|
Bart
|
 |
« : Marzec 21, 2009, 11:53:26 » |
|
Pomyślałem, że mógłby się taki temat przydać do wymiany gadżetów/pamiątek między interistami. Tu mamy pewność że coś, co nie jest nam potrzebne, trafi w dobre ręce  Jeśli to zły dział, to proszę o przeniesienie do "kibice". Oczywiście, nie musi chodzić tylko o rzeczy związane z Interem, ale np. również z calcio. Jeśli chodzi o mnie, to mam na zbyciu książkę o Interze z serii "Słynne kluby piłkarskie" Gazety Wyborczej (z kartami piłkarzy). http://www.lideria.pl/img_big/151600.jpg
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2009, 11:55:27 wysłane przez Bart »
|
|
|
|
|
|
|
MuCha
Reprezentant kraju

Inter Inter wielki jest, Kto go kocha ze mną jest!
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 21, 2009, 12:13:20 » |
|
Kupię procesor pod amd dwa rdzenie lub więcej .. Mam 3800+ więc chce coś lepszego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 21, 2009, 02:35:39 » |
|
Sprzedam Konto Steam do Counter-Strike 1.6, CSCZ i inne. Zadnych banów, zadnych problemów nigdy też nie mialem. Cena 30 zł. Pisać na gg 7760791
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
|
goncio
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 22, 2009, 01:04:53 » |
|
Poszukuje roznych gadzetow z klubu AJ Auxerre. Jak ktos by mial jakies namiary albo cos to dejcie znac. Potrzebuja do szwagra na prezent 
|
|
|
|
|
|
Forza Internazionale Milano - Forever Inter "Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce" 
|
|
|
|
kjuska
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 22, 2009, 01:30:07 » |
|
Sprzedam piłke Selecta Brillant ! pisać na priv jak coś ! 
|
|
|
|
|
|
Against Modern Football 
|
|
|
sportsmanik
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 22, 2009, 02:35:41 » |
|
Kłaniam się, Likwiduję kolekcję oryginalnych podpisów piłkarskich, w której były również podpisy zawodników Interu Mediolan. Tym razem na Allegro wystawiłem oryginalne podpisy Zlatana Ibrahimovicia, Adriano, Nicolasa Burdisso czy Jose Mourinho. W kolekcji mam jednak jeszcze parę - m.in. Luisa Figo i prawie cały skład sprzed sezonu (czy sprzed dwóch). Gdyby był ktoś zainteresowany, proszę o wiadomość mailową. Aukcje Allegro: http://www.sportsmanik.allegro.glt.plPozdrawiam Sportsmanik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ksiazewi
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 22, 2009, 04:15:06 » |
|
Cześć,
Gdyby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania Sony Ericsson K800i. Wszelkie info, zdjęcia i co potrzeba na PW...
|
|
|
|
|
|
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 22, 2009, 04:18:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kjuska
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 30, 2009, 08:46:38 » |
|
Wymienię się na bluzę FDP. Bluza jest z pierwszej edycji. Noszona dwa razy. Rozmiar XL. W zamian oczekuję bluzy FDP z innych edycji. Najlepiej rozmiar L. pisać na priv !
|
|
|
|
|
|
Against Modern Football 
|
|
|
|
Ma(R)co_Polo
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 30, 2009, 02:19:53 » |
|
hmm postanowiłem ,że skoro mam 6 paczek chusteczek Interu z oficjalnej serii portalu Inter.it to warto był by się paroma podzielić jak ktoś chętny to priv ...
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
|
|
|
|
|
inter32
Piłkarz Serie B

Od kołyski aż po grób jedna wiara jeden klub-FCI
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 28, 2009, 01:40:50 » |
|
posiada ktos silikonowe opaski interu mediolan, które chcialby sprzedac ?? Lub moze ktos wie gdzie mozna je dostac pozdro
|
|
|
|
|
|
Od kołyski aż po grób jedna wiara jeden klub- TYLKO INTER MEDIOLAN
|
|
|
|
kjuska
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 30, 2009, 12:08:16 » |
|
Kupię bluzę FDP rozmiar L. Kupię koszulki polo FDP, t-shirty interu rozmiaru L. pisać napriv jak coś.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2009, 12:11:22 wysłane przez Filip© »
|
|
Against Modern Football 
|
|
|
|
Platini
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 30, 2009, 10:05:52 » |
|
posiada ktos silikonowe opaski interu mediolan, które chcialby sprzedac ?? Lub moze ktos wie gdzie mozna je dostac pozdro
no własnie, gdyby ktoś miał to proszę o namiar, też bym pewnie się skusił
|
|
|
|
|
|
"Jeśli jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jeśli jesteś drugi, to jesteś nikim.
|
|
|
|