|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 02, 2010, 05:55:36 » |
|
Chyba żartujecie, ten "utwór" jest żenująco słaby. Wstyd się przyznać że takie coś ma sławić klub.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PepeBergomi
|
 |
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 02, 2010, 06:27:58 » |
|
Chyba żartujecie, ten "utwór" jest żenująco słaby. Wstyd się przyznać że takie coś ma sławić klub.
Dla mnie to brzmi jak Justin Biber w wersji dla Interistów  , no cóż ale chłopakom sie podoba:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 02, 2010, 07:21:33 » |
|
Dla mnie to brzmi jak Justin Biber w wersji dla Interistów  , no cóż ale chłopakom sie podoba:D Powiem tak: nie jest to Pazza Inter, ale do tego "wykonawcy" Biebera nie porownywalbym jednak, ale dobre to jest do mojej kolekcji piosenek o Interze 
|
|
|
|
|
|
E\' una gioia infinita<br />che dura una vita<br />Pazza Inter amala!<br /><br />FORZA INTER!!
|
|
|
|
Baszczu
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 02, 2010, 11:49:28 » |
|
Są gdzieś do tego słowa?
L'ho capito sin da piccolo che ti amavo che ti avrei protetta sempre in gioia e difficoltà. quando parte il capitano si alza l' urlo dello stadio tu regina di milano io son pazzo di te Ora ci sei solo tu niente mai verrà di più di vederti vincere anche l' impossibile. Grazie per i brividi quella notte magica io ti giuro che sarò sempre con te Impazzisco per te nerazzurri alè alè Impazzisco per te nerazzurri alè alè impazzisco per te quando segna il principe Impazzisco per te nerazzurri alè alè oooohhhhhoooh puoi soltanto sfotterci non abbiamo limiti fate mille calcoli siamo irraggiungibili sai cos'è la dignità di chi è stato sempre in A di chi ha vinto e vincera e mai non ruberà Impazzisco per te nerazzurri alè alè Impazzisco per te nerazzurri alè alè impazzisco per te quando segna il principe Impazzisco per te nerazzurri alè alè Impazzisco per te nerazzurri alè alè Impazzisco per te nerazzurri alè alè impazzisco per te quando segna il principe Impazzisco per te nerazzurri alè alè
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 03, 2010, 07:36:37 » |
|
Dokładnie... tego się nie da słuchać. I co z tego, że jest to o Interze? Gdyby Tokio Hotel czy tam Bayer Full śpiewało kawałek o Interze, to też by się podobał? Nie sądzę. Niezbyt pozytywny jest fakt, że śpiewa się o Interze w sposób takiej tandety... Jednak o gustach się (podobno) nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Biały
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 03, 2010, 08:37:04 » |
|
Powiem Ci Mirku tak: jeśli to jest tak słabe to nie słuchaj, ale nie obrzydzaj przy okazji tego innym stwierdzeniami typu "tandeta". Nie jest to szczyt kunsztu muzycznego, ale mimo wszystko porównanie do Tokio Hotel czy Bayer Full jest dość niefortunne, że się tak wyrażę  Prawda jest taka, że mało powstaje kawałków o Interze i jeśli człowiek usłyszy coś nowego to się tym jara. Forma schodzi na drugi plan. Tak jak z meczami: czy gramy z Milanem, czy sparing z reprezentacją amatorów z Sud Tirol, to i tak będziesz sępił w necie transmisji, a przynajmniej skrótu, bo to przecież Inter, niezależnie od tego, jak to spotkanie będzie wyglądało i kto w nim zagra Tym bardziej, że piosenka jest związana z takim, a nie innym wydarzeniem. Za długo czekałem na ten sukces, żeby teraz przy okazji powstania jakiejś piosenki na ten temat, bawić się w krytyka muzycznego  Tym bardziej, że nic innego chyba nie powstało po finale LM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 03, 2010, 09:26:22 » |
|
Powiem Ci Mirku tak: jeśli to jest tak słabe to nie słuchaj, ale nie obrzydzaj przy okazji tego innym stwierdzeniami typu "tandeta". Nie jest to szczyt kunsztu muzycznego, ale mimo wszystko porównanie do Tokio Hotel czy Bayer Full jest dość niefortunne, że się tak wyrażę  Nie porównuję tego do TH czy BF.  To raz. Dwa... zmierzam do tego, że nie wszystko co z nami związane, trzeba od razu wychwalać, trochę samokrytyki. Fajnie, że ktoś się potrudził, stworzył... Ok. Jest to słabe i to jest również fakt. Co do muzycznej strony Interu Pazza Inter Amala oraz piosenka stworzona przez naszego Haja ( 'moja koszulka') w zupełności mi wystarczy, co oczywiście nie oznacza, że muzycznie gniotą mi cyce.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2010, 09:30:50 wysłane przez ★ Krwawy eM. ★ »
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
dzielik
|
 |
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 03, 2010, 10:11:36 » |
|
zmierzam do tego, że nie wszystko co z nami związane, trzeba od razu wychwalać, trochę samokrytyki.
