19tucho08
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 06, 2010, 07:26:19 » |
|
Wstepna Lista na Inter - Tottenham (wstepna, bo jeszcze nie wiadomo co kto bedzie robil za 2 tygodnie): 1. solo_nerazzurri 2. 88mj 3. Interista17 4. 19tucho08
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pietrasowy
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 06, 2010, 07:34:50 » |
|
1. solo_nerazzurri 2. 88mj 3. Interista17 4. 19tucho08 5. pietrasowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaniol
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 07, 2010, 08:11:56 » |
|
Wiem ze w bibliotece jeden barman jest za INTEREM wiec mozna liczyc na mecz, aha z tego co sie to maja ''n'' ja wstepnie tez był bym za!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 07, 2010, 09:42:18 » |
|
Jak nie będę zajęty czymś innym w tym czasie to na pewno wchodzę w to!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inglorion
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 07, 2010, 03:09:02 » |
|
Hehe, wczoraj miałem urodziny a tu taki prezent  Chętnie obejrzałbym mecz z innymi fanami Interu 1. solo_nerazzurri 2. 88mj 3. Interista17 4. 19tucho08 5. pietrasowy 6. Inglorion
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 16, 2010, 04:26:14 » |
|
odswiezam temat zeby sie dowiedziec jak stoimy z meczem kto bedzie itp, ja praktycznie na bank bede
|
|
|
|
|
|
E\' una gioia infinita<br />che dura una vita<br />Pazza Inter amala!<br /><br />FORZA INTER!!
|
|
|
|
88mj
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 18, 2010, 07:24:08 » |
|
Ja tez. Wiec rozumiem, ze sroda, godzina 20.30 w Warce sie spotykamy, tak? Aha, no i pisac kto bd 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2010, 12:35:45 wysłane przez 88mj »
|
|
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 18, 2010, 03:38:07 » |
|
Sorry Panowie, ale mnie jednak nie będzie  ,bo mi wypadła wazna sprawa  . Alw jezeli będzie organizowane jakieś spotkanie na mecz 2.11 to już postaram się być na pewno. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inglorion
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 20, 2010, 03:08:58 » |
|
Ej, a na pewno tam poleci Inter?  żeby jaj nie było mi się pokomplikowało wszystko - nie wiem czy w ogóle będę dziś wolny - jak się wyrobię to jestem w Warce k. 20:40, jak nie to chyba tylko zdążę do domu na końcówkę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 21, 2011, 09:33:31 » |
|
Odświeżam temat. Czy jest ktoś chętny na mecz z Udinese ? bo z tego co widze będzie transmisja na Canal + Sport
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solo_nerazzurri
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 21, 2011, 10:48:13 » |
|
chetnie bym obejrzal, ale ostatnio mam duzo spraw osobistych i malo czasu wolnego, ale hmmm, kto wie - moze bym znalazl troche czasu  Jutro bym sie okreslil
|
|
|
|
|
|
E\' una gioia infinita<br />che dura una vita<br />Pazza Inter amala!<br /><br />FORZA INTER!!
|
|
|
skubany
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 14, 2011, 10:11:28 » |
|
Witam wszystkich !
Temat Łodzi był już poruszany, ale bezskutecznie, nic z tego nie wynikło, więc postanowiłem poruszyć wątek jeszcze raz.
Moje pytanie brzmi, ile osób deklarowałoby się na takie spotkania ? Czy ktokolwiek wie, gdzie coś takiego można by organizować ?
Popytać znajomych, dowiedzieć się, wypowiadać - DZIAŁAĆ.
Pozdrawiam, Skubany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kabat
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 14, 2011, 10:55:32 » |
|
W mojej osobie masz pełne poparcie, a jeśli chodzi o lokal to wydaje mi się że jest to kwestia dogadania się tak, by było to miejsce dogodne dla wszystkich. Mimo iż jestem nowy na forum to sądzę że w Łodzi można stworzyć naprawdę fajną grupę fanów  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skubany
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 14, 2011, 11:10:29 » |
|
Dziękuję, również jestem nowy, ale widząc, że poprzedni wątek stanął praktycznie na niczym, to postanowiłem coś z tym zrobić.
Lokal .. hm. Problem w tym, że w pabach np. na Piotrkowskiej puszczają LM, ostatecznie ligę angielską lub hiszpańską, dlaczego ? Otóż na Canal+ sport itp. są te ligi, a o włoskiej niestety nic nie słyszałem, więc prawdopodobnie o meczach ligowych w pabach można zapomnieć i sezonowo zbierać się tam na LM.
Liczę, że wypowiedzą się bardziej doświadczeni koledzy i wspólnie coś wymyślimy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
88mj
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 14, 2011, 11:39:46 » |
|
No tak, to prawda, ze poprzedni watek stanal w miejscu. Bylo nas chyba 6 osob chetnych na Tottenham, ale w koncu nie doszlo do spotkania. Inne miasta potrafia sie jakos zmobilizowac, a u nas dupa w tej kwestii. Zeby umowic sie na jutrzejszy mecz to troche za pozno zostal zalozony ten temat, ale na nastepne mecze, czemu by nie, jestem za  I to nie jest tak, ze puszczaja tylko Lige Mistrzow, ligowe rozgrywki rowniez da sie obejrzec w pubie, sam ogladalem ostatnie Derby Mediolanu w Quo vadis. Poza tym w Bibliotece czy w Warce jest mozliwosc ogladania  Mam zatem nadzieje, ze jak bd nastepnym razem nas puszczac w TV to uda nam sie umowic na wspolne kibicowanie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|