|
I(1)N(9)T(0)E(8)R
|
 |
« : Wrzesień 05, 2008, 11:01:01 » |
|
Tu można przedstawiać swoje pomysly i projekty na nowe pamiątki jak myślicie co by sie cieszylo dużym wzięciem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ulis
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 05, 2008, 11:48:26 » |
|
'Pamiątek' ? A co My mieszkamy kilometr od San Siro ? Pamiątki to My możemy [zlecić komuś aby zrobił] wystawić/sprzedawać witryny fcinter.pl, typu statułetki lamy, nie wiem, jakiegoś robota, który naśladuje Szyszke tańczącego na zlocie, Mirasa w masce kata, który ścina głowy kilku niezidentyfikowanym ludzikom, czy autografy naszych kochanych adminów ...  Temat 'gadżety' w dziale 'kibice' ... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 05, 2008, 11:50:37 wysłane przez Ulis »
|
|
INTER PER SEMPRE ! Tutto altro NON'EIMPORTANTE !  "...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces... Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter... Dla mnie, którym jestem zakochany..."
|
|
|
|
I(1)N(9)T(0)E(8)R
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 06, 2008, 11:25:11 » |
|
To gadżetów!! ale moze ktos ma dobry pomysl, na przyklad mozemy zamowic flagi scienne FDP albo wpinki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolin123
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 07, 2008, 12:46:43 » |
|
gadzety zwiazane z FDP zamuje sie messie... i teraz jest zajety smyczami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 07, 2008, 01:25:30 » |
|
Mirasa w masce kata, który ścina głowy kilku niezidentyfikowanym ludzikom, czy autografy naszych kochanych adminów ...  Służę swą posturą 
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 07, 2008, 02:15:01 » |
|
Pamiątki to My możemy [zlecić komuś aby zrobił] wystawić/sprzedawać witryny fcinter.pl, typu statułetki lamy, nie wiem, ... Dobre to... statułetki Lamy były by bardzo atrakcyjne, w końcu ten zwierzak to nieoficjalna maskotka serwisu 
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
I(1)N(9)T(0)E(8)R
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 07, 2008, 03:00:19 » |
|
gadzety zwiazane z FDP zamuje sie messie... i teraz jest zajety smyczami
No ale narazie mi chodzi tylko o propozycje nowych gadzetow. Widze ze temat Wam sie spodobal macie tyle ciekawych propozycji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 07, 2008, 04:38:28 » |
|
Mnie się podobał zawsze krawat z emblematem Interu, bodajże Borek nosił go czasami w CafeFutbol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferii
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 07, 2008, 08:25:18 » |
|
nio już od roku szukam takiego krawatu Interu  szukałem po rożnych firmach ale bez skutku myślę że było by wiele zamówień na krawaty ja osobiście byłbym bardzo chętny 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 07, 2008, 09:17:15 » |
|
Krawat w barwach Interu to naprawdę bardzo dobry pomysł, na pewno znalazło by się sporo chętnych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 07, 2008, 09:20:22 » |
|
Prawie jak Samoobrona, tylko inne barwy, ale pomysł dobry...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gomez
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 08, 2008, 07:20:32 » |
|
PAPUCIE !!! Ciekawe ile by się zebrało chętnych i ile by to kosztowało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 08, 2008, 11:11:33 » |
|
Prawie jak Samoobrona, tylko inne barwy, ale pomysł dobry...
Myślałem bardziej o krawacie czarnym, z herbem naszego klubu. Papucie? Często są na allegro, całkiem fajne, jesli ktos lubi w tym chodzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 11, 2008, 07:27:50 » |
|
Ja bym chcial miec naszywki Interu... najlepiej sam herb albo herb FDP.... bo juz mam kilka rzeczy ktore bym sobie obszyl...
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|