A skąd pomysł, że chłopaki wychwalają te piosenkę tylko dlatego, że jest z Interem związana? Może po prostu robią to dlatego, że im się bardzo podoba? Tobie oczywiście podobać się nie musi, wtedy możesz napisać coś w stylu "a mi się nie podoba", nawet w taki mało dyplomatyczny (charakterystyczny dla siebie) sposób w jaki zrobił to Ljarro i wszystko będzie cacy, a nie znowu zaczynasz jakąś bezsensowną dyskusję i dorabiasz do tego swoją równie bezsensowną ideologię
|
|
|
|
|
|
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 03, 2010, 10:14:40 » |
|
A skąd pomysł, że chłopaki wychwalają te piosenkę tylko dlatego, że jest z Interem związana? Może po prostu robią to dlatego, że im się bardzo podoba? Tobie oczywiście podobać się nie musi, wtedy możesz napisać coś w stylu "a mi się nie podoba", nawet w taki mało dyplomatyczny (charakterystyczny dla siebie) sposób w jaki zrobił to Ljarro i wszystko będzie cacy, a nie znowu zaczynasz jakąś bezsensowną dyskusję i dorabiasz do tego swoją równie bezsensowną ideologię
Nie podoba mi się. Koniec tematu. Pasuje, jest ok i cacy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzielik
|
 |
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 03, 2010, 10:15:52 » |
|
tak;*
eM.mmrr...: To teraz idę zrobić coś z radości... dobrze wiesz co ;*.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2010, 10:17:23 wysłane przez ★ Krwawy eM. ★ »
|
|
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
|
|
|
|
Haj
|
 |
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 03, 2010, 06:50:19 » |
|
Takie nasze RH+, którego utwory mi się podobają  natomiast nagranie nie jest jakieś oszałamiające, ale jakoś mi wpada w ucho 
|
|
|
|
|
|
Jesteśmy Hardkorami!
|
|
|
DonKryst
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 03, 2010, 10:03:23 » |
|
piosenka średnia, ale przypomina się ta pamiętna noc <33 szkoda, że to już ponad 3 miesiące temu, chociaż ja nadal mam wrażenie, że to wszystko działo się w zeszłym tygodniu... Inter !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamikaze
Zdobywca Scudetto

Dopo Rafael c'e Leonardo.. !
|
 |
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 04, 2010, 09:21:32 » |
|
Moze jakby poniektorzy rozumieli tekst, to by nie porownali ten track do biebera.... Podchodzi ta piosenka rytmowo, pod nowoczesne wymogi muzyczne czyli pop, rock alternatywny lub R&B. Wiekszosc ludzi takiej muzyki slucha, a powiem wam ze miszkajac we wloszech zauwazylem ze wiekszosc person slucha tego co leci w radiu a mianowice pop. Wiec ta piosenka napewno we Włoszech duzej ilosci Interistow jest znana i lubiana. Tyle ode mnie, a poza tym kazdy ma swoj gust i dobrze to wiemy z naszego SB gdy są pokazywane linki do fotosika z dupeczkami. A dopowiem dodatkowo, ze włosi nie zwracaja uwage na to co sluchaja kraje ze wschodu, bo wiadomo jak tu jest a jak jest na zachodzie.... u nich moda, kultura bycia jest do przodu a my dalej mozemy sie nacieszyc co nazjwyzej oglodajac ich plecy, takie skromne moje zdanie. http://www.youtube.com/watch?v=GFv99RE-qtU&feature=related ...... Pazza Inter
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2010, 09:52:17 wysłane przez Kamikaze »
|
|
 IO TI AMO <3 ~!!
|
|
|
Kamikaze
Zdobywca Scudetto

Dopo Rafael c'e Leonardo.. !
|
 |
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 04, 2010, 09:34:09 » |
|
Panowie przed meczem z athletico na stadionie leciala jakas piosenka..techno chyab..w przerwie tez..nie zdazyli wylaczyc i leciala przez kilka sekund II polowy:) co to byl za kawalek?
To jest dokladnie ten track http://www.youtube.com/watch?v=ytlwlXiad-A ( po poczatku samym nie poznasz ale to jest napewno ten)
|
|
|
|
|
|
 IO TI AMO <3 ~!!
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 04, 2010, 05:04:08 » |
|
Podchodzi ta piosenka rytmowo, pod nowoczesne wymogi muzyczne czyli pop, rock alternatywny lub R&B. Piosenka podchodzi pod wymogi muzyczne początku lat 90, to że jest wstawka gitarowa albo jakiś czarnopląsowy bit, nie oznacza że to jest dobrze napisana, nagrana i wykonana. A dopowiem dodatkowo, ze włosi nie zwracaja uwage na to co sluchaja kraje ze wschodu, bo wiadomo jak tu jest a jak jest na zachodzie.... u nich moda, kultura bycia jest do przodu a my dalej mozemy sie nacieszyc co nazjwyzej oglodajac ich plecy, takie skromne moje zdanie.
Powycierane spodnie opuszczone do połowy dupy, włoski postawione na żelik w czuba i okulary typu żaba są i u nas. W tych czasach wszystko do nas szybko dociera.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2010, 05:07:25 wysłane przez Ljarro »
|
|
|
|
|
|