|
Shady
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 02, 2008, 04:06:46 » |
|
poupadaliscie na glowy? jesli im zle zyczycie,to z kazdym,ale nie z izraelami.
Rodzaj przeciwnika nie ma dla mnie żadnego znaczenia.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2008, 04:09:38 wysłane przez ShadY »
|
|
|
|
|
|
Omen
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 02, 2008, 04:41:55 » |
|
Ja tam wierzę w Wisełkę i myślę że wygrają.A o 3 rundzie nie ma co na razie myśleć.Jestem Polakiem i jestem za każdą Polską drużyną!
|
|
|
|
|
|
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
|
|
|
|
kcp_wwa
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 03, 2008, 09:23:11 » |
|
ShadY tez jest polakiem,ale widac,ze bardziej nastawiony jest na lokalny patriotyzm,wiec spoko,przeciez to wolny kraj i nikt tego nie zabroni  Aczkolwiek ja sie troche zdziwilem,poniewaz mam podejscie takie jak chocby moj przedmowca. No a co do rodzaju przeciwnika,to sa kraje,z ktorymi rywalizacji nie wolno wrecz przegrywac..inaczej to miejsce polskiej pilki systematycznie bedzie coraz bardziej wstydliwe I zaraz ktos powie,ze izraelska liga nie jest taka slaba..Nie widzialem,lecz prawie napewno jest slaba. Slaba jak ch..j,ale nieco mocniejsza od naszej i to wlasnie powinno byc dla polskich druzyn wyznacznikiem postepu- ogrywac silniejszych,a nie slabszych.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2008, 09:28:02 wysłane przez kcp_wwa »
|
|
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
|
|
|
|
Shady
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 03, 2008, 03:57:18 » |
|
ShadY tez jest polakiem,ale widac,ze bardziej nastawiony jest na lokalny patriotyzm,wiec spoko,przeciez to wolny kraj i nikt tego nie zabroni  Aczkolwiek ja sie troche zdziwilem, Nie spodziewaj się, że będę kibicował klubowi, którego nienawidzę najbardziej, bez względu na to gdzie gra i z kim gra.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2008, 04:05:31 wysłane przez ShadY »
|
|
|
|
|
buso
Podawacz piłek
F.C. INTERNAZIONALE
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 03, 2008, 04:38:23 » |
|
Wisła jest w stanie przejść druga rundę ale o awansie do fazy grupowej możemy sobie tylko pomarzyć, jedyną nadzieje dla polskich klubów widzę w pucharze UEFA i tam trzeba się będzie najpierw wypromować i nałapać punktów w rankingu klubów, chciałbym kiedyś zobaczyć Polską drużynę w jednej grupie z Interkiem mam nadzieje że dożyje do tego dnia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 03, 2008, 05:12:47 » |
|
Możemy sobie pomarzyć tak samo jak co roku. I tegoż lata i jesieni również będzie tak samo. Jedyny wyjątek to więcej meczów w telewizji.
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Jeremy
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 09, 2008, 07:29:41 » |
|
Dla mnie to bedzie cud jak Wisła przejdzie Beitar Jerozolima.A nawet jesli juz ich pokonają w dwumeczu to i tak szanse na przejscie 3 rundy kwalifikacyjnej są znikome.Spójrzmy realnie - Wisła nie ma skladu na LM. Odszedl Dudka,dla mnie jeden z liderów krakowskiego zespolu i to jescze pomniejsza ich szanse.Na dodatek grozne kontuzje złapali Łobodziński i Gołoś,wiec nie wyglada to najlepiej. Aha,jeszcze Kokoszka prawdopodobnie odejdzie wiec jesli chodzi o sklad to jest to kompletna tragedia. Ja osobiscie im nie kibicuje i sadze ze nie przejda do 3 rundy kwalifikacji Champions League.
|
|
|
|
|
|
Sig by Kropasz  Thx "Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
|
|
|
|
Jaszczu91
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 09, 2008, 07:48:54 » |
|
Ja ostatnio slyszalem ze mistrz San Marino poprosił Romario o pomoc w walce o ligę mistrzów. Ciekawe czy im sie uda. Tak sie wogòle zastanawiam jak tam moze byc liga w 10 tys kraju.
|
|
|
|
|
|
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata! FORZA INTER!
|
|
|
|
Jeremy
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 09, 2008, 07:51:51 » |
|
Ja ostatnio slyszalem ze mistrz San Marino poprosił Romario o pomoc w walce o ligę mistrzów. Ciekawe czy im sie uda. Tak sie wogòle zastanawiam jak tam moze byc liga w 10 tys kraju. Romario podobno sie nie zgodzil. Jeszcze Michaela Schumachera prosili czyli bylego kierowce Formuly 1,wiec to jest po prostu żenada...
|
|
|
|
|
|
Sig by Kropasz  Thx "Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
|
|
|
Paliuka
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 16, 2008, 06:19:38 » |
|
Romario podobno sie nie zgodzil. Jeszcze Michaela Schumachera prosili czyli bylego kierowce Formuly 1,wiec to jest po prostu żenada...
