|
solo_nerazzurri
|
 |
« : Październik 01, 2010, 04:13:32 » |
|
Drodzy czarno-niebiescy (niebiesko-czarni?) łodzianie, nie znalazłem takiego wątku na forum, być może przez moje lenistwo Więc, czy ktoś by był chętny spotkać się gdzieś na meczach Interu? Nie mówię o konkretnym meczu, tak ogólnie. Bo na pewno na juve nie mogę niestety. Pisalibyśmy tu propozycje spotkania gdzieś, gdzie można obejrzeć naszych. Więc co wy na to? 
|
|
|
|
|
|
E\' una gioia infinita<br />che dura una vita<br />Pazza Inter amala!<br /><br />FORZA INTER!!
|
|
|
|
pietrasowy
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 01, 2010, 10:54:54 » |
|
Chętnie - pytanie gdzie. szczerze mówiąc poza Cottonem, Nostalgią, i Indeksem nie przychodzi mi na myśl miejsce gdzie mają chociażby n, o canal + sport i puszczeniu Interu nie wspominając.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 01, 2010, 11:05:53 » |
|
W Bibliotece nie puszczają przypadkowo? Tylko nie wiem co oni tam mają, ale skoro Inter Tottenham jest w polsacie, to akurat polsat powinni mieć.  A co do innych meczów, gdzie można obejrzeć calcio czy lm na nce to dowiem sie od kumpla, bo tez robia spotkania czasem
|
|
|
|
|
|
E\' una gioia infinita<br />che dura una vita<br />Pazza Inter amala!<br /><br />FORZA INTER!!
|
|
|
|
fubu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 02, 2010, 12:55:10 » |
|
Myślę, że jeśli zbierze się parę osób to można by pogadać w Cottonie albo Akademii (chociaż tu wydaje mi się, że może być trudno o Serie A).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 02, 2010, 09:46:11 » |
|
Jak coś to ja się na to pisze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 04, 2010, 04:48:03 » |
|
Ja też jestem chętny. PS.@ solo_nerazzurri. czarno-niebiescy  -> jak sama nazwa wskazuje Nerazzurri Nero - czarny, Azzurro - niebieski 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19tucho08
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 04, 2010, 06:59:14 » |
|
ja takze sie piszę  nareszcie jakas inicjatywa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
88mj
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 05, 2010, 08:18:37 » |
|
Tez jestem chetny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TomCh
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 05, 2010, 11:31:45 » |
|
Ewentualnie Warka na Pietrynie Często tam jestem i leci właściwie wszystko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
88mj
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 05, 2010, 12:37:19 » |
|
Warka bylaby swietnym miejscem, pracuje tam dziewczyna mojego kumpla, wiec jakbysmy chcieli jakas rezerwacje, to nie ma problemu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 05, 2010, 03:35:31 » |
|
tak, dobrze ze w koncu ktos (ja?  ) zalozyl ten temat  Interista17 - Grazie To moznaby sie spotkac na Inter-Sampodoria w warce, bo z Cagliari to godzina taka dziwna 12:30, nie wiem czy to beda puszczac na c+. To moze 88mj bys pogadal z nim, zebysmy mogli sobie obejrzec bez przeszkod?  Wiec kto sie wstepnie pisze? Wstępna lista na Inter - Sampdoria(chyba ze wolicie z Cagliari, ale godzina kiepska i nie wiem czy bedzie w tv): 1. solo_nerazzurri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 05, 2010, 03:54:09 » |
|
Niestety ani mecz z Sampą ,ani z Cagliari nie będzie transmitowany przez żadną stacje z naszego kraju.
Najlepiej będzie umówić się na jakis mecz w LM, bo Nka na pewno bedzie transmitowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 05, 2010, 03:58:17 » |
|
No to w takim razie robie wstepna liste na Inter - Tottenham, ktory bedzie tez w Polsacie jak cos  : To moze 88mj bys pogadal ze swoim znajomym czy jego dziewczyna, zebysmy mogli sobie obejrzec bez przeszkod? Wstepna Lista na Inter - Tottenham (wstepna, bo jeszcze nie wiadomo co kto bedzie robil za 2 tygodnie): 1. solo_nerazzurri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
88mj
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 06, 2010, 08:34:49 » |
|
Okej, wiec jakos pare dni przed meczem, jak juz bedziemy zdecydowani, zrobie te rezerwacje.
Wstepna Lista na Inter - Tottenham (wstepna, bo jeszcze nie wiadomo co kto bedzie robil za 2 tygodnie): 1. solo_nerazzurri 2. 88mj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 06, 2010, 06:27:32 » |
|
Wstepna Lista na Inter - Tottenham (wstepna, bo jeszcze nie wiadomo co kto bedzie robil za 2 tygodnie): 1. solo_nerazzurri 2. 88mj 3. Interista17
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|