|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marzec 18, 2009, 11:28:22 » |
|
Ja tez bym sie pisal na taki kufel - oczywiscie jak bedzie sensowna liczba osob. No i mysle ze trojwymiarowy projekt takiego kufla to bedzie ciezka sprawa - nie tyle w wykonaniu co w wymysleniu calej koncepcji wygladu dookola kufla... Mozna naprawde fajna rzecz zrobic ale tez latwo przesadzic... Z niecierpliwoscia czekam na jakies projekty.
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marzec 19, 2009, 12:48:01 » |
|
A czym ten projekt moge otworzyc? Bo nie mam takiego programu...
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
whein
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marzec 19, 2009, 01:58:15 » |
|
w open office to robilem...nie mam zwyklego office...postaram sie wrzucic jakos inaczej...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 08:58:50 wysłane przez whein »
|
|
|
|
|
|
siedem74
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marzec 19, 2009, 10:07:02 » |
|
no na taki konkretny 0.5 litra bym sie pisał. 
|
|
|
|
|
|
The holy city breathed Like a dying man It moved with hopeful tears With the tears of the blind
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #50 : Marzec 23, 2009, 12:09:48 » |
|
A wiec taki, rozmawialem dzis z gosciem z tej firmy, popoludniu ma mi przeslac kilka projektow kufli. Kufle do wyboru to 0,5 0,6 lub 0,7 litra a wiec spore  Powiedzialem mu ze ma byc z klapka tez. Zobaczymy co nam przedstawi.
|
|
|
|
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #51 : Marzec 25, 2009, 12:01:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
|
Platini
|
 |
« Odpowiedz #52 : Marzec 25, 2009, 09:28:08 » |
|
hmm, te projekty średnio mnie przekonują  Już bardziej podoba mi się ten poczatkowy niż te powyżej. No ale poczekamy, może odeślą gotowy projekt i będzie można ocenić.
|
|
|
|
|
|
"Jeśli jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jeśli jesteś drugi, to jesteś nikim.
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #53 : Marzec 25, 2009, 10:24:48 » |
|
jaki poczatkowy?? o czym Ty piszesz?? wlasnie o takich kuflach tu gadamy teraz i na takie powoli sa chetni  wez przeczytaj se wszystko a nie wyskakujesz mi tu jak filip z konopi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraJunior
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #54 : Marzec 26, 2009, 08:27:36 » |
|
w sumie czemu , nie mam juz 2 kufelki Interu ale ten do klekcji tez by sie przydal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #55 : Kwiecień 14, 2009, 10:44:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Faflik
|
 |
« Odpowiedz #56 : Kwiecień 14, 2009, 11:58:10 » |
|
ooo widzę kufel który mam w domu tylko bez nicka  co do tych kufli z zamknięciem to bym się pisał tylko czekać na projekty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coco
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #58 : Grudzień 15, 2009, 09:12:38 » |
|
mam pytanie do kibiców , czy byłby ktoś chętny na taki kufel ? gdyby zdjecie sie nie wyswietlało to kliknac w ten link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d448f39f12bc23d4.htmloczywiscie z logiem Interu i napisem Fanatici dalla Polonia , to dopiero propozycja jesli byli by chetni to mozna by było złożyc zamówienie , kufle wykonane by były ze szkła matowego czyli o wiele lepsze niż grawerowane cena na dzien dzisiejszy to 35-39 zl w zaleznosci od projektu i detali w nim zawartych , ten przedstawiony na zdjeciu kosztowal 37 , gdyby ktos byl chetny to prosze sie wypowiedziec w tym temacie . Z checia też rozpatrze projekty, jesli ktos by miał jakis ciekawy do przedstawienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mungo
Trampkarz
|