|
and1
|
 |
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 11, 2008, 07:56:02 » |
|
a właśnie, ma ktoś jakieś namiary bądź chce sprzedać jakąś flagę INTERU ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzielik
|
 |
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 11, 2008, 08:07:13 » |
|
Krawat, no i obowiązkowo pojawiające się już w innych tematach kieliszki, to moim zdaniem bardzo dobre propozycje. No ale my tu se możemy pogadać, i tak wszystko w rękach Messiego i jego chęci (chwała mu za to, że je ma). No chyba, że ktoś inny czuje się na siłach.
|
|
|
|
|
|
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 11, 2008, 10:03:10 » |
|
Krawat to by był wypasiony pomysł tylko z konkretnego materiału żeby go lajtowo można nosić w gajerze 
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 11, 2008, 10:07:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 12, 2008, 09:01:33 » |
|
Świetne flagi były w Mediolanie, do dziś żałuję, ze nie miałem kasy zeby je kupic. W ogóle, pamiątek była cała masa, niespotykanych na allegro w Polsce. Co do naszywek, to od czasu do czasu pojawiają się na allegro, chociaż ich jakość najwyższa nie jest (sam kiedyś miałem naszytą na plecaku  ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowman
Trampkarz
only god can judge me !
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 12, 2008, 10:38:30 » |
|
no bo te flagi z allegro średnie... i cena nie jest za bardzo promocyjna  na flage ktora mialaby dobry projekt pisalbym sie bo mam sciane po przemeblowaniu wolna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 01, 2008, 10:57:34 » |
|
Witam. Wpadlem na pomysl a raczej to moja dziewczyna mi zasugerowala, (powiedzial cos ala: "jak zes jest taki fanatyk to se posciel tys kup"  ) ze mozna by zrobic POSCIEL  Co wy na to?? Granatowa lub niebieska posciel w loga Interu, ze zlotym napisem "Forza Internazionale", badz w pasy... Napewno kazdy uzywa poscieli w domu a spac pod "flagą" Interu to sama przyjemnosc  Czekam na propozycje  Moze tez ma ktos mozliwosc gdzies zrobic taki gadzet 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2008, 11:48:46 wysłane przez Ljarro »
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
|
kcp_wwa
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 01, 2008, 11:56:35 » |
|
gorzej,jak bedzie niektorym glupio ta posciel pakowac do pralki,kiedy sie okaze ze np herb jest umazany efektami innych przyjemnosci.Fajnie,ze jestes kreatywny (twoja dziewczyna),ale taka scene sobie wyobrazilem na starcie i u mnie pomysl jest spalony 
|
|
|
|
|
|
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
|
|
|
|
szuli
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 02, 2008, 09:47:56 » |
|
ja widziałem kiedyś pościel na necie - czarna z grubym granatowym pasem po środku i dużym logo klubu  w sumie sam nie wiem co powiedzieć o tym pomyśle ale ja bym się raczej nie pisał na pościel  , może jakieś kapcie albo bambosze lepiej ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 02, 2008, 10:35:27 » |
|
Posciel fajna sprawa  Jak coś to ja się na to pisze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 02, 2008, 01:35:25 » |
|
Również uważam że pomysł z pościelą jest ciekawy. Dodatkowo jeszcze poduszki 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Forza_eDi
|
 |
« Odpowiedz #26 : Październik 02, 2008, 02:33:17 » |
|
może jakieś kapcie albo bambosze lepiej ?  Na kapcie bym się bardzo chętnie pisał, ale na pościel raczej nie ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #27 : Październik 02, 2008, 04:34:13 » |
|
a tam marudzicie  :P... kcp_wwa nikt nie karze Ci "konczyc" na poscieli  to sie "konczy" na partnerce  hehe co do kapci... idelanie by tez wygladaly przy lozku na ktorym jest posciel z Interu  master_snake sie rozumie ze poduszki tez 
|
|
|
|
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
|
kcp_wwa
|
 |
« Odpowiedz #28 : Październik 03, 2008, 07:58:24 » |
|
kcp_wwa nikt nie karze Ci "konczyc" na poscieli  to sie "konczy" na partnerce  hehe czemu na niej,a nie w niej?  a tak poza tym,to kto napisal,ze o te sprawy mi chodzilo?! umazany efektami innych przyjemnosci.
mialem na mysli jedzenie.. roznych rzeczy. 
|
|
|
|
|
|
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
|
|
|
ζ Mate ψ
Piłkarz Serie C
Inter Mediolan aż po życia kres...
|
 |
« Odpowiedz #29 : Październik 03, 2008, 11:56:04 » |
|
nie głupi pomysł... ale i tak nie pobije to przyjemności z posiadania papieru toaletowego Milanu czy Juve 
|
|
|
|
|
|
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" "Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
|
|
|
|