// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 18, 2012, 03:36:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 31   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Liga Europejska 2010/2011  (Przeczytany 8981 razy)
Pablusso
Członek FDP

« Odpowiedz #15 : Lipiec 18, 2008, 02:39:26 »

Szuli, wiesz dlaczego Groclin tak sie dobrze prezentuje zawsze? Bo rzadzi/rzadzil nim czlowiek z glowa na karku i jajami (nie na karku Razz). Drzymala co by o nim nie mowic ma swietny zmysl biznesowy, mimo ze wielkim fanem futbolu nie jest. Zawsze jest nastawiony na zysk i swietnie mu sie wszystko splaca. Dlatego tez bylem zly, ze w Szczecinie go nie chcieli. Brakuje takich ludzi w PZPNie, ktorzy zamiast gadania potrafia dzialac i kombinowac (w pozytywnym znaczeniu tego slowa).

A wielkich pieniedzy u nas nigdy nie bedzie, ale stac nasza lige i nasz kraj na przynajmniej jedna druzyne z prawdziwego zdazenia, ktora potentatem nigdy nie bedzie, ale bedzie sie opierala na najlepszych pilkarzach z naszego kraju i dobrych zagraniczniakow. Taki przyklad Rosenborga. Jak to Leo kiedys powiedzial, talenty rodza sie wszedzie, tylko trzeba nimi rozsadnie pokierowac i zainwestowac w ich szkolenie.

sig by Orzeu
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : Lipiec 18, 2008, 03:05:47 »

Leo jakoś niewyraźnie wyglądał na trybunach stadiony Legii..

Napisałem o Lechu troche pozytywów wczesniej teraz czas na Legię...

Zagrali słabo, ale porównywalnie do Lecha. Poznaniacy strzelili bramkę Warszawianie nie... Kwestia szczęścia,,, Ja juz pogodziłem się z tym, że polska piłka za mojego żywota nei osiągnie nic... Brakuje zaangażowania, chęci, jak ci piłkarze poruszają się po boisku? Co oni robia na treningach? Nie potrafią zagrac żadnej kombinacji, żadnej klepki, żadnego przyspieszenia. Kluby sprowadzają "oszukanych" (jak ja to mówię) Brazylijczykow, którzy nic nie grają...

Tragedia to słowo obrazuje polską piłkę....

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
szuli
Członek FDP

Z Interem od 1998 roku

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Lipiec 18, 2008, 03:40:56 »

Pablusso - oczywiście, uważam tak samo o Drzymale, to po prostu biznesmen
ale u nas w PZPNie to są cwaniaki i kombinatorzy pierwszej wody - szkoda tylko, że kombinują pod swoje zapyziałe dupy a my nie możemy z tym NIC zrobić, bo listkowi powiedzieli w fifa że fajnie by było jak by znów był prezesem i ni ku.. kurde znowu będzie ten wieprz kandydował i już zgłaszali się z poparciem dla niego z jakiś 3 lig żeby im co "skapnęło"

mnie rozwala to, że dokonujemy super ekstra hitów transferowych...
ten hiszpan w Legii ... i to ma być super wzmocnienie? koleś był na tyle przeciętny w słabiutkim hiszpańskim zespole, że go sprzedali.... DO POLSKI

moje typy są takie:
Lech awansuje teraz ale odpadnie na następnej fazie
Legia już teraz odpadnie bo straci gola w 88'
Wisła skiśnie a nie do LM wejdzie
nasz jedyny ratunek to siatkarze w Pekinie Szczerzy zęby - jak chodziłem na treningi na halę polonię (tam gdzie gra AZS Cz-wa) to czasem pykali w nogę i mimo ich kurde strasznie "pofałdowanej ruchliwości" grali nieźle, może ONI niech zmienią dyscyplinę?!? Razz

jedyne co możemy zrobić, żeby chociaż regularnie grać w fazie grupowej P. UEFA (w przeciągu kilkunastu/kilkudziesięciu lat) to zrobić to zasrane EURO, wybudować stadiony, boiska treningowe (przez wymogi UEFA, co doniu tak się podniecał, że otwarł kawałek trawnika) i kurde zmusić AWFy (uczelnie), żeby szkoliły trenerów do piłki nożnej (bo mamy skandaliczne braki w kadrze trenerskiej)
i polować na "swojskich obcokrajowców"

Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Lipiec 18, 2008, 03:50:52 »

szuli ja bywałem na hali Energia wczesniej, starszej hali  Retro na SKRZE Bełchatów, to na rozgrzewcze faktycznie ładnie sobie poczynali grając w piłkę nożną... Dobra w tym jest Resovia Razz...

Chciałem również zaznaczyć, że siatkarze austriackiego aon hotVolleys Wiedeń są ponad przecętni w piłce nożnej... wiekszą cześć rozgrzewki sobie grali w nogę Oczko

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #19 : Lipiec 31, 2008, 09:51:26 »

Takie mecze polskich drużyn w europejskich pucharach to mozna oglądać.( no moze nie pierwsze 25 minut z Legii) Pewne zwyciestwa w dobrym stylu w dodatku w takich okolicznościach
ligowych to dobry znak. Szczególnie mògl sie podobać Lech. OBY TAK W DALSZYCH RUNDACH AZ DO FAZY GRUPOWEJ!:-)

Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
 FORZA INTER!
Piekarz
OldBoy Interu

« Odpowiedz #20 : Lipiec 31, 2008, 09:55:10 »

Co za dzień dla polskich drużyn. Żeby tak jeszcze Wisła odrobiła Beitar...

