Witam Was Wszystkich Serdecznie

Jak niektórzy pamiętają starałem sie ruszyć sprawe z kuflami ale takimi porządnymi Ceramicznymi. Niestety wtedy firma mnie olała i dupa blada z tego wyszła. Wiem ze wielu było zainteresowanych takimi kuflami dlatego nie dałem za wygrana.
Znalazłem nowa firmę i sprawa wygląda następująco:
Taki kufel zamiast Tyskiego to Herb Interu oraz napisane na dole: Internazionale Milano. Herb jest kalkomania ale utrwalana w 800 stopniach Celsjusza

Koszt nowej matrycy do wykonania tego to ok 500zl jednorazowo tzn ze przy zamówieniu np 10 kufli koszt wyniesie 50zl + koszt kufla 39. Czyli im więcej chętnych tym tańszy koszt matrycy wyjdzie na osobę.
Jednak jak kiedyś pisałem nie o taki kufel mi chodziło. Ja chciałem kufel z prawdziwego zdarzenia: wyrzeźbiony Herb Interu, z boku kufla dwójka piłkarzy walczących o futbolówkę, napis także rzeźbiony plus oczywiście przykrywka. To było by coś.
Tylko tu pojawia się problem a mianowicie cena. Wyrzeźbienie modelu wzorowego to kosz 4-5 tys zloty !!!! Produkcja jest taka realna przy zamówieniu minimum na 100 kufli. Przy 50 kuflach koszt wyniesie 100zl za wzór + dopiero koszt kufla.
Jeśli uzbiera mi sie tu 100 chętnych na taki kufel to się podejmę akcji

Wtedy tak jak pisze orientacyjnie koszt to 50 zloty na wzór + 39 zloty na kufel 0,5 litra lub 50 zl za kufel 1 litrowy.
A wiec proszę o komentarze, dyskusje itd