// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 18, 2012, 03:31:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 92   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Champions League 2010/2011  (Przeczytany 25800 razy)
Shady
Członek FDP

« Odpowiedz #15 : Lipiec 02, 2008, 04:06:46 »

poupadaliscie na glowy? jesli im zle zyczycie,to z kazdym,ale nie z izraelami.
Rodzaj przeciwnika nie ma dla mnie żadnego znaczenia.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2008, 04:09:38 wysłane przez ShadY » Zapisane
Omen
Członek FDP

"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru"

« Odpowiedz #16 : Lipiec 02, 2008, 04:41:55 »

Ja tam wierzę w Wisełkę i myślę że wygrają.A o 3 rundzie nie ma co na razie myśleć.Jestem Polakiem i jestem za każdą Polską drużyną!   

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
kcp_wwa
Członek FDP

"Im mniejszy rozum,tym większa zarozumiałość" Ezop

« Odpowiedz #17 : Lipiec 03, 2008, 09:23:11 »

ShadY tez jest polakiem,ale widac,ze bardziej nastawiony jest na lokalny patriotyzm,wiec spoko,przeciez to wolny kraj i nikt tego nie zabroni  Wink Aczkolwiek ja sie troche zdziwilem,poniewaz mam podejscie takie jak chocby moj przedmowca.

No a co do rodzaju przeciwnika,to sa kraje,z ktorymi rywalizacji nie wolno wrecz przegrywac..inaczej to miejsce polskiej pilki systematycznie bedzie coraz bardziej wstydliwe  cry
I zaraz ktos powie,ze izraelska liga nie jest taka slaba..Nie widzialem,lecz prawie napewno jest slaba. Slaba jak ch..j,ale nieco mocniejsza od naszej i to wlasnie powinno byc dla polskich druzyn wyznacznikiem postepu- ogrywac silniejszych,a nie slabszych.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2008, 09:28:02 wysłane przez kcp_wwa » Zapisane

Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Shady
Członek FDP

« Odpowiedz #18 : Lipiec 03, 2008, 03:57:18 »

ShadY tez jest polakiem,ale widac,ze bardziej nastawiony jest na lokalny patriotyzm,wiec spoko,przeciez to wolny kraj i nikt tego nie zabroni  Wink Aczkolwiek ja sie troche zdziwilem,
Nie spodziewaj się, że będę kibicował klubowi, którego nienawidzę najbardziej, bez względu na to gdzie gra i z kim gra.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2008, 04:05:31 wysłane przez ShadY » Zapisane
buso
Podawacz piłek
*

F.C. INTERNAZIONALE

« Odpowiedz #19 : Lipiec 03, 2008, 04:38:23 »

Wisła jest w stanie przejść druga rundę ale o awansie do fazy grupowej możemy sobie tylko pomarzyć, jedyną nadzieje dla polskich klubów widzę w pucharze UEFA i tam trzeba się będzie najpierw wypromować i nałapać punktów w rankingu klubów, chciałbym kiedyś zobaczyć Polską drużynę w jednej grupie z Interkiem mam nadzieje że dożyje do tego dnia   Lol 

master_snake
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #20 : Lipiec 03, 2008, 05:12:47 »

Możemy sobie pomarzyć tak samo jak co roku. I tegoż lata i jesieni również będzie tak samo. Jedyny wyjątek to więcej meczów w telewizji. 

"Jestem człowiekiem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
"Moja muzyka będzie wieczna." - Bob Marley
Jeremy
OldBoy Interu

Dawniej Zlatan8

« Odpowiedz #21 : Lipiec 09, 2008, 07:29:41 »

Dla mnie to bedzie cud jak Wisła przejdzie Beitar Jerozolima.A nawet jesli juz ich pokonają w dwumeczu to i tak szanse na przejscie 3 rundy kwalifikacyjnej są znikome.Spójrzmy realnie - Wisła nie ma skladu na LM. Odszedl Dudka,dla mnie jeden z liderów krakowskiego zespolu i to jescze pomniejsza ich szanse.Na dodatek grozne kontuzje złapali Łobodziński i Gołoś,wiec nie wyglada to najlepiej. Aha,jeszcze Kokoszka prawdopodobnie odejdzie wiec jesli chodzi o sklad to jest to kompletna tragedia.
Ja osobiscie im nie kibicuje i sadze ze nie przejda do 3 rundy kwalifikacji Champions League.

Sig by Kropasz Uśmiech Thx

"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #22 : Lipiec 09, 2008, 07:48:54 »

Ja ostatnio slyszalem ze mistrz San Marino poprosił Romario o pomoc w walce o ligę mistrzów.smiley
Ciekawe czy im sie uda. Tak sie wogòle zastanawiam jak tam moze byc liga w 10 tys kraju.

Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
 FORZA INTER!
Jeremy
OldBoy Interu

Dawniej Zlatan8

« Odpowiedz #23 : Lipiec 09, 2008, 07:51:51 »

Ja ostatnio slyszalem ze mistrz San Marino poprosił Romario o pomoc w walce o ligę mistrzów.smiley
Ciekawe czy im sie uda. Tak sie wogòle zastanawiam jak tam moze byc liga w 10 tys kraju.
Romario podobno sie nie zgodzil.
Jeszcze Michaela Schumachera prosili czyli bylego kierowce Formuly 1,wiec to jest po prostu żenada...