Proszę, aby ktoś mi przedstawił dalszą sytuację Legii i Lecha w Pucharze UEFA, niezbyt się orientuję w tych preeliminacjach i eliminacjach tego turnieju.

Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Jeremy
OldBoy Interu

Dawniej Zlatan8

« Odpowiedz #21 : Lipiec 31, 2008, 10:32:54 »

Niespodziewalem sie takich wysokich zwycięstw naszych klubow,zwlaszcza Legii ktora miala duze problemy z napastnikami przed tym meczem.Forma Legii idzie w góre choc trzeba przyznac ze do straty gola grali bardzo slabo ale na szczescie sie to zmienilo i legionisci awansowali do kolejnej rundy.Natomiast Lech zagral dobry mecz,choc byly fragmenty w meczu ze to rywal prowadzil i kontrolowal wydarzenia na boisku.
Oby tak dalej Gratuluję

Sig by Kropasz Uśmiech Thx

"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
YoozeQ
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #22 : Sierpień 01, 2008, 10:11:41 »

No tego sie nie spodziewalem. O ile liczylem na wygrana Lecha, to Legia sprawila mi mila niespodzianke takim zwyciestwem. Oczywiscie nie robie sobie teraz nadziei, ale jest jakies male swiatelko w tunelu i moze teraz przygoda polskich druzyn w europejskich pucharach potrwa troche dluzej.
Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #23 : Sierpień 01, 2008, 10:43:19 »

Dalsza przygoda naszych drużyn zalezy od korzystnego losowania, ktòre sie zaraz rozpocznie. Lech moze trafić nawet na Stattgart ale i na Debreczyn. Lepszy rywal to wieksze pieniądze od telewizji i wiecej ludzi na trybunach
ale wolę zeby nasi trafili na słabych rywali a na lepszych przyjdzie dopiero czas.
Te dwa mecze pokazały jak ważne sa dobre transfery i ròwna kadra. Kto wchodził to grał dobrze. Wiśle tego zabrakło i przegrała.

FORZA INTER!
YoozeQ
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #24 : Sierpień 01, 2008, 03:37:12 »

No i Lech losowanie moze zaliczyc do udanych, troche trudniejsze zadanie czeka Legie. Kolejorz zagra z Grasshoppers Zurych  a Legia z FK Moskwa.
Rywale sa do pokonania, wszystko w rekach(nogach) pilkarzy Oczko
Corredo
Prezes Interu

« Odpowiedz #25 : Sierpień 01, 2008, 05:44:01 »

Rywal Lecha wydaję się być łatwy, ale nie można go zlekceważyć. Jestem dobrej myśli i nawet nie rozważam odpadnięcia Kolejorza. tongue W sumie Legia trafiła na wiele mocnejszego przeciwnika, którego napewno trudniej będzie im ograć.
Mora
Członek FDP

INTER TO MY

« Odpowiedz #26 : Sierpień 01, 2008, 11:01:49 »

Przed losowaniem nie chciałem ,zeby polskie kluby trafiły na Stuttgart i FK Moskwę.Cóż, Legia miała pecha, ale klub z Rosji mozna pokonać ,nie jest to jakiś wirtuoz...Lech szanse ma spore, Smuda ma okazje się wykazać.O frekwencję na stadionie Lecha chyba nikt nie musi się martwić.O atmosferę na Legii owszem...

...To dla Ciebie dziwne?Skąd...
Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?!
Krew solą tej ziemi,
to,co dokonane się nie zmieni.
W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić...          WWO
Jeremy
OldBoy Interu

Dawniej Zlatan8

« Odpowiedz #27 : Sierpień 01, 2008, 11:10:44 »

Ja mimo wszystko nie daje wiekszych szans Lechowi ani Legii.Uwazam ze obie druzyny mają male szanse na awans no ale coz moze uda im sie jakos przejsc tą fazę rozgrywek.Mimo ze FK Moskwa jest ostatnio w slabej dyspozycji to Legii na pewno nie bedzie łatwo.Co do Lecha to im daje troche wieksze szanse na awans.

Sig by Kropasz Uśmiech Thx

"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
master_snake
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #28 : Sierpień 02, 2008, 01:43:50 »

Oczywiście na wstępie muszę napisać że jestem bardzo zadowolony ze zwycięstwa Legii. Cieszy oczywiście zwycięstwo Lecha. Tak jak pewnie większość z Was nie sądziłem że Legionistom uda tak wysoko pokonać przeciwnika. Teraz będzie czekało ich o wiele trudniejsze zadanie ale wszystko da się zrobić wystarczy tylko chcieć. Jak ja bym chciał aby Legia powtórzyła w meczu z Rosjanami tak jak kiedyś ogrywała Utrecht Uśmiech Cały czas pozostaje optymistą i wierzę że Legia jak i Lech wyjdą zwycięsko z tych pojedynków.

"Jestem człowiekiem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
"Moja muzyka będzie wieczna." - Bob Marley
Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #29 : Sierpień 02, 2008, 02:38:29 »

Niby to losowanie nie jest złe ale jakos nie jestem przekonany zeby naszym klubom udalo sie awansować. No moze Lech jakos wygra bo rywal naprawdę jest w zasięgu ale szansę Legii oceniam 70 do 30%  na korzyść oczywiście rosjan

FORZA INTER!
Strony: 1 [2] 3 4 ... 31   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 10.128 sekund z 18 zapytaniami.