// Centralne Forum Kibiców Interu
Luty 11, 2012, 05:14:18 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 106   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie  (Przeczytany 156772 razy)
Globus
Członek FDP

A.C.A.B

« Odpowiedz #1020 : Sierpień 30, 2010, 03:13:28 »

Co Wy się z tymi dziećmi tak usraliście? Słyszał ktoś żeby dziecko z ojcem dostało kiedyś po mordzie w drodze z meczu? Ja pierdole co za ludzie.

http://www.youtube.com/watch?v=C-avn8LAfv8

2,14 zobaczcie sobie i sobie coś uświadomcie.

Wracając do prawidłowego wątku-

Z meczu o Superpuchar Europy. Nie znam niestety szczegółów
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2010, 03:42:50 wysłane przez Globus » Zapisane

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

I(1)N(9)T(0)E(8)R
Prezes Interu

Giuseppe Meazza

« Odpowiedz #1021 : Sierpień 31, 2010, 04:59:20 »

Faflik rozumiem, że masz aspiracje bycia chuliganem i za takiego sie uważasz ale sam zobacz co znaczy bycie prawdziwym chuliganem:) http://www.youtube.com/watch?v=vYOCKfNBOpI&feature=related 4:00. Jak najbardziej jestem za ustawkami skoro 2 ludzi wychodzi do ringu biorą za to dużą kase i miliony widzów im przyklaskuje to jest normalne a jak chłopaki chcą sie bić gdzieś z dala od miast czyli lasy łąki itd miedzy innymi dla honoru bez żadnych korzyści majątkowych to już odrazu dla społeczniaków jest bydło;/, ale zadym na stadionie nie popieram bo co to trzeba być za pipą zeby zza pleców milicji rzucać w grupe przyjezdnych kibiców butelkami, kamieniami itd. Nam wszystkim prawdziwym kibicom powinno zależeć aby na stadionie był porządek bo tylko wtedy można ściągnąć więcej ludzi na mecze i przy okazji przez to poprawić poziom polskiej piłki który sięgnął już dna nawet Azerowie nas leją..
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2010, 05:11:37 wysłane przez I(1)N(9)T(0)E(8)R » Zapisane

Faflik
Gwiazda Serie B
**

« Odpowiedz #1022 : Sierpień 31, 2010, 09:53:15 »

Faflik rozumiem, że masz aspiracje bycia chuliganem i za takiego sie uważasz ale sam zobacz co znaczy bycie prawdziwym chuliganem:)

Nie mam aspiracji hool's tylko wpienia mnie takie gadanie,demolowali ich sprawa każdy lubi co innego ty lubisz popatrzeć na mecz ja lubię popatrzeć co się dzieje na stadionie za przed itp. To samo nazywanie takich ludzi bandytami to też nie wiem czemu tak sądzicie to że demolują stadion nie znaczy że nie biorą udziału w akcjach charytatywnych itp. A po za tym goście mają pasje bo trenują ładują własną kasę w siłkę, odżywki czy sztuki walki a że zrobili zadymę czysty spontan, bo koleś chyba nie siedzi w domu i nie myśli cały tydzień w domu co by tu wyrwać na stadionie żeby komuś jebnąć w łeb, adrenalina też zrobiła swoje Uśmiech I skończmy ten temat już, każdy napisał co miał napisać i na tym koniec Uśmiech

PS. W tym filmiku masz powiedziane kto to chuligan to się nie dziw czemu tak zareagowała Zawisza i ŁKS.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2010, 09:58:50 wysłane przez Faflik » Zapisane
snuffy
Piłkarz Serie A
**

E tripletta 2010

« Odpowiedz #1023 : Wrzesień 01, 2010, 07:48:03 »

Czyli jak ktoś bierze udział w akcjach charytatywnych to jest ze wszystkiego rozgrzeszony ??Uśmiech Na moja siłownie chodzi około 1000 osób tez pakuja kasę w odżywki niektórzy w sztuki walki i nie robią zadymy... Zakończmy temat bo stwierdzenie "demolowali ich sprawa każdy lubi co innego " każdy potrafi sam ocenić Uśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=VHbucMOs0oc&feature=related

"Jestem bardzo, bardzo szczęśliwy, że Mancini dołączył do Milanu" - skwitował z przekąsem Portugalczyk.
kcp_wwa
Członek FDP

"Im mniejszy rozum,tym większa zarozumiałość" Ezop

« Odpowiedz #1024 : Wrzesień 02, 2010, 10:16:40 »

to że demolują stadion nie znaczy że nie biorą udziału w akcjach charytatywnych itp. A po za tym goście mają pasje bo trenują ładują własną kasę w siłkę, odżywki czy sztuki walki a że zrobili zadymę czysty spontan, bo koleś chyba nie siedzi w domu i nie myśli cały tydzień w domu co by tu wyrwać na stadionie żeby komuś jebnąć w łeb, adrenalina też zrobiła swoje Uśmiech

Tak sobie siedze,czytam ten temat i zrobilo mi sie ogolnie wesolo,jak przeczytalem to co wyzej.
1. wytluszczone- zajebiste same w sobie, jestes moim idolem.
2. wytluszczone- to swietne tlumaczenie przed sadem Szczerzy zęby

Nie wcinam sie,tylko chcialem skomentowac, brnijcie dalej,bo jest fajnie  Szczerzy zęby

Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
MiRas.
Don Corleone
Don Corleone

100% Interista

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1025 : Wrzesień 03, 2010, 09:38:51 »

Wtrącę swoje trzy.. a w zasadzie to dwa grosze. Chciałbym kiedyś usłyszeć/przeczytać racjonalny sens demolki własnego stadionu...

