|
ferii
|
 |
« Odpowiedz #420 : Sierpień 24, 2010, 09:42:46 » |
|
hahaha wróciłem z nad morza i są koszulki:D ekstra choć troszkę większe ale mam nadzieje że w praniu sie skurczą i będą jak ulał:P a wlepy są wyrąbiste!!:D Dzięki 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
mafiozo
|
 |
« Odpowiedz #421 : Sierpień 26, 2010, 03:56:26 » |
|
Powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego wykonania. Wszystko bardzo fajnie. Mam nadzieje, że po praniu będzie również wszystko ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glinek
|
 |
« Odpowiedz #422 : Sierpień 26, 2010, 06:21:25 » |
|
Koszulka do mnie również już dotarła parę dni temu, ale dopiero wczoraj ją odebrałem  Wielkie dzięki Orzeu! 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER milano siamo noi, milanista pezzo di merda milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te FORZA WISŁA Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
|
|
|
|
|
Jerzolpoznan
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #424 : Wrzesień 02, 2010, 04:58:56 » |
|
lepiej pomyslec o bluzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #425 : Wrzesień 02, 2010, 05:55:23 » |
|
Akurat taka pogoda ze bluzy idealne by byly
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
..........................................
FORZA INTER!
|
|
|
Jerzolpoznan
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #426 : Wrzesień 02, 2010, 07:43:18 » |
|
jak bedzie zima to bluzy tez wiec trzeba pomyslec o tym ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #427 : Wrzesień 02, 2010, 09:05:32 » |
|
jednak nie jestem w pełni z nich zadowolony i może zrobię jakieś nowe projekty i wt4edy siępomyśli
Jeśli chodzi o te projekty to fakt, trochę przesadzone, za dużo przepychu. Ja osobiście preferuję skromne nadruki. Ładny herb na sercu, pod nim barwy Lombardii w niedużej wielkości i byłoby idealnie. Zapewne dużo osób reflektowałoby na taką skromną kompozycję.
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #428 : Wrzesień 02, 2010, 09:08:46 » |
|
przepychu ? przecież pierwsza opcja jest prosta jak drut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #429 : Wrzesień 02, 2010, 09:14:31 » |
|
1. opcja imo perfect!
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
TomekFCI
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #430 : Wrzesień 02, 2010, 09:32:51 » |
|
1. opcja naprawdę przyjemna:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerzolpoznan
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #431 : Wrzesień 02, 2010, 09:43:09 » |
|
2 opcja mi sie bardziej podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prezotto
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #432 : Wrzesień 03, 2010, 10:52:29 » |
|
bluze takie sobie - nie podobają mi się - ale to tylko moja opinia:) nie neguje niczyjej pracy,poprostu tak uważam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomiko1985
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #433 : Wrzesień 07, 2010, 08:31:37 » |
|
raczej mozna by wrzucic jakies bardziej skromne loga i jakies gaadzeciarskie male znczki np na kapturze czy gdzies z tylu bluzy, im mniejsze nadruki tym lpiej ,bez przepychu klasa ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotrekfci
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #434 : Wrzesień 07, 2010, 09:05:43 » |
|
orzeu jak możesz to pisz o takich akcjach zamawiania koszulek na głównej stronie to z pewnością więcej chętnych będzie bo już pare projektów mnie ominęło bo nawet nie wiedzialem nic o nich bo nie zaglądam codzień na formu jak pewnie tez i inni z góry thx p.s. nie da rady zrobić jakiejś bluzy nie tylko z suchym napisem Inter ale też np. wkleić fotografie Zanniego bo On z pewnością na to zasługuje i nie tylko On !!! co Ty na to ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|