|
Gunnar
|
 |
« : Luty 05, 2011, 10:04:26 » |
|
Witam! Na pewno podczas gry w polską wersję Fify mieliście napady śmiechu spowodowane nietypowymi wypowiedziami Szaranowicza i Szpakowskiego. Podawajcie najlepsze, które utkwiły wam w pamięci.  Dam kilka przykładów: - "Jak to mówią młodzi ludzie masakracja" - "Spanikował jak na pierwszej randce" - "Przy takich strzałach kolego pomyśl o zmianie zawodu"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paqao
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2011, 10:10:27 » |
|
ja nie zapomnę jak z bratem , którego część userów kojarzy graliśmy Derby Mediolanu jeszcze chyba w FIFE 09. Brat(Milan-wyjazd) stracił bramkę a mistrzowie - "co muszą czuć kibice gości, przejechali pół świata, żeby zobaczyć jak ich drużyna w tak durny sposób traci bramkę"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzielik
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2011, 10:21:08 » |
|
"Zlatan Ibrahimovic, ależ ma dziś dzień konia, co strzeli to wpada!" "Van der Vaart - co fart to fart" FIFA 10 na PC:)
|
|
|
|
|
|
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
|
|
|
|
Ynter
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2011, 11:15:24 » |
|
Ja już teraz gram na angielskim komentarzu ale pamiętam m.in.: "Oj kręci głową, kręci. Mam nadzieję, że nie skręci sobie karku" i "No strzał głową, ale to była raczej główka-makówka." Ale i tak nic nie przebije gry, która bodajże nazywała się Era Futbolu, wyszła ok. 2002 roku. Tam też był polski komentarz, chyba Borka. Ubaw był nieziemski, kiedy przy rzucie z autu komentator mówił "Zawodnicy ustawiają się w murze." a przy wznowieniu od bramki "No, to może być bardzo groźne, zdobywali już bramki z tej odległości" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matek5
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 06, 2011, 12:19:10 » |
|
fifa 11 na ps2 - 3 napastnikow: Eto-Milito-Pazzini i przy prawie kazdej akcji Samuela slysze "znow prawy obronca wspiera akcje napastnikow" no i wolne z okolic mojego pola karnego: wybija Ranocchia i tekst jak ten wyzej: "to moze byc grozna sytuacja. maja paru specjalistow od tego typu akcji". no nic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Castellazzi
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 06, 2011, 10:21:59 » |
|
FIFA10: - Przy takim strzale głową będzie chyba musiał wziąść jakieś środki - czy jakoś tak to było. - Przy rzucie wolnym (jeszcze nie wykonanym) było takie coś : Ależ to była piękna bramka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 06, 2011, 11:04:38 » |
|
ostatnią fifą, którą komentowali mi Polacy była chyba 06, ale pewny nie jestem. Teraz to tylko angielskim komentarzem, ale kilka tekstów jest dobrych: strzał w trybuny "chyba strzelał Panu Bogu w okno" oraz klasyczne "takim strzałem może postraszyć gołębie na stadionie"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2011, 11:06:25 wysłane przez Filip© »
|
|
|
|
|
KoRNeL
Trampkarz
Forza INTER !
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 06, 2011, 11:52:36 » |
|
Zapomnieliście dodać : - " Wyciągnął się jak struna " - czy też grając mecz real - farsa " jest to typowe starcie dawida z goliatem " xD
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 06, 2011, 02:38:09 » |
|
"Złapał ją jak muchę, która wolno leci" "ekmh.. mm... Eee... nie to chciałem powiedzieć"
I mistrzostwo, które słyszałem chyba w fifie07 ale tylko raz: "Nieee no, moja deska w ogródku by to strzeliła"
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
Kubusa10
Piłkarz Serie B

"Jak się mówi oszukiwać po katalońsku?" Mourinho
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 06, 2011, 03:04:15 » |
|
Epickie "Ależ niewiele brakowało tuż obok słupka" przy strzale ok 5 m nad bramką 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gunnar
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 06, 2011, 04:40:12 » |
|
KŁANIEŚ w moim pierwszym poście jest o masakracji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krystianeczek
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 06, 2011, 05:26:52 » |
|
Mnie utkwiło w pamięci: ,, Tym strzałem to postraszył gołębie na stadionie,, ,, o nie bejsbol tu nie ma punktów za wybicie na trybuny,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maciejos
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 06, 2011, 06:16:10 » |
|
FIFA 11:
- ale ta murawa... zapomnijmy o niej - no tak żenada, naprawdę żenujące uderzenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hQ
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 06, 2011, 10:13:31 » |
|
Mnie śmieszy to, gdy uderzam sobie z 40 metrów, piłka leci w okolice chorągiewki a obaj komentatorzy krzyczą 'Niemożliwe! Spudłował! Jakoś do tej pory to wszystko mu się udawało!' Z fify 07 'to raczej poślizg niż wślizg, kompletna klapa' Z fify 10 i 11 gdy wygrywam do 85min 3-0 a Szpak gada 'noo ostatnie 5min, a tu dalej bez bramek' czy coś w tym stylu. No i na deser wymawiane nazwiska 'Vidik, Kujt, Bonukki, Meką itp.' Jeszcze jakieś by się znalazły, ale na szybkości wypisałem  P.S. No i McDonald gdy piłkę ma Mariga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|