Inter _Fan!
Piłkarz Serie C
Forza Inter !!
|
 |
« : Styczeń 08, 2011, 12:21:53 » |
|
Witam. We wtorek mam egzamin, a brat dziś powiedział mi, że słyszał w radiu o nowych pytaniach na egzaminach wiec ostrzegam zdających. http://www.word.katowice.pl/index.php?inc=3&idn=12936977734945
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2011, 12:26:02 wysłane przez Inter _Fan! »
|
|
|
|
|
|
|
|
Ynter
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 08, 2011, 12:37:49 » |
|
Ale macie przesrane! Jak dobrze że teorię zdałem w grudniu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 08, 2011, 12:39:39 » |
|
to masz polroku zeby zdac praktyke 
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
..........................................
FORZA INTER!
|
|
|
Inter _Fan!
Piłkarz Serie C
Forza Inter !!
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 08, 2011, 01:08:48 » |
|
Karpik, a masz gdzieś może link do testów na necie juz zaktualizowanymi pytaniami ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
godziro_1988
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 08, 2011, 07:52:32 » |
|
Powodzenia  pamiętajcie żeby głupota do głowy nie strzeliła po odebraniu kawałka plastiku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 08, 2011, 08:02:14 » |
|
Mam program i tam za jedyne 5 złotych zaktualizuje Ci @_@
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 08, 2011, 08:11:01 » |
|
Ja na szczęście mam już za sobą  Podchodziłem 4 razy do praktycznego egzaminu ale w końcu zdałem i dzisiaj zanotowałem pierwszą przejażdżkę swoim samochodem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 08, 2011, 08:21:54 » |
|
Ja na szczęście mam już za sobą  Podchodziłem 4 razy do praktycznego egzaminu ale w końcu zdałem i dzisiaj zanotowałem pierwszą przejażdżkę swoim samochodem  to się chociaż pochwal czym jeździsz w temacie "Czym jeździcie?"  Prawko? Moja rada - nie dajcie się sprowokować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 08, 2011, 10:01:41 » |
|
Ktos kto widzial wypadek nie da sie sprowokowac i bedzie jezdzil ostroznie
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
FORZA INTER!
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 08, 2011, 10:24:07 » |
|
Krzaku, a prowokacje ze strony egzaminatora?  Ja się z czymś takim spotkałem, prowokował, ale nie udało mu się i musiał podpisać wynik pozytywny  Chociaż jak ja zdawałem to spojrzałem na jego kartkę gdzie miał jakby dzienną rozpiskę egzaminowanych i wyglądało to tak: 1 P 2 N 3 N 4 N 5 N 6 N 7 N 8 N 9 N 10 P (ja byłem ten dziesiąty)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 08, 2011, 10:49:59 » |
|
Najważniejsze na egzaminie to powstrzymać pierwszy stres, który pojawia się po wejściu do samochodu na egzaminie... bo on jest nieunikniony, a jak się zrobi jedną rzecz dobrze, potem druga, to idzie z górki...  A jak zrobisz błąd to o nim natychmiast zapomnieć i jechać dalej... proste rady w słowach, ale trudne do wykonania. Ja zdawałem 5,5 roku temu i według mnie było prościej zdać, mimo, iż plac manewrowy był co najmniej chory i nie praktyczny... 
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 09, 2011, 12:11:00 » |
|
Filip myslalem ze chodzi o prowokacje jak juz sie ma prawko  ze np. kumpel namawia na cos  A ja zdalem trzymal mnie ponad 1h20minut, ale powiedzieli ze jak ja wjade na plac manewrowy jako kierowca i wczesniej nie powie mi ze nie zdalem to mam wynik pozytywny. Ale i tak jak mi wyliczal bledy to myslalem ze nie zdam  tym bardziej ze pod koniec listy zaznaczyl mi 2 te same bledy ( co jest rownoznaczne z oblaniem egzaminu )
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!
|
|
|
|