|
Tkrauze
|
 |
« : Marzec 05, 2010, 07:10:39 » |
|
W zwiazku ze 16 marca odbedzie sie mecz Inter-Chelsea. Chcialbym sie zwrocic do kibiców z 3miasta czy jest jakis lokal gdzie bedzie mozna obejrzec ten mecz.
PS podobno na Karwinach w Gdynii jest lokal gdzie flaga Interu i bodajze Juve wisi odwrócona do góry nogami..
|
|
|
|
|
|
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 05, 2010, 10:59:54 » |
|
Najpierw trzeba się dowiedzieć czy w danym Pubie mecz jest pokazywany.Ostatnio mecz z Juve leciał w restauracji Soprano w Gdańsku bo kucharz z tej restauracji jest za Interem ale nie wiem jak to jest z LM bo wiadomo,że nie każdy ma N-ke.To samo tyczy się Ula w Sopocie na monciaku,kilka kolejek z SerieA było ale co poza tym to nie wiem.Ja jutro poszukam i podzwonię po klubach to może się czegoś dowiem.Najlepiej jakby kilka osób się zebrało bo tak we dwóch to lipa 
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
Bart
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2010, 12:00:13 » |
|
Znamy z Radziszem i Kaliszem lokal gdzie mają Nkę, więc coś by się dało zorganizować. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maciejos
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2010, 12:05:53 » |
|
Mimo, że już nie siedzę w 3mieście to mieliście na uwadze knajpę Pick and Roll w Sopocie przy Aqua Parku? http://www.pickandroll.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 06, 2010, 12:07:02 » |
|
No to Bart ja Cie bracie proszę podaj nazwę i się widzimy na meczu  Ze mną możliwe,że będzie jeszcze Omen bo na następny mecz jest Lechia-Wisła wiec zawsze jedna morda więcej do przeżywania  Maciejos-oj tam nie siedzisz na mecz możesz wpaść A swoja drogą Sopot by mi odpowiadał bo to ,,centrum'' trójmiasta więc spotkanie w połowie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2010, 12:09:40 wysłane przez Minister »
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 06, 2010, 12:24:29 » |
|
Sopot jak najbardziej  tez podzwonie po lokalach i dowiem sie Co i Jak 
|
|
|
|
|
|
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
|
|
|
|
dodo_IM
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 06, 2010, 01:10:02 » |
|
Panowie w Multikinie leci LM w salach kinowych, a mecz Chelsea - Inter pokazują. Bilet 19 zł w HD 
|
|
|
|
|
|
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 06, 2010, 04:23:16 » |
|
Genialnie  tylko przemyce browarki i Impreza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 06, 2010, 04:24:12 » |
|
Multikino tez dobra opcja.Jeszcze trochę czasu jest więc coś się zorganizuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bart
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 06, 2010, 09:28:12 » |
|
Hmm, mamy 1,5 tygodnia, to jeszcze pomyślimy bo minusem Multikina jest cena i nie wiadomo jak z alkoholem, natomiast ten gdyński bar jest wybitnie nastawiony na Arkę więc nie wiem jak na to zapatrują się fani Lechii i Wisły. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 06, 2010, 09:41:10 » |
|
Bart w Multikinie nie ma problemu z alkoholem  Bynajmniej tak było na meczu Portugalia-Polska.No bar Arki na pewno nie za bardzo by mnie przyjął  Jak już to zostaje Sopot i każdy będzie zadowolony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darek05
VI zlot
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 06, 2010, 09:43:40 » |
|
Oo ;d podoba mi sie taka opcja. Też bym sie pisał jak byście juz ustalili cos konkretnego  Chętnie poznam fanów Interu  A co do Multikina, myślę ze 19 zł może mało nie jest. Ale biorąc pod uwage ile zł sie zostawi pijąc piwo w barze, to myślę że biorąc piwko ze sklepu wszystko sie zwróci  A satysfakcja z oglądania meczu na wielkim ekranie na pewno bedzię wielka. Pozdrawiam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2010, 09:45:45 wysłane przez darek05 »
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 06, 2010, 09:45:35 » |
|
Ale jaka opcja Ci się podoba  ?Takiego spotkania czy konkretnego miejsca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darek05
VI zlot
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 06, 2010, 09:47:34 » |
|
Wspólne obejrzenie meczu  Bo co do miejsca w ostatateczności mogę sie dostosować  hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bart
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 06, 2010, 10:00:13 » |
|
Jeśli można wziąć piwo ze sklepu, to ja na to idę, może być Multikino  Bo w Pick and Rollu w Sopocie trzeba się bawić w rezerwacje, a to też kosztuje. Fajnie jak by się tym razem trochę osób z Trójmiasta zebrało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|