|
paqao
|
 |
« : Lipiec 01, 2008, 01:42:56 » |
|
Wszytko o Lidze Mistrzów sezon 2008/2009 będę wpisywał tu wyniki wszystkich meczów
Zestawienie par I rundy (pierwszy mecz 15/16 lipca, rewanż 22/23 lipca):
Linfield Belfast (Irlandia Płn.) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja) Valletta FC (Malta) - Artmedia Bratysława (Słowacja) Dinamo Tbilisi (Gruzja) - NSI Runavik (Wyspy Owcze) FC Santa Coloma (Andorra) - FBK Kowno (Litwa) SS Murata (San Marino) - IFK Goeteborg (Szwecja) Llanelli FC (Walia) - FK Ventspils (Łotwa) Anorthosis Famugusta (Cypr) - Piunik Erewań (Armenia) Inter Baku (Azerbejdżan) - Rabotnicki Skopje (Macedonia) Tampere United (Finlandia) - Buducnost Podgorica (Czarnogóra) F91 Dudelange (Luksemburg) - NK Domzale (Słowenia) Dinamo Tirana (Albania) - Modrica (Bośnia i Hercegowina) FK Aktobe (Kazachstan) - Sheriff Tiraspol (Mołdawia) Drogheda United (Irlandia) - Levadia Tallin (Estonia) BATE Borisow (Białoruś) - Valur Reykjavik (Islandia)
Zestawienie par II rundy (pierwszy mecz 29/30 lipca, rewanż 5/6 sierpnia):
Glasgow Rangers (Szkocja) - Santa Coloma/Kowno Brann Bergen (Norwegia) - Llanelli/Ventspils Inter Baku/Rabotnicki Skopje - Partizan Belgrad (Serbia) Tampere United/Buducnost Podgorica - Artmedia/Valletta Anorthosis Famugusta/Piunik - Rapid Wiedeń (Austria) F91 Dudelange/Domzale - Dinamo Zagrzeb/Linfield Panathinaikos Ateny (Grecja) - Dinamo Tbilisi/NSI Runavik Murata/IFK Goeteborg - FC Basel (Szwajcaria) Aktobe/Sheriff - Sparta Praga (Czechy) Drogheda United/Levadia Tallin - Dinamo Kijów (Ukraina) RSC Anderlecht (Belgia) - BATE/Valur Reykjavik Beitar Jerozolima (Izrael) - Wisła Kraków (Polska) Fenerbahce Stambuł (Turcja) - MTK Budapeszt (Węgry) Aalborg BK (Dania) - Dinamo Tirana/Modrica
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2010, 02:50:30 wysłane przez Chuchu »
|
|
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2008, 02:24:22 » |
|
Inter Baku/Rabotnicki Skopje - Partizan Belgrad (Serbia) - będę im kibicował z całego serca  . Mam nadzieję, że dojdą do fazy grupowej i wylądują wraz z Interem Mediolan w grupie.  .
|
|
|
|
|
|
गांजाKoniec świata"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho Four little goblins, trapped by the sea. One teased a serpent, and then there were three. Three little goblins, enjoying their brew. One bumped an ogre, and then there were two. Two little goblins, out in the sun. Down came a griffin, and then there was one. One little goblin shook up the ground. When the dust cleared, no one was found.
|
|
|
|
|
|
Shady
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 01, 2008, 03:58:11 » |
|
No cóż Wisła trafiła najgorzej jak mogła, bo Beitar to dobry zespół. Chyba jedno z ciekawszych spotkań to właśnie to Wisły w tej rundzie LM. Pierwszy mecz w Izraelu, więc fajnie by było wrócić do polski z remisem, ale o to będzie cięęężko..
Bardzo chętnie pożegnam Wisłę już w pierwszej rundzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 01, 2008, 04:04:03 » |
|
ShadY - poważnie piszesz  Dla dobra polskiej piłki chciałbym, aby Wisła awansowała dalej ,ale rywal rzeczywiście dość silny.Z drugiej strony to dobre przetarcie przed ewentualną III rundą eliminacji Chyba tylko ta para jest mocniejsza w II rudzie  Fenerbahce Stambuł (Turcja) - MTK Budapeszt (Węgry)
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Shady
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 01, 2008, 04:32:09 » |
|
ShadY - poważnie piszesz  Dla dobra polskiej piłki chciałbym, aby Wisła awansowała dalej , Mora - tak. Awans Wisły niczego nie zmieni.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2008, 04:40:11 wysłane przez ShadY »
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 01, 2008, 07:33:25 » |
|
Jeśli Wisła myśli o awansie to nie może obawiać się żadnego Beitaru w perspektywie dalszej gry np. z Juventusem czy równie silną paczką czymże jest zespół z Izraela?
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Corredo
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 01, 2008, 08:00:40 » |
|
Zapewne już w II rundzie elminacyjnej Ligi Mistrzów przygoda polskiego zespołu się zakończy. Nadzieję można mieć na awans, ale optymizmem mnie ten dwumecz Wisły nie napełnia. W europejskich pucharach szczególnie będę liczył na jakiś skromny sukces Lecha, jakim byłby awans do fazy grupowej Pucharu Uefa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaszczu91
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 01, 2008, 08:27:04 » |
|
Ja mam nadzieje ze Wisła osiągnie wielki sukces i awansuje do fazy grupowej..... pucharu UEFA. Fajnie by bylo miec trzy drużyny w grupie UEFA ale to tylko marzenia. 
|
|
|
|
|
|
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata! FORZA INTER!
|
|
|
|
glinek
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 01, 2008, 10:03:58 » |
|
Ja także liczę na Wisłe i na to, że coś wskura tym razem w LM  na Lech bym nie liczył, PU dostali w prezencie i myślę, że jego przygoda z nim może się zakończyć taką porażką jak rok temu z jakimś Tiraspolem (tylko, że chyba w Pucharze Intertotto). ShadY a jak już to Wisła może odpaść w 2 rundzie kwalifikacji, a nie w pierwszej 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER milano siamo noi, milanista pezzo di merda milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te FORZA WISŁA Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 01, 2008, 11:19:10 » |
|
Również nie życzę Wiśle żadnych wygranych. A dodatkowo jak przegra z Beitarem to chociaż śmiesznie będzie 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 02, 2008, 07:56:33 » |
|
Może w tym roku będzie akurat szczęśliwie... W poprzednich latach, kiedy to polskie kluby walczyly o CL dawaliśmy im duże szanse (może z wyjątkiem Wisły z Realem i Zagłębia ze Steauą) teraz wszyscy boją się rywala i nie prognozuja przejścia dalej... może los się do nas uśmiechnie...  Mimo, że nie lubię Legii to liczę, że im sie uda, bo mają nawet dobry skład, przemyslane i mądre transfery, tylko żeby to dobrze poukładać. Lecha lubię jako klub i jako trunek więc rzecz jasna mój ulubieniec z polskich klubów w pucharach 
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
kcp_wwa
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 02, 2008, 10:40:46 » |
|
Bardzo chętnie pożegnam Wisłę już w pierwszej rundzie.
Również nie życzę Wiśle żadnych wygranych. A dodatkowo jak przegra z Beitarem to chociaż śmiesznie będzie  poupadaliscie na glowy? jesli im zle zyczycie,to z kazdym,ale nie z izraelami.
|
|
|
|
|
|
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 02, 2008, 10:57:50 » |
|
Ja tylko przypomne wszystkim optymistom że polski klub nie dostał się do fazy grupowej LM już od ponad 15 lat o ile sie nie mylę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|