Jak mogli poprosic kierowce zeby grał dla nich w pilke ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shady
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 16, 2008, 06:24:37 » |
|
Jak mogli poprosic kierowce zeby grał dla nich w pilke ??
Schumacher nawet gdy był kierowcą F1 regularnie grał w piłkę w różnych meczach pokazowych oraz charytatywnych i co ciekawe, zawsze prezentował dość wysoki poziom. Był także zawodnikiem jakiegoś 4. lub 5. ligowego klubu w Niemczech. Tak jeszcze co do zamiłowania Schumiego w piłce "Michael Schumacher jest miłośnikiem piłki nożnej, uchodzi zresztą za dobrego napastnika. Corocznie przed wyścigiem o Wielką Nagrodę Niemiec, zawodnik ekipy Ferrari organizuje w Mannheim mecz piłkarski, z którego dochody przeznacza na cele charytatywne. Jedna z bramek, strzelonych przez Schumachera w lipcu tego roku, pojawiła się w plebiscycie na gola miesiąca. Wśród nominowanych znaleźli się także piłkarze niemieckiej reprezentacji Bastian Schweinsteiger i Oliver Neuville. Co dwa tygodnie Schumacher rozgrywa towarzyskie spotkania z drużyną, w skład której wchodzą inni kierowcy Formuły 1, choćby kolega z teamu Ferrari Felipe Massa, czy kierowca Renault Giancarlo Fisichella. Siedmiokrotnego mistrza świata zobaczyć można na boisku również podczas rozgrywek drugiej ligi szwajcarskiej, gdzie występuje w barwach zespołu FC Echichens." źródło: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/michael_schumacher_nie_potrafi_zyc_bez_adrenaliny_9455.htmlartykuł z 2006r.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2008, 06:40:31 wysłane przez ShadY »
|
|
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 16, 2008, 06:59:19 » |
|
Jedynym faktycznym osłabieniem Wisły jest odejście Dudki , który jednak nie był jakimś liderem drużyny. Brakuje wzmocnień jeśli chcą walczyć o LM... o faze grupową 
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 16, 2008, 07:33:11 » |
|
Ciekawe co będzie rewelacją tych rozgrywek w tym sezonie  W poprzednim sezonie dla mnie druzyną która zaszła dalej niż bym się spodziewał było Tureckie Fenerbahce w tym sezonie wydaje mi się że Hiszpańskie Atletico Madryt może także zajśc daleko w tych rozgrywkach. Ich skład na papierze wygląda nawet bardzo dobrze i mogą troche namieszać w Lidze Mistrzów dlatego mam nadzieje ze nie trafimy do grupy razem z Atletico. Duet napastników będzie tworzyć z pewnością były zawodnik między innymi Manchesteru United i Villarreal Diego Forlan razem z jednym z najlepszych napastników młodego polokenia Sergio Aguero więc w ofensywie mają czym straszyć 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2008, 10:54:50 wysłane przez El Polako »
|
|
|
|
|
kibix
Piłkarz Serie A

C'e solo L'Inter, per me, solo Inter!!
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 16, 2008, 10:45:47 » |
|
ATLETICO Madryt. ja tam kibicuje i Wiśle i Legii i Lechowi żeby przeszli swoje eliminacje, choć Wisła ma naprawdę trudne zadanie, i jeśli się poważnie nie wzmocnią to na pewno im się to nie uda. faktycznie Atletico może namieszać, może Villareal zajdzie daleko. jestem bardzo ciekaw jak to będzie
|
|
|
|
|
|
-K***a,rzucił mi słuchawką! -Co? -Rzucił mi słuchawką! -Kto? -K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz? -Ale k***a kto, kto?? -Barney dzwonił -Barney dzwonił? -Taak -A co chciał? -Rzucił mi słuchawką! -Rzucił ci słuchawką? -Taa!
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 16, 2008, 10:58:56 » |
|
Widzisz mnie poprawiałeś a sam zrobiłeś błąd  VillaRReal  A co do naszego "Trio" Czyli Lecha Wisły i Legi to jestem Realistą i nie wydaje mi się aby ten sezon był jakiś przełomowy jeżeli chodzi o Lm czy Puchar UEFA Jednak jako że jestem Polakiem będę oczywiście wiernie trzymać kciuki za naszych reprezentantów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|