorem bedziemy juz tam jakos wpoldo dziewiatej. Juventini zamierzają dziś świętować zwycięstwo w "13"  . Widzę, że będziemy mieli publikę  . Juventini nigdy by nie pękali przed filozofią na AE, gdy gra ukochana Stara Dama  . Dupa a nie bedziecie swietowac!  Bedzie tak jak ostatnio: Inter bedzie lepszy i albo wygra albo znowu jakos fuksem uda wam sie uniknac nieuniknionego  Toteż nie pękamy i AE pomimo jutrzejszego egzaminu na meczu się pojawi Trzeba mieć w życiu priorytety, co nie?  Brawo Grzechu!!! Tak trzymac!!! Do Paolo: mam nadzieje ze sie jeszcze zdecydujesz i przyjdziesz na mecz. Najwyzej zarwiesz nocke na nauke, a odespisz jutro. Mowie Ci do it!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GregorG1
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 24, 2008, 10:28:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paolo_
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 24, 2008, 11:51:36 » |
|
Mogłem iść bo tak czy siak nie zaliczyłem tej filozofii jebanej... Poprawka mnie czeka. No nic, mądry Polak po szkodzie.
Jak oceniacie gdzie lepiej w Spiderze czy w 13?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|