|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #990 : Sierpień 26, 2010, 10:49:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

|
|
|
|
mafiozo
|
 |
« Odpowiedz #991 : Sierpień 26, 2010, 04:06:12 » |
|
Jedna z konkretniejszych akcji w tym roku Zawiszy w kibicowskiej Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s15
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #992 : Sierpień 26, 2010, 04:23:16 » |
|
ŁKS&Zawisza  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #993 : Sierpień 26, 2010, 04:27:22 » |
|
ESK2016  Szkoda, że jak w TV pokazywali tę zadymę to nie uchwycili tego baneru...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GULI
|
 |
« Odpowiedz #994 : Sierpień 26, 2010, 08:09:10 » |
|
jedna z konkretniejszych czyli jaka? Trzeba byc kompletnym idiotą zeby demilowac "swój" stadion w dodatku nowy niedawno remontowany taka jest prawda.Zawisza sponsorów juz straciła kto wie jak zakończy sie ta "akcja" moze nawet rozwiazaniem klubu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #995 : Sierpień 26, 2010, 09:17:28 » |
|
Guli z tym rozwiazaniem klubu troche przesadziles.Aczkolwiek rozwalanie wlasnego stadionu to rzeczywiscie lekka przesada.Jednak nie znamy sprawy wiec sie nie wypowiadajmy wiecej.
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
mafiozo
|
 |
« Odpowiedz #996 : Sierpień 29, 2010, 12:02:48 » |
|
jedna z konkretniejszych czyli jaka? Trzeba byc kompletnym idiotą zeby demilowac "swój" stadion w dodatku nowy niedawno remontowany taka jest prawda.Zawisza sponsorów juz straciła kto wie jak zakończy sie ta "akcja" moze nawet rozwiazaniem klubu. Myślę, że mamy trochę inne spojrzenie na sferę kibicowską także nie ma co polemizować. A.C.A.B.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GULI
|
 |
« Odpowiedz #997 : Sierpień 29, 2010, 12:15:30 » |
|
jedna z konkretniejszych czyli jaka? Trzeba byc kompletnym idiotą zeby demilowac "swój" stadion w dodatku nowy niedawno remontowany taka jest prawda.Zawisza sponsorów juz straciła kto wie jak zakończy sie ta "akcja" moze nawet rozwiazaniem klubu. Myślę, że mamy trochę inne spojrzenie na sferę kibicowską także nie ma co polemizować. A.C.A.B. Kolego co ma z tym wspólnego Twoje A.C.A.B z demolowaniem stadionu swojego ukochanego klubu? jezeli chcieli sie napieprzac z psami to trzeba było na gołe rece albo po meczu a nie rozp...lac swój stadion...no chyba ze maja w dupie swój klub i stadion...w dodatku pachnacy nowością i nie wnikam w to kto zaczął kto prowokował bo nie na to zwracam uwage...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2010, 12:17:05 wysłane przez GULI »
|
|
|
|
|
|
Jaszczu91
|
 |
« Odpowiedz #998 : Sierpień 29, 2010, 03:40:51 » |
|
Bandyci z Bydgoszczy i Łodzi zdewastowali stadion Zawiszy i przez to ucierpi i klub i kibice. Ja nie wiem jak można się taką aferą podniecać. Ktoś kto pisze komentarze w stylu ,, ale im pokazaliśmy" czy ,,konkretna afera" itp dla mnie jest tylko idiotą. Nie potrafię tego inaczej określić. Tych kiboli co zrzucali z trybun ,,toj-toja" najchętniej utopił bym w szambie. Jak ma być w Polsce normalnie? Jak piękne stadiony mają się zapełniac? Jeśli ja byłbym ojcem i zobaczył bym to co się stało na własne oczy to więcej dziecka bym na stadion nie zabrał.
|
|
|
|
|
|
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata! FORZA INTER!
|
|
|
|
I(1)N(9)T(0)E(8)R
|
 |
« Odpowiedz #999 : Sierpień 29, 2010, 09:35:21 » |
|
Martwa rzecz nie odda to sie wyżywali na wlasnym stadionie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faflik
|
 |
« Odpowiedz #1000 : Sierpień 29, 2010, 10:45:52 » |
|
Akcja Zawiszy mega kozacka. I już skończcie gadać o tym stadionie bo aż się słabo robi,Ich stadion to zrobili to co chcieli proste i logiczne, a widok tego toj-toja jak go Widzew ciepał z trybuny to czegoś takiego jeszcze nie widziałem http://www.youtube.com/watch?v=abWHCDsETqIPS. Tu jest Polska a nie Anglia i panują zdeczka inne klimaty kibicowskie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snuffy
Piłkarz Serie A

E tripletta 2010
|
 |
« Odpowiedz #1001 : Sierpień 30, 2010, 05:43:28 » |
|
Ich stadion to zrobili to co chcieli proste i logiczne,
Ich k... stadion ?? Co ty pier... ?? Jeślia naprawdę tak uważasz jesteś po prostu debilem:/ Wyjdę dziś na miasto i rozwale/podpale co popadnie w końcu to "MOJE MIASTO"... Widać, że ludzie mają nasrane w głowach i nie zasługują na stadiony wystarczy im pole i drewniane ławki  Młody jesteś może jeszcze kiedyś pewne sprawy zrozumiesz.... widok tego toj-toja jak go Widzew ciepał z trybuny to czegoś takiego jeszcze nie widziałem  wow widok spadającego toj-toja, normalnie podnieta do końca życia, wow poziom istoty co właśnie zeszła z drzewa, huhu leci toj-toj jeszcze banan do ręki uga uga uga... PS. może prymityw nie wiedział do czego toj-toj służy ?? albo wejść do środka nie potrafili ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faflik
|
 |
« Odpowiedz #1002 : Sierpień 30, 2010, 10:22:03 » |
|
Nie spinaj się i nie wyzywaj mnie od debili bo ja tu nikogo nie obrażałem tylko zamieściłem moja opinie na ten temat, i nie będę się zniżał do twojego poziomu, bo jak widzę jesteś z Katowic i jak GieKSa demolowała swój stadion to takiego bulwersa nie było ale jak Zawisza z ŁKS też dymili to już widzę inny świat dla ciebie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2010, 10:23:44 wysłane przez Faflik »
|
|
|
|
|
|
r4de0n
|
 |
« Odpowiedz #1003 : Sierpień 30, 2010, 10:50:11 » |
|
Tu jest Polska a nie Anglia i panują zdeczka inne klimaty kibicowskie  Klimaty kibicowskie? Przecież ta zadyma nie ma nic wspólnego z kibicowaniem. Szkoda, że tych bandytów potraktowali tylko gazem i armatkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faflik
|
 |
« Odpowiedz #1004 : Sierpień 30, 2010, 11:02:50 » |
|
Tu jest Polska a nie Anglia i panują zdeczka inne klimaty kibicowskie  Klimaty kibicowskie? Przecież ta zadyma nie ma nic wspólnego z kibicowaniem. Szkoda, że tych bandytów potraktowali tylko gazem i armatkami. W latach 90 w Polsce zadymy na stadionie czy hali nie były czymś dziwnym, tak że taka polska specyfika, i nie bandyci a chuligani bo to jest różnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|