// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 12:53:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 3 4 [5]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: PrawoJazdy  (Przeczytany 5813 razy)
Kiełben
Członek FDP

Forza Inter!

« Odpowiedz #60 : Luty 01, 2012, 01:57:29 »

Ja zdałem za 1 razem Oczko
Po Toruniu śmigałem, źle nie było, placyk bez lipy, na mieście tylko jakieś dwa pojedyncze błędy.
A mialem z najgorszym egzaminatorem w Toruniu, satysfakcja x2 Szczerzy zęby

Nikt INTERU nie pokona, ani Juve , ani Roma Szczerzy zęby
Kermitt
Żywa legenda

« Odpowiedz #61 : Luty 01, 2012, 11:30:07 »

Ja w Chełmie uczyłem sie na Yariskach. A teraz sobie jeżdze własnie Clio Uśmiech 1 razem dziecko mi na pasy wyskoczyło i egzaminator zachamował, za drugim razem już przy powrocie do WORDu wymusiłem na skrzyżowaniu... a za 3 razem na pełnym luzie zaliczyłem wszystko i zdane Oczko Co do placu, też się go bałem jak durny, ale nie miałem z nim problemu:)

Kremitt tak więc powodzenia Uśmiech

Dzięki Oczko Ja właśnie nie boje się tak placu, co teorii, bo wiem że byłoby głupotą nie zdać tego. Ale z drugiej strony już jestem dobrze przygotowany - jak sobie robię egzaminy z płytki to 9 na 10 razy zdaję a mam jeszcze 2 tygodnie na douczenie ale i tak teorii boję się najbardziej Razz Clio fajne auto, małe, sprawne - nie mam z nim żadnych problemów. Też uważam że dobrze jest uczyć się tym samym autem co się później zdaje. Wydaje mi się że będę się czuł pewniej Razz
Kermitt
Żywa legenda

« Odpowiedz #62 : Luty 15, 2012, 03:05:29 »

No i zdane ! Teoria na zero, na placu bez problemów. Jeden błąd za to na mieście, bez kierunkowskazu przy zmianie pasa (swoja drogą nawet nie wiedziałem że zmieniam pas - tak było zasypane). Egzaminator męczył mnie godzinkę, ale cała reszta bez błędów. Trasa całkiem fajna mi się udała, przy zawracaniu/cofaniu nie było ruchu praktycznie w ogóle także bez nerwów i pośpiechu mogłem te manewry wykonać. Mało pieszych, rowerów zero. Jestem strasznie zadowolony, zdać za pierwszym to zajebiste uczucie ! Szczerzy zęby
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #63 : Luty 15, 2012, 03:10:20 »

No i zdane ! Teoria na zero, na placu bez problemów. Jeden błąd za to na mieście, bez kierunkowskazu przy zmianie pasa (swoja drogą nawet nie wiedziałem że zmieniam pas - tak było zasypane). Egzaminator męczył mnie godzinkę, ale cała reszta bez błędów. Trasa całkiem fajna mi się udała, przy zawracaniu/cofaniu nie było ruchu praktycznie w ogóle także bez nerwów i pośpiechu mogłem te manewry wykonać. Mało pieszych, rowerów zero. Jestem strasznie zadowolony, zdać za pierwszym to zajebiste uczucie ! Szczerzy zęby

Wbrew pozorom warunki atmosferyczne na egzamin miałeś idealne. Tak jak wspomniałeś największe zagrożenie - piesi i rowerzyści pozostają przy takiej aurze w domach:D Ja przed swoim modliłem się o deszcz Razz
Gratulacje.
Teraz jak odbierzesz to ostrożnie. Ja w grudniu swoje odebrałem swego czasu i pierwsza jazda i drifty na skrzyżowaniu:d, ale dwie letnie na tyle miałem Razz i jakoś sie wybroniłem Szczerzy zęby małą kontrą

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
Kermitt
Żywa legenda

« Odpowiedz #64 : Luty 15, 2012, 03:39:23 »

Wbrew pozorom warunki atmosferyczne na egzamin miałeś idealne. Tak jak wspomniałeś największe zagrożenie - piesi i rowerzyści pozostają przy takiej aurze w domach:D Ja przed swoim modliłem się o deszcz Razz
Gratulacje.
Teraz jak odbierzesz to ostrożnie. Ja w grudniu swoje odebrałem swego czasu i pierwsza jazda i drifty na skrzyżowaniu:d, ale dwie letnie na tyle miałem Razz i jakoś sie wybroniłem Szczerzy zęby małą kontrą

Też byłem zadowolony z warunków pogodowych, jedyny minus to rzeczywiście te zasłonięte linie. Czekam na papiery, ale za jazdę zabiorę się ostrożnie, bez szaleństw Oczko Teraz zacznie się prawdziwa nauka.

Dzięki Oczko
Baszczu
Żywa legenda

« Odpowiedz #65 : Luty 15, 2012, 04:02:55 »

Wbrew pozorom warunki atmosferyczne na egzamin miałeś idealne. Tak jak wspomniałeś największe zagrożenie - piesi i rowerzyści pozostają przy takiej aurze w domach:D

Generalnie jest to kwestia dyskusyjna, bo dzisiaj koledze odwołali egzamin z powodu zbyt niekorzystnych warunków pogodowych. Trochę do dupy, bo wykupił 4 godziny, żeby sobie przypomnieć wszelkie niuanse, no i przełożyli mu na 3 marca. Więc pewnie znowu trzeba będzie dokupić godziny. Także lipa.

siemanko94
Podawacz piłek
*

« Odpowiedz #66 : Luty 27, 2012, 04:47:07 »

Wbrew pozorom warunki atmosferyczne na egzamin miałeś idealne. Tak jak wspomniałeś największe zagrożenie - piesi i rowerzyści pozostają przy takiej aurze w domach:D

Generalnie jest to kwestia dyskusyjna, bo dzisiaj koledze odwołali egzamin z powodu zbyt niekorzystnych warunków pogodowych. Trochę do dupy, bo wykupił 4 godziny, żeby sobie przypomnieć wszelkie niuanse, no i przełożyli mu na 3 marca. Więc pewnie znowu trzeba będzie dokupić godziny. Także lipa.

