// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 18, 2012, 03:37:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 29 30 [31]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Liga Europejska 2010/2011  (Przeczytany 8981 razy)
pewny
Weteran

« Odpowiedz #450 : Maj 19, 2011, 09:37:09 »

mysle ze warto napisac w tym temacie...

Porto zwycięzcą Ligi Europy... Takze mamy juz pierwszego finaliste o superpuchar...

szkoda tylko ze Lech odpadł po beznadziejnym meczu z Bragą, bo w nieco lepszej formie i przy nieco lepszym szczesciu mieli szanse wyeliminowac Brage i pokusic sie o niespodzianke z Liverpoolem, który w tym sezonie jest tylko grozny z nazwy Uśmiech

... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

hanysrr
Członek FDP

carpe diem

« Odpowiedz #451 : Maj 19, 2011, 10:59:51 »

tak z ciekawości
gdyby ten mecz Lech wygrał ciekawy czy też grałby w finale Ligi Europejskiej:P
Dynia
Piłkarz Serie C
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #452 : Maj 19, 2011, 03:21:09 »

Porto wczoraj zasłużenie wygrało po ładnej akcji i strzale niesamowitego w tych rozgrywkach Falcao , 1 : 0 . Mecz prowadzony w dobrym tempie , dużo walki , kilka ciekawych akcji. Troche zawiódł mnie Hulk , który grał bardzo samolubnie, dryblował do momentu straty piłki i strzelał wszystko z wolnych niezależnie od odległości. Mimo to gra nieźle i stylem przypomina mi trroche Adriano z najlepszych lat. Szybki , dobrze zbudowany, mocny strzał, ciekawe jakby u nas grał  I love Inter Z Porto widziałby u nas jeszcze Guarina. Swoją droga ciekawi mnie sezon transferowy w wykonaniu Porto. Trener podobno zostaje, , pare wzmocnień bez większych osłabień i LM wszystko zweryfikuje.

WTF
Najlepszy piłkarz Świata

« Odpowiedz #453 : Maj 19, 2011, 06:35:54 »

Jeśli Villas-Boas ma być nowym Mou to musi teraz wygrać LM Uśmiech

Wracając to meczu to całkiem dało się go oglądać Razz Porto zasłużyło na wygraną i nie spodziewałem się innego rezultatu. Zresztą od momentu gdy zdobyli mistrzostwo Portugalii już wiedziałem, że dorzucą do tego LE. Mają fajną drużynę i dobrego trenera. Jeśli się nie osłabią to mogą być czarnym koniem LM.  Wracając do LE do dobrze, że wygrywają ja drużyny, z że tak powiem średniej półki, a nie giganci jak ManCity czy Liverpool, choć może z tym Livpoolem to trochę przesadziłem Razz nie zmienia to jednak faktu, że taki puchar jest właśnie dla trochę słabszych drużyn niż czołówka. Braga jak dla mnie czarny koń rozgrywek, nich chyba nie stawiał, że przejdą kogoś więcej niż Lecha, a tu proszę niespodzianka. Ich przygoda z LE przypomina trochę to co robiło Fulham w tamtym sezonie.

Zapomniałem jeszcze dodać, że mamy kolejnego rodaka, który wygrał jakieś europejskie trofeum Uśmiech, może kiedyś doczekamy się nawet drużyny, która zrobi niespodziankę i coś wygra Razz
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2011, 06:37:55 wysłane przez WTF » Zapisane

"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
[...]
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? ty z tego piekła ratuj
Ten świat by był dziwny gdyby nie było rapu"

Pazza Inter Amala!
Strony: 1 ... 29 30 [31]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 10.109 sekund z 18 zapytaniami.