|
szuli
|
 |
« : Lipiec 17, 2008, 12:25:33 » |
|
dzisiaj zaczyna się 18:00 - 20:00 The UEFA Cup Khazar Lenkoran vs. Lech Poznan 20:45 - 22:45 The UEFA Cup Legia Warsaw vs. FC Gomel stawiam na wygrane naszych... ale kto wie - przecież zgodnie z ostatnim zestawieniem IFFHS to są potęgi piłkarskie i dostaniemy baty, ale mimo wszystko wieżę w naszych!  nie omieszkam poinformować, że faworytem do wygrania UEFA w tym sezonie jest.... jeszcze nie wiadomo kto 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2010, 10:16:37 wysłane przez Chuchu »
|
|
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 17, 2008, 12:46:40 » |
|
Też licze na wygrane naszych  choć my w europejskich pucharach to zbyt wiele nie pokazujemy 
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 17, 2008, 04:37:17 » |
|
Juz z niecierpliwościa czekam, zresztą jak co roku na tę 'kopaninę'. Jak zwykle się pewnie zawiode, będę zdenerwowany i wogóle, ale musze to zobaczyć:P... Licze na ekipę z Poznania. Mam nadzieję, że uda im się wywalczyć korzystny rezultat... Legia chyba zrobiła najlepsze transfery... zobaczymy... może w tym roku się uda... EDITSpotkanie Lecha się zakończyło. Zwycięstwo po bramce Lewandowskiego, chyba jednego z najlepszych zawodników... Szkoda tych setek niewykorzystanych orzez Lachitów... Słupek, wybita piłka z lini przez azerskiego obrońcę... Ważne zwycięstwo liczę na dobry wynik w Poznaniu.., PS. Grarulację dla ekipy z Poznania na naszym forum 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2008, 06:59:48 wysłane przez lamatico »
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
szuli
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 17, 2008, 07:07:20 » |
|
również gratuluję Poznaniakom wygranej  chłopaki z forum to pewnie gdzieś w krzakach leżą  fajnie, ale teraz czekamy na warszawską ekipę szkoda tylko, że już widać iż poziom gry Lecha na taki Zenit na 100% nie wystarczy - ale faza grupowa jak najbardziej realna  zobaczymy Legię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corredo
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 17, 2008, 07:32:40 » |
|
Lech wygrał, a więc dzień można zaliczyć do udanych.  Kolejorz był pod każdym względem lepszy od rywali i w pełni zasłużył na zwycięstwo. Mecz na bułgarskiej powinien być tylko formalnością. KKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 17, 2008, 08:07:31 » |
|
Ja jako wielki patriota tez bardzo sie ciesze z "sukcesu" polskiej druzyny. Cudzyslow dlatego, ze narazie do jakiegokolwiek sukcesu daleko. Tak naprawde wygrana z ekipa z Azerbejdzanu 1:0, to marny powod do wielkiej radosci. Czy faza grupowa realna? byc moze, ale tam jak Lechitow czeka juz niestety tylko wstyd i rozczarowanie. Moim zdaniem. Ale zawsze moge sie mylic 
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 18, 2008, 09:48:29 » |
|
Legia wczoraj pokazała "klase". Ciekawe jak się zaprezentują w niedziele oby podobnie to wtedy Wisła ich rozjedzie.
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 18, 2008, 09:53:20 » |
|
a doping n Łazienkowskiej wczoraj dosłownie zerowy. dopingu nie bylo wogole. kibice tylko siedzieli cichutko. moim zdaniem kibice powinni drzeć sie na cale gardło. sama Legia jednak zaprezentowała sie niewiele lepiej od swoich fanów  za to Lech zagrał bardzo dobrze i gdyby grał bardziej skutecznie to spokojnie mogliby wygrac 3:0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szuli
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 18, 2008, 10:21:49 » |
|
zacznę tak: jak zwykle, co roku to samo włączam TV z pozytywnym nastawieniem myśląc "kurcze takie wtopy - to jakiś koszmar ale na pewno jest już za nami w w końcu pokażą na co naszych stać!"