Sig by Kropasz Uśmiech Thx

"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Paliuka
Piłkarz Serie C
*

« Odpowiedz #24 : Lipiec 16, 2008, 06:19:38 »

Romario podobno sie nie zgodzil.
Jeszcze Michaela Schumachera prosili czyli bylego kierowce Formuly 1,wiec to jest po prostu żenada...

Jak mogli poprosic kierowce zeby grał dla nich w pilke ??
Shady
Członek FDP

« Odpowiedz #25 : Lipiec 16, 2008, 06:24:37 »

Jak mogli poprosic kierowce zeby grał dla nich w pilke ??
Schumacher nawet gdy był kierowcą F1 regularnie grał w piłkę w różnych meczach pokazowych oraz charytatywnych i co ciekawe, zawsze prezentował dość wysoki poziom. Był także zawodnikiem jakiegoś 4. lub 5. ligowego klubu w Niemczech.

Tak jeszcze co do zamiłowania Schumiego w piłce

"Michael Schumacher jest miłośnikiem piłki nożnej, uchodzi zresztą za dobrego napastnika. Corocznie przed wyścigiem o Wielką Nagrodę Niemiec, zawodnik ekipy Ferrari organizuje w Mannheim mecz piłkarski, z którego dochody przeznacza na cele charytatywne. Jedna z bramek, strzelonych przez Schumachera w lipcu tego roku, pojawiła się w plebiscycie na gola miesiąca. Wśród nominowanych znaleźli się także piłkarze niemieckiej reprezentacji Bastian Schweinsteiger i Oliver Neuville. Co dwa tygodnie Schumacher rozgrywa towarzyskie spotkania z drużyną, w skład której wchodzą inni kierowcy Formuły 1, choćby kolega z teamu Ferrari Felipe Massa, czy kierowca Renault Giancarlo Fisichella. Siedmiokrotnego mistrza świata zobaczyć można na boisku również podczas rozgrywek drugiej ligi szwajcarskiej, gdzie występuje w barwach zespołu FC Echichens."

źródło: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/michael_schumacher_nie_potrafi_zyc_bez_adrenaliny_9455.html
artykuł z 2006r.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2008, 06:40:31 wysłane przez ShadY » Zapisane
Jestem hardkorem
Członek FDP

« Odpowiedz #26 : Lipiec 16, 2008, 06:59:19 »

Jedynym faktycznym osłabieniem Wisły jest odejście Dudki , który jednak nie był jakimś liderem drużyny. Brakuje wzmocnień jeśli chcą walczyć o LM... o faze grupową Razz

Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
El Polako
Członek FDP

Ivan Cordoba

« Odpowiedz #27 : Lipiec 16, 2008, 07:33:11 »

Ciekawe co będzie rewelacją tych rozgrywek w tym sezonie  Rolling Eyes W poprzednim sezonie dla mnie druzyną która zaszła dalej niż bym się spodziewał było Tureckie Fenerbahce w tym sezonie wydaje mi się że Hiszpańskie Atletico Madryt może także zajśc daleko w tych rozgrywkach.

Ich skład na papierze wygląda nawet bardzo dobrze i mogą troche namieszać w Lidze Mistrzów dlatego mam nadzieje ze nie trafimy do grupy razem z Atletico. Duet napastników będzie tworzyć z pewnością były zawodnik między innymi Manchesteru United i Villarreal Diego Forlan razem z jednym z najlepszych napastników młodego polokenia Sergio Aguero więc w ofensywie mają czym straszyć Szczerzy zęby
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2008, 10:54:50 wysłane przez El Polako » Zapisane

kibix
Piłkarz Serie A
**

C'e solo L'Inter, per me, solo Inter!!

« Odpowiedz #28 : Lipiec 16, 2008, 10:45:47 »

ATLETICO Madryt. ja tam kibicuje i Wiśle i Legii i Lechowi żeby przeszli swoje eliminacje, choć Wisła ma naprawdę trudne zadanie, i jeśli się poważnie nie wzmocnią to na pewno im się to nie uda.
faktycznie Atletico może namieszać, może Villareal zajdzie daleko. jestem bardzo ciekaw jak to będzie

-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
El Polako
Członek FDP

Ivan Cordoba

« Odpowiedz #29 : Lipiec 16, 2008, 10:58:56 »

Widzisz mnie poprawiałeś a sam zrobiłeś błąd Razz VillaRReal   Uśmiech

A co do naszego "Trio" Czyli Lecha Wisły i Legi to jestem Realistą i nie wydaje mi się aby ten sezon był jakiś przełomowy jeżeli chodzi o Lm czy Puchar UEFA

Jednak jako że jestem Polakiem będę oczywiście wiernie trzymać kciuki za naszych reprezentantów  grin

Strony: 1 [2] 3 4 ... 92   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 10.133 sekund z 18 zapytaniami.