I tak jak kcp, nie wcinam się, wtrącam swoje małe pytanie i brnijcie dalej Oczko
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2010, 09:40:33 wysłane przez ★ Krwawy eM. ★ » Zapisane

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Faflik
Gwiazda Serie B
**

« Odpowiedz #1026 : Wrzesień 03, 2010, 12:46:13 »

Wtrącę swoje trzy.. a w zasadzie to dwa grosze. Chciałbym kiedyś usłyszeć/przeczytać racjonalny sens demolki własnego stadionu...

Demolka żylety przed przebudową stadionu, krzesełka na pamiątkę Oczko Daleko nie trzeba szukać Uśmiech
snuffy
Piłkarz Serie A
**

E tripletta 2010

« Odpowiedz #1027 : Wrzesień 03, 2010, 01:32:43 »

Demolka żylety przed przebudową stadionu, krzesełka na pamiątkę Oczko Daleko nie trzeba szukać Uśmiech

no to wszytko jasne Ci na pamiatke toj toja brali tylko ze im po drodze spadł:( teraz to nawet mi sie ich żal zrobiło....

http://www.youtube.com/watch?v=VHbucMOs0oc&feature=related

"Jestem bardzo, bardzo szczęśliwy, że Mancini dołączył do Milanu" - skwitował z przekąsem Portugalczyk.
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Prezes Interu

Giuseppe Meazza

« Odpowiedz #1028 : Wrzesień 03, 2010, 04:53:42 »

Faflik ale ja owszem również wole obejrzec to co dzieje sie na trybunach niz na boisku bo tam zawsze jest padaka lecz na stadionie wole walke na spiewy, oprawy itd. Też mam pasje w postaci takiej że trenuje kb + silownia i co przez to musze wyżywać się na krzeselku żeby pokazać jaki to ja nie jestem chuligan:P Jak sie domyślasz u nas w Lublinie często były awantury na stadionie i zrozumiałem że to do niczego nie prowadzi gdyż jest tam zbyt dużo osób nie szukających takich wrażeń+zakazy stadionowe+klub płaci duże kary+zakmnięcie stadionu i wiele innych przykrych konsekwencji, ale jakby Ci ten toi toi na głowe spadł to nie wiem czy wciąż też byś tak trwał przy swoich poglądach ; D

Faflik
Gwiazda Serie B
**

« Odpowiedz #1029 : Wrzesień 03, 2010, 05:13:16 »

ale jakby Ci ten toi toi na głowe spadł to nie wiem czy wciąż też byś tak trwał przy swoich poglądach ; D

Całe szczęście nie mam w lidze takich wysokich stadionów żeby mi go na bańkę zrzucili przynajmniej przez najbliższe 2 lata mi to nie grozi tak że spokojna twoja rozczochrana Oczko

dzielik
Członek FDP

Jestem dzielu. Takich jak ja nie znajdziesz wielu

« Odpowiedz #1030 : Wrzesień 05, 2010, 11:15:26 »

http://www.youtube.com/watch?v=u7O0RuLxUwM
odświeżam temat Szczerzy zęby

"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Z
Piłkarz Serie A
**

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere

« Odpowiedz #1031 : Wrzesień 15, 2010, 06:09:58 »

dobrzy sa  Uśmiech http://babol.pl/kat,1025465,title,Zrobili-sobie-atrape-kibicow,wid,12639750,wiadomosc.html?ticaid=6ae42

GULI
Członek FDP

INTER RAZZA CAMPIONE & SLU GANG

« Odpowiedz #1032 : Wrzesień 17, 2010, 03:34:59 »

LE Juve vs LECH

http://www.youtube.com/watch?v=TF2Irrvxgk0&feature=related
 Razz

i jeszcze jedno
http://www.youtube.com/watch?v=LV9kJcsPS-k
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2010, 03:42:40 wysłane przez GULI » Zapisane
Tupac_FCI
Gwiazda Serie C
**

« Odpowiedz #1033 : Wrzesień 17, 2010, 08:10:30 »

Szczerze mówiąc to nie chciałbym aby kiedykolwiek Lech grał z Interem haha Szczerzy zęby Flaga_kibica

"Rozejrzyj się wokoło, tu wcale nie jest wesoło..."
GULI
Członek FDP

INTER RAZZA CAMPIONE & SLU GANG

« Odpowiedz #1034 : Wrzesień 18, 2010, 09:26:56 »

a ja wrecz przeciwnie mecz Lech vs Inter na Bułgarskiej to moje marzenie...

a co do meczu w Turynie to podoba mi sie to "hau hau hau" w kierunku kibiców Legii którzy byli na stadionie i jak wiemy maja zgode z Juve...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2010, 09:29:30 wysłane przez GULI » Zapisane
Strony: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 106   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.149 sekund z 20 zapytaniami.