widzę: Legia - grają ładnie, szbyko wymieniają podania, są ruchliwi i myślę: "kurcze dobrze grają, nareszcie coś pokażą i nie będzie kompromitacji, pewnie ze 3-0 będzie" - więc się rozsiadłem wygodnie
mija 15 minuta a mnie ten mecz coraz bardziej irytował, z każdą minutą
skończyło się 0-0 z drużyną z Białorusi ja się pytam - dlaczego qwa nasi wysiadają w pucharach? co powoduje to, że nasi grają jak by im ktoś poobcinał faje? co roku to samo tiblisi, vetra, teraz białorusini qwa czemu? vce mistrz 40 milionowego kraju (a narodu o wiele liczniejszego)
przecież Getafe liczy sobie 180 000 mieszkańców a mają klub co bayern monachium ogrywał jak szmaty ze szpitala więziennego - przegrali, ale przez głupotę i niesłychanego pecha swojego bramkarza
ja już nie włączam chyba pucharu UEFA ani el. do ligi mistrzów z naszymi drużynami bo przecież mam dzisiaj taki zjebany humor przez to, że nie warto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaszczu91
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 18, 2008, 11:34:16 » |
|
Tez jak wczoraj ogladalem mecz Legii to po prostu nie mogłem wytrzymać. Grali jak jakies szmaty. Z 11 drużyna ligi białoruskiej to powinno byc lekko 3:0. Zupełnie nie rozumiem tez Urbana. Dlaczego oni nie przygotowali formy na ten mecz tylko na ligę? Przeciez to byl bardzo ważny mecz! A liga startuje juz za dwa tygodnie a juz w niedzielę mecz o superpuchar wiec forma juz powinna byc. Co do gry Lecha jestem zadowolony. Powinni wygrać wyżej.
|
|
|
|
|
|
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata! FORZA INTER!
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 18, 2008, 11:53:19 » |
|
Dokładnie wydaje sie że sztab polskich klubów olewa sobie sprawe i to glówna przyczyna miernej ( jakie ładne słowo) postawy naszych klubów w rogrywkach europejskich. Nie wiem czy dlatego że nie wierza ze osiagneliby cos wiecej niz grupa i wola powalczyc w OE gdzie moga wygrac Mistrzostwo Polski i byc przez to superfajni ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 18, 2008, 12:19:52 » |
|
Nie mozna winic tylko sztabu szkoleniowego... Nasi pilkarze sa po prostu slabi. Sa wyjatki, ale zawodnicy, ktorzy w choc minimalny sposob sie w ekstraklasie wyrozniaja, zaraz z niej wybywaja. Ci co zostaja sa z reguly za slabi na jakas lepsza lige. Musimy sie pogodzic z tym, ze jestesmy biednym krewnym innych europejskich lig. Poki nie bedzie pieniedzy (ogromnych), ktore pomoga w budowach osrodkow, baz treningowych itp itd, nie bedzie tez w Polsce wielkiej pilki.
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 18, 2008, 02:01:09 » |
|
Wiec jak wytłumaczysz fakt ze Legia nie dała rady u siebie ligowcowi z Białorusi, kraju gdzie na sport trafia jeszcze mniej pieniedzy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 18, 2008, 02:27:47 » |
|
Nie przeczytales dokladnie tego co napisalem, albo moze nie dokladnie sie wyrazilem. Fakt ze Legia nie dala rady slabeuszowi, tlumacze tym, ze nasi pilkarze sa po prostu slabi. Tak jak napisalem wyzej. Ale jezeli chodzi o pieniadze, to wyrazilem swoja opinie o naszej lidze w aktualnym punkcie w jakim sie znajduje. Bialorusini nawet jesli przejda Legie tez nic nie ugraja. Im tez brakuje bazy w kraju.
Z ta kasa chodzilo mi o to, ze bez niej nie ma nadziei na lepsze jutro. Bez odpowiedniego szkolenia, ktore wymaga pieniedzy, nie bedziemy kształcić kolejnych pokolen zdolnych pilkarzy. Oczywiscie zawsze znajdzie sie jakis wyjatek potwierdzajacy regule. Ale ilu tak naprawde mamy zdolnych pilkarzy w Polsce okolo 20 roku zycia? Wlasnie...
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
szuli
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 18, 2008, 02:31:46 » |
|
ja straciłem zupełnie złudzenia co do tego, że kiedyś nasza liga będzie silna prędzej nastanie nas kres istnienia ludzkości niż zobaczymy polską drużynę w lidze mistrzów i budżetem dogonimy w 1/4 taki real madryt Wisła zamiast się zbroić to oni odwalają jakiś cyrk Legia gra czasem żenująco nieskutecznie Lech - no zobaczymy Groclin nas reprezentował wyśmienicie - jak na klub z małego miasteczka to aż super bym rzekł szkoda tylko ze ci nasi "krezusi" piłki nożnej nie dorastają do pięt ani Ukraińcom, Rosjanom, Czechom, Rumunom ... a co dopiero angolom?!? te "miliony" co pakują w klub to są qwa kieszonkowe Ibrahimovicia Ibra po 1 sezonie przyjeżdża do Polski i kupuje Wisłę od... tak sobie i jest w stanie (i pewnie by mu się chciało) wsadzić w nią więcej niż ćupał przez 7 lat wielkie transfery 500.000 euro - tyle to na wyspach w 2 tygodnie zarabiają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|