Ja mam jutro egzamin i modle się o jakieś opady śniegu lub deszczu Uśmiech, mniej pieszych i rowerzystów i zawsze ma się jakieś wytłumaczenie na stwierdzenie typu, że jeżdżę mało dynamicznie itp. Uśmiech
siemanko94
Podawacz piłek
*

« Odpowiedz #67 : Luty 28, 2012, 05:08:59 »

No i zdałem za pierwszym razem Uśmiech Na mieście jeździłem jakieś 25 minut i gdy już wracaliśmy do ośrodka miałem wątpliwości czy oby nie za szybko. Jednak moje obawy okazały się zbędny. Wynik : POZYTYWNY. Naprawdę trafiłem na super egzaminatora, zrobiłem 3 błędy po, których niejeden mógł mnie oblać. Ruch mały mimo iż był środek dnia, na ronda i skrzyżowania wjeżdżałem od strzału. Trasa krótka i konkretna, zrobiłem to co było trzeba beż żadnych innych ceriegieli. Teoria oczywiście na 0 błędów Uśmiech Widzimy się na drodze Szczerzy zęby
Kermitt
Żywa legenda

« Odpowiedz #68 : Luty 28, 2012, 08:52:37 »

Gratulacje ! Ja na prawko dalej czekam. Autem mimo wszystko już jeżdżę, choć wiem czym to grozi, ale jestem strasznie niecierpliwy. Mam nadzieję że pod koniec tego tygodnia będzie, to już dwa tygodnie czekania a status

- Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne

widnieje od 22. lutego. Nie wiecie ile mniej więcej czeka się po takim komunikacie ?
Baszczu
Żywa legenda

« Odpowiedz #69 : Luty 28, 2012, 08:56:22 »

Gratulacje ! Ja na prawko dalej czekam. Autem mimo wszystko już jeżdżę, choć wiem czym to grozi, ale jestem strasznie niecierpliwy. Mam nadzieję że pod koniec tego tygodnia będzie, to już dwa tygodnie czekania a status

- Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne

widnieje od 22. lutego. Nie wiecie ile mniej więcej czeka się po takim komunikacie ?

U mnie cały proceder trwał zaledwie tydzień, ale teraz jest o wiele większy ruch w tym temacie (wiadomo, wszyscy się spięli na te niewprowadzone rygory w lutym) więc pewnie teraz trochę więcej trzeba czekać.

Kermitt
Żywa legenda

« Odpowiedz #70 : Luty 28, 2012, 10:17:42 »

Racja, wiele też pewno zależy od tego 'gdzie' oczekujemy na prawko, na pewno w jednym mieście jest szybciej, w drugim wolniej. Ale i tak otrzymałeś prawo jazdy w tempie ekspresowym wręcz Razz Ja póki co muszę czekać, dam znać jak już dostanę plastik Szczerzy zęby Mam nadzieję że będzie to w tym tygodniu Uśmiech
Krzaku
Członek FDP

Gówno ulicami kroczy

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #71 : Luty 28, 2012, 10:38:54 »

ja zdalem 8 marca a 17 juz mialem plastik. tylko wystarczy dzwonic. bo to akurat byl wtorek i zadzwonilem rano i mi powiedzieli ze nie ma jeszcze a pozniej zadzwonilem po 14 i juz byl do odebrania i musialem uciec z lekcji bo pracuja do 15 tylko. Mi mowili ze czeka sie przynajmniej dwa tygodnie a to nie prawda moze sie pewnie tak zdarzyc ze tyle trzeba czekac ale raczej szybko zalatwiaja takie sprawy

F.C. Internazionale Milano,
u nich serie B nie poznano.
Poznali za to smak zwycięstwa,
powinno się uczyć od nich męstwa.
Oni nigdy się nie poddają,
kolejne puchary zdobywają.
Pięć trofeów w jednym sezonie,
jako nie liczni są w tym gronie.
Inter Mediolan klub wybrany,
do końca jestem im oddany.

..........................................

FORZA INTER!
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #72 : Luty 28, 2012, 11:14:44 »

Dokładnie trzeba dzwonić, bo status nie zawsze zmieniają od razu. Zdarza im się, że zapomną się i nie zmienią, dopiero po jakimś czasie.

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
Kermitt
Żywa legenda

« Odpowiedz #73 : Marzec 01, 2012, 03:39:00 »

Rzeczywiście, zadzwoniłem dziś rano, pani prosiła zgłosić się o 15 bo wtedy przyjeżdża kurier i prawko już na mnie czekało. Mimo że na stronie cały czas informacji nie ma Oczko No to od dzisiaj legalnie, heh Razz
krystianeczek
Kadra Hax Ball

« Odpowiedz #74 : Marzec 09, 2012, 04:41:58 »

Dziś zdałem. Trochę pojeździłem bo w wielu miejscach byłem i prawie 50 minut, ale błędu nie popełniłem także teraz tylko na odbiór czekać.
Strony: 1 ... 3 4 [5]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 10.128 sekund z 18 zapytaniami.