|
goncio
|
 |
« : Październik 10, 2008, 06:15:23 » |
|
Ludziska padl tez pomysl na Kufle. Wyslalem wstepny projekt do 3 firm i czekam na wycene. Wygladalo by to mniej wiecej tak: (oczywiscie logo Interu)  ,  Jedna z firm przedstawila mi taki cennik: "1-5szt - 29zl 6-10szt - 27zl 11-20szt - 25zl >20szt - 24zl" Czekam na odp z 2 pozostalych oraz czy da rade zrobic drewniany kufel  Pozostaje takze mozliwosc dodania wlasnego imienia lub nicku  z drugiej strony lub pod herbem. Czekam na oceny i sugestie.
|
|
|
|
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
Kaniol
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 10, 2008, 10:00:39 » |
|
jak dla mnie to całkiem niezłe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 10, 2008, 10:07:54 » |
|
Dla mnie to dobra opcja. Pisalbym sie na kufelek. A herb Interu bylby kolorowy czy taki bialy jak MU na zdjeciu?
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
Pestario
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 10, 2008, 10:12:59 » |
|
fajny pomysł 
|
|
|
|
|
|
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
|
|
|
Kaniol
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 10, 2008, 10:23:52 » |
|
kolor raczej biały widziałem te kufle na allegro ale gośc sobie krzyczy za jeden 55zł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glinek
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 10, 2008, 11:16:35 » |
|
Ja bym się pisał też jakby to było coś koło 30 złotych bardzo dobry pomysł z kuflami  i fajnie byłoby mieć również swój podpis  Jestem jak najbardziej za
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER milano siamo noi, milanista pezzo di merda milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te FORZA WISŁA Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 11, 2008, 12:19:15 » |
|
Grawerka to tylko na bialo.. bo to rzezbienie w szkle jest  Jak narazie mam 4 firmy na oku... i ceny oscyluja w granicach max 30 zloty jak narazie... Jest opcja ze im wiecej bedzie zamowione tym taniej wyjda...
|
|
|
|
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
|
ksiazewi
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 11, 2008, 01:30:39 » |
|
O pomysł wypasiony. Pisze się na to jak nic...
|
|
|
|
|
|
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 11, 2008, 02:22:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
ksiazewi
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 11, 2008, 02:36:44 » |
|
Bajka, chociaż wolałbym żeby był zrobiony mniej więcej tak jak ten MU. Żeby herb był z dwóch stron i imię (nick) pod spodem. No i oczywiście kształt kufla jest o wiele ładniejszy ten MU, ale rozumiem że jak przyjdzie co do czego to będziemy mogli wybrać jak ma finalnie to wyglądać. Jestem jak najbardziej za i czekam na konkretne propozycję. Pozdrawiam.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2008, 02:38:46 wysłane przez ksiazewi=>>Quaresma77 »
|
|
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 11, 2008, 05:55:23 » |
|
Ja to bym się nawet na 2 pisał 
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 11, 2008, 06:24:51 » |
|
Jak narazie najbardziej prawdopodobny bedzie taki jak MU... bo z ta firma negocjacje ida najlepiej a i ceny nie sa wygorowane (max 30 zloty)  Tylko prosba: czy ktos ma jak najwiekszy Herb Interu w pliku?? Taki zeby mial jak najwieksza rozdzielczosc ?? Jesli tak prosze o kontakt
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2008, 11:54:48 wysłane przez goncio »
|
|
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 11, 2008, 11:38:03 » |
|
Ten z MU jest ładniejszy od tego który pokazał Mora
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
Gomez
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 12, 2008, 10:58:44 » |
|
po pierwsze ten MU jest większy  ten kufel United zrobił na mnie wrażenie - piękny jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartosh
|