|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #90 : Marzec 16, 2010, 05:58:31 » |
|
Nie Kilbil nie mam kontaktu. Darek dzięki za pomysł ale nie fatygujcie się ja jakoś sobie poradzę z netem  Na Juve się zbierzemy wszyscy PS.JA ogolólnei zachlałem pałe dzisiaj i na karcie 6 zł mi zostało i w portfelu 20 gr  Więc Multikino to za duży wydatek jak na dzisiejsze moje możliwości 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 06:02:27 wysłane przez Minister »
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
Bart
|
 |
« Odpowiedz #91 : Marzec 17, 2010, 01:12:11 » |
|
To zwycięstwo chciałbym zadedykować Mourinho, Eto'o oraz Signora Serpente!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kilbil
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #92 : Marzec 17, 2010, 01:20:02 » |
|
Dobre Bart , Signora Serpente !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzisz_IM
|
 |
« Odpowiedz #93 : Marzec 17, 2010, 01:56:34 » |
|
ja do dedykacji podłączam jeszcze Muntariego który jest w porządku 
|
|
|
|
|
|
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
|
|
|
darek05
VI zlot
|
 |
« Odpowiedz #94 : Marzec 17, 2010, 02:03:54 » |
|
haha Panowie  kocham Inter !! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #95 : Marzec 17, 2010, 10:23:02 » |
|
Mam nadzieję,że niezły szum zrobiliście w Gdyni:D Ile osób było?
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
chidehu
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #96 : Marzec 17, 2010, 10:43:49 » |
|
jaka lipa z wami ludzie, w ostatniej chwili zmieniacie miejsćówe...w sopocie ile było osob, z 3-4 ? ;/ Mamy miejscówe i ustalony termin to nic nie kombinujemy z jakimikolwiek zmianami- niewszyscy siedzą na forum 24/7... z browarami w sopocie nie było problemu śmiało wnosiliśmy swoje ;dd ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #97 : Marzec 17, 2010, 01:34:51 » |
|
Popieram Chidehu.Umowa byla ze spotykamy sie w Sopocie w Multikinie.Ktos napisał ze wejscie jest za free,wiec nie wiem dlaczego zmieniliscie miejsce.Sopot był kompromisem dla ludzi z Gdańska i Gdyni. Na całe sczescie Inter wygrał i nic wiecej sie nie liczy. ! 
|
|
|
|
|
|
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
|
|
|
darek05
VI zlot
|
 |
« Odpowiedz #98 : Marzec 17, 2010, 02:23:37 » |
|
No wyszla troche lipa, ale okazalo sie ze w Sopocie nie bylo transmisji na duzym ekranie. Tylko w wyznaczonej strefie(ktora mnie jakos nie przkonala jak poszedlem tam osobiscie). Ale macie tez duzo racji, powinnismy sie spotkac o tej 18.30 i ewntualnie sie pozniej przeniesc. A tak niestety nie dalismy rady wszystkich doinformowac. W Gdyni bylo 6 osob.
Mam nadzieje ze na Inter-Juve spotkamy sie juz w komplecie.
Pozdrawiam !!
Forza Inter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodo_IM
|
 |
« Odpowiedz #99 : Marzec 17, 2010, 03:57:03 » |
|
Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
|
|
|
|
|
|
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
|
|
|
marcinek91081
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #100 : Marzec 17, 2010, 05:27:43 » |
|
Byłem wczoraj w multikinie w Gdańsku...atmosfera gorąca i interistów było trochę:) I oczywiście mecz był pokazany na dużym ekranie i browarki także były!!!:). Przy następnych meczach trzeba to powtórzyć!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalisz
|
 |
« Odpowiedz #101 : Marzec 17, 2010, 10:56:27 » |
|
Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
Kur.. mać!! Kibicom Interu napisać że daliśmy dupy?? nie przesadzasz ?? Od wielu miesięcy wraz z Bartem i Radziszem próbujemy coś rozkręcić w trójmieście,ale na suchym gadaniu na forum zazwyczaj się kończy.Prawie nikt nie ruszył dotąd swoich czterech liter aby przyjechać na jakiś mecz.Trzeba było wziąć przykład z darka05 który zostawił numer tel. i nie byłoby problemu. Mamy nauczke na przyszłość. Trzeba to powtórzyć.Było super  Wielkie dzięki dla wszystkich co byli 
|
|
|
|
|
|
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
|
|
|
|
dodo_IM
|
 |
« Odpowiedz #102 : Marzec 17, 2010, 11:21:42 » |
|
Kur.. mać!! Kibicom Interu napisać że daliśmy dupy?? nie przesadzasz ?? Od wielu miesięcy wraz z Bartem i Radziszem próbujemy coś rozkręcić w trójmieście,ale na suchym gadaniu na forum zazwyczaj się kończy.Prawie nikt nie ruszył dotąd swoich czterech liter aby przyjechać na jakiś mecz.Trzeba było wziąć przykład z darka05 który zostawił numer tel. i nie byłoby problemu. Mamy nauczke na przyszłość. Trzeba to powtórzyć.Było super  Wielkie dzięki dla wszystkich co byli  Moje słowa skierowałem do osób które wpisały się na tą listę wstępną, a potem kilka godzin przed umówioną godziną zrezygnowały.
|
|
|
|
|
|
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #103 : Marzec 17, 2010, 11:34:39 » |
|
Bo miał rację,że daliśmy dupy.I to nie tylko Ci co się nie zjawili ale również Ci co byli w Gdyni i Ci co pojechali do Sopotu.A to dlatego daliśmy dupy,że każdy z nas mógł ruszyć tyłek i przejść się do Multikina w Sopocie po informację.Nikt tego nie zrobił dlatego winni jesteśmy wszyscy. Mamy nauczkę na przyszłość a ta jest niedaleka bo na Juve coś musimy wykombinować  PS.Możemy teraz tylko żałować,że spotkanie nie wypaliło bo ładna grupka by się pojawiła.+/- 15 osób!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzisz_IM
|
 |
« Odpowiedz #104 : Marzec 18, 2010, 11:51:59 » |
|
KURDE !! Jest problem.. poszedlem do Mulikina w Sopocie, bo cos mi smierdzialo z tym wjazdem za frajer. I okazalo sie ze kobieta ktora mnie informowala o transmisji LM chyba nie miala pojecia o czym mowi. Transmisji na duzym ekranie nie ma w ogole, jest tylko w tej wyznaczonej strefie na ktorej jest co prawda rzutnik i w miare duzy ekran. Ale jest strasznie malo miejsca i mysle ze to nie jest dobry pomysl zebysmy tam szli, bo nie ma szans zebysmy tam pili wniesione piwo. Zaraz bede dzwonil do Multikina w Gdańsku. /edit nikt nie odbiera... ale tu niby informacja o transmisji jest http://www.multikino.pl/gdansk/aktualnosci,pokaz,3651.htmlnie wiem co robimy panowie ? /edit2 W razie zmiany planow, bede bardzo wdzieczny jak ktos da mi znac na kom(793620847), bo dopiero ok.18 bd mogl byc znowu przy komputerze. Ale mysle ze spotkajmy sie tak jak mielismy sie spotykac i zadecydujemy co robimy. Zawsze bedzie mozna sie przeniesc. FORZA INTER ! ...Daro był w Multikinie w Sopocie i ze wzgledu własnie na takie oto informacje szybko przenieślismy sprawe do Gdyni. Ale uważam, że nie powinnismy sie juz rozwodzić na tym co bylo, tylko zadziałać tak żeby w przyszłości była pełna miazga
|
|
|
|
|
|
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
|
|
|
|