|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 10, 2010, 04:58:39 » |
|
Jedyna osoba, ktora chcialaby sie spotkac w Szczecinie podczas meczow (dla nie wtajemniczonych chodzi o mnie:P) akurat na Chelsea wybiera sie do Mediolanu, wiec szczerze watpie, zebys kogos znalazl 
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 11, 2010, 12:21:23 » |
|
Dobra panowie, teraz bez zartow i zbednego pier... W przyszla srode mecz bedzie pokazywany w Galaxy w Multikinie, na duzym ekranie. Szkoda przegapic mozliwosc obejrzenia go w takiej jakosci i w dodatku w wiekszym gronie. Prawdopodobnie kibicow Chelsea nie zabraknie, wiec i nas przydaloby sie paru chociaz. Co wy na to? Pokazcie, ze szczecin tez potrafi sie integrowac! 
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
Seba.
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 11, 2010, 12:39:19 » |
|
W przyszla srode mecz bedzie pokazywany w Galaxy w Multikinie, na duzym ekranie.
We wtorek grają  No tak sobie myślę czy czasem by nie wpaść na ten meczyk, bo i tak mam w planach wyjazd do Szczecina w następnym tygodniu.
|
|
|
|
|
|
 Nie musisz wstydzić się przegranej, jeśli walczyłeś z całego serca.
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 11, 2010, 12:49:49 » |
|
Moj blad, zagalopowalem sie  Wpadaj, rusz 4 litery w koncu by wypadalo 
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
Seba.
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 11, 2010, 11:53:36 » |
|
Jeśli uda mi się znaleźć jakiś nocleg na wtorek, to zawitam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Novicjusz
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 13, 2010, 07:34:41 » |
|
To szukaj, bo my z Pablussem jestesmy na stowe..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seba.
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 14, 2010, 11:24:36 » |
|
Szukam szukam, ale na razie lipa. Zobacze może coś się zmieni do wtorku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pomiot
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 15, 2010, 01:14:31 » |
|
to chyba za dużo osób do multikina nie przyjdzie. Ja tam będe z kilkoma kolegami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 15, 2010, 04:01:38 » |
|
To pewnie nas (mnie i Cupera) latwo rozpoznasz... Bedzie stalo takich 2 w barwach- jeden ogromny a drugi troche mniejszy 
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
VIRUS
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 15, 2010, 05:57:40 » |
|
meczyk bedzie wyswietlany w pubie Warka na placu grunwaldzim,wybieram sie tam z kilkoma koleżkami jak cos to zapraszam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 15, 2010, 06:42:12 » |
|
Troche bezsens jak dla mnie ogladanie tego meczu w warce. Nie dosc, ze male telewizory, to jeszcze pewnie scisk bedzie. A jak zrobicie rezerwacje to zaplacicie ogolnie wiecej niz za kino. Do ktorego nawiasem mowiac mozna w plecaku sobie piwka z reala przemycic. No ale wasza wola.
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
VIRUS
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 16, 2010, 06:31:40 » |
|
tak jak piszesz za rezerwacje zapłacilismy ale calosc bedzie rozliczona w alkoholu wiec zadne koszty bo człowiek nie wielbłąd pic musi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 17, 2010, 12:48:31 » |
|
Oj Szczecin, Szczecin... po raz kolejny nie dalo sie was zmobilizowac na jakas integracje... Teraz pytanie, czy ktos z uzytkownikow tego forum ogladal w koncu mecz w Multikinie? Jesli tak to jestem zawiedziony, bo tylko ja sie tam wydzieralem i tylko ja irytowalem "angoli";]
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
GULI
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 17, 2010, 01:00:52 » |
|
Oj Szczecin, Szczecin... po raz kolejny nie dalo sie was zmobilizowac na jakas integracje... Teraz pytanie, czy ktos z uzytkownikow tego forum ogladal w koncu mecz w Multikinie? Jesli tak to jestem zawiedziony, bo tylko ja sie tam wydzieralem i tylko ja irytowalem "angoli";]
Pawełku wsiadaj w bane i do Poznania... tu nie bedziesz narzekał na brak kolegów po szalu no i meczowych wrazeń...  zapewniam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablusso
|