|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #1050 : Październik 11, 2010, 01:21:58 » |
|
Piękna sprawa z tymi oprawami Legii.Jeżeli do pierwszej można się przyczepić o niedokładną kartoniadę reszta jest w porządku.Mógłby mi ktoś wyjaśnić co predstawia folia na 3 oprawie bo za Chiny nie mogę rozkminić.Miałem okazję być tydzień temu na Legii przy okazji meczu z Lechią i już wiem dlaczego wtedy nie ujrzałem oprawy
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
Faflik
|
 |
« Odpowiedz #1051 : Październik 11, 2010, 01:29:17 » |
|
Mógłby mi ktoś wyjaśnić co predstawia folia na 3 oprawie bo za Chiny nie mogę rozkminić. Z tego co widzę jest tam Żyleta i i ten ptaszek Ado Den Haag http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/51/35/91/1251359185Coś takiego tam jest 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2010, 01:30:54 wysłane przez Faflik »
|
|
|
|
|
ardiano88
Reprezentant kraju

www.konieciti.pl
|
 |
« Odpowiedz #1052 : Październik 12, 2010, 08:40:53 » |
|
Na 3 oprawie widać Żyletkę oraz wplecionego w nią Bociana, symbol FC Den Haag.
|
|
|
|
|
|
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
|
|
|
Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #1053 : Październik 16, 2010, 01:42:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #1054 : Październik 16, 2010, 10:12:31 » |
|
No i znalazła się flaga Legii Visitors,którą stracili kilka dni temu  Oprawy Widzewa MIAZGA!
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
Gaszka
|
 |
« Odpowiedz #1055 : Październik 21, 2010, 11:22:16 » |
|
 Wczoraj na Curva Nord obok kibiców Interu zasiedli także fani Liverpoolu, którzy zatrzymali się przejazdem w Mediolanie przed dzisiejszym meczem z Napoli. Oprócz powyższego napisu można było także zauważyć w tv przed meczem przynajmniej jedną flagę LFC na Curva Nord.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Il Capitano
|
 |
« Odpowiedz #1056 : Październik 21, 2010, 11:36:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pabloos6
|
 |
« Odpowiedz #1057 : Październik 21, 2010, 03:39:42 » |
|
Flagi Liverpoolu to nie nowość na CN, pamiętam w 2007 było ich pełno , przed finałem LM w Stambule Liverpool-Milan. Mam nawet jedno zdjęcie z takową 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mafiozo
|
 |
« Odpowiedz #1058 : Październik 22, 2010, 12:17:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GULI
|
 |
« Odpowiedz #1059 : Październik 22, 2010, 04:59:28 » |
|
wczoraj kibice Lecha kolejny raz pokazali klase zagłuszyli kompletnie tych piknikowskich angoli... szkoda ze wynik meczu nie zalezy od kibiców bo na trybunach mu Polacy jestesmy bezkonkurencyjni.. http://www.youtube.com/watch?v=bBhYYU0UVmY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #1060 : Październik 22, 2010, 05:51:21 » |
|
Guli tam za bardzo nie ma czego zagłuszać,oni się zbierają jedynie na jakieś pojedyncze przyśpiewki i za chwilę dalej wpieprzają kiełbaski  Dlatego wielu Polaków podczas losowania liczyło na bardziej bałkańskie rejony  Ale fakt,że nie mamy sobie równych!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #1061 : Listopad 02, 2010, 02:34:29 » |
|
Oprawa kibiców Lecha w trakcie meczu z Wisłą.Trzeba przyznać,że jakość pozostawia nieco do życzenia,napis "ZAPIERDALAĆ" ułożony na parterze dolnej trybuny nieczytelny,mogliby go umieścić na płótnie,a nie kombinować ze sreberkami... 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #1062 : Listopad 02, 2010, 04:00:18 » |
|
pomijajac juz fakt ze podobne haslo wykorzystali wczesniej kibice Gornika Zabrze, zakladajac swoim pilkarzom na treningu koszulki z tekstem: "Nie wystarczy tylko biegać, lub trochę się starać. Z naszym herbem na sercu trzeba zapier*****!" Bylo o tym glosno swego czasu  A zostajac przy temacie Lecha to w sobote, w Poznaniu odbyl sie zlot juvepoland na ktorym 3 flagi jpc zmieniaja wlascicieli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #1063 : Listopad 02, 2010, 04:38:11 » |
|
A właśnie czytam w necie że głupota juvelucka i jego kumpli zemściła się i wróciła do niego z potrójną siłą 
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #1064 : Listopad 02, 2010, 04:40:42 » |
|
A właśnie czytam w necie że głupota juvelucka i jego kumpli zemściła się i wróciła do niego z potrójną siłą  Gdzie wyczytałeś  ?
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|