// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 01:04:39 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Półfinał Coppa Italia:Roma-Inter  (Przeczytany 1487 razy)
Kubusa10
Piłkarz Serie B
**

"Jak się mówi oszukiwać po katalońsku?" Mourinho

« : Kwiecień 18, 2011, 02:15:58 »

Ponieważ jest już zapowiedź meczu to postanowiłem założyć temat na forum może trochę wcześnie ale co tam  Razz
Wciąż niepewna wywalczenia awansu do europejskich pucharów AS Roma podejmie 19 Kwietnia naszą drużynę dla której Puchar Włoch jest jedynym możliwym do zdobycia w tym sezonie trofeum.Jak każdy kibic chyba wie obie drużyny w ostatnich latach zdominowały te rozgrywki*,rok temu wygraliśmy ten puchar pokonując Romę 1:0(o ile się nie mylę bramkę zdobył wtedy Samuel Eto'o)
*Finał 2004/2005: Roma – Inter 0-2
Finał 2004/2005: Inter – Roma 1-0
Finał 2005/2006: Roma – Inter 1-1
Finał 2005/2006: Inter – Roma 3-1
Finał 2006/2007: Roma – Inter 6-2
Finał 2006/2007: Inter – Roma 2-1
Finał 2007/2008: Roma – Inter 2-1
To taki smaczek,wracając do samego meczu Roma zajmuje aktualnie 6 miejsce.Nasza ekipa po ostatni meczu spadła na 3 lokatę tracąc już zupełnie szanse na mistrzostwo.Roma swój ostatni mecz przegrała 2-3 z Palermo,Inter także został pokonany 2-0 z Parmą nad czym nie będę się tu rozwodził.Według mnie w tym meczy nie można wskazać wyraźnego faworyta patrząc głównie na ostatnie mecze obu ekip.
Transmisje meczów zapewne umieszczę na forum gdy tylko je znajdę.Mogę dodać że mecz Interu pokaże stacja Polsat Sport transmisja meczu o godzinie 20:45

Gunnar
Kadra Hax Ball

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 18, 2011, 02:35:15 »

rok temu wygraliśmy ten puchar pokonując Romę 1:0(o ile się nie mylę bramkę zdobył wtedy Samuel Eto'o)

Gola strzelił Milito, jeśli będziemy grać jak w ostatnich meczach to cudów się nie spodziewam. Niech Cou wreszcie sobie pogra bo ja nie mam o nim jeszcze wyrobionego zdania.

dodo_IM
Członek FDP

Inter 4 Ever

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 18, 2011, 03:25:18 »

Ciekawe co zagramy, mecz w Rzymie, będzie ciężko. Ten sezon jest już przegrany choć lepsze Coppa Italia niż nic. Boję się jednak że ten pseudo trener Leonardo znowu poprowadzi Inter do kolejnej kompromitującej porażki. Trzeba jednak wierzyć, tyle kibic może zrobić. Forza Inter

"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Omen
Członek FDP

"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru"

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 18, 2011, 05:41:02 »

Właśnie ja też się obawiam kolejnej wpadki...Szczerze bardziej interesuje mnie sobotni mecz z Lazio i zachowanie chociaż trzeciego miejsca.Choć ten Puchar może nieco zmienić nastroje w naszym zespole.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 18, 2011, 06:27:25 »

Dostaniemy w dupe jak nic. Naszym po prostu nie chce się już grać.  Sezon stracony.

Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
 FORZA INTER!
InterNH
Reprezentant kraju

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 18, 2011, 06:43:19 »

Mam nadzieję, że jutro osiągną dobry rezultat i uda im się ostatecznie Romę wyeliminować.Jakby nie patrzeć ten dwumecz to chyba najważniejsze spotkania w tym sezonie z tych, które pozostały.

Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Randama
Weteran

''Żal mi ludzi, którzy nie wierzą w marzenia''

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 18, 2011, 06:48:58 »

Bez Eto cięzko będzie.... Czuje klęske
inter..
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 18, 2011, 07:12:16 »

Jak dla mnie możemy ten mecz nawet wygrać..a to dlaczego ? Chyba nikt nie widzi w jakiej dyspozycji znajduje sie Roma.Zagrają bez Tottiego, który ostatnio w pojedynkę ratuje ich od porażek.  My zas bez Eto. Ale skoro Palermo potrafiło wygrać z Romą w Rzymie, to Inter tym bardziej. Trzeba zapomnieć o ostatniej dyspozycji.
MiRas.
Don Corleone
Don Corleone

100% Interista

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 18, 2011, 07:53:02 »

On już jet gotowy na Romę! Myślę, że reszta również.

Żarty na bok, Roma będzie chciała się z całych sił pokazać nowemu właścicielowi, myślę, że ich celem numer 1 będzie właśnie Coppa Italia, bo na Ligę Mistrzów, raczej będzie im ciężko.

A my? Atmosfera kiepska, wyniki kiepski, nie gra Eto'o, 3/4 zawodników jest bez forma, 1/4 nie gra, bądź ma fochy. Wygraną przyjmę ze sporym zaskoczeniem, bo widząc tak grający, zmęczony sobą, życiem i piłką Inter, nie można być optymistą... Z Montelli to taki trener jak i z Leonardo, ale Roma ma jakieś pokłady energii w swych szeregach, w przeciwieństwie do Interu.

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
miniu86
Członek FDP

All we need is just a little patience.

« Odpowiedz #9 : Kwiecień 18, 2011, 08:42:59 »

W Interze jak już się pieprzy to na całego tak więc resztę sobie dopowiedzcie.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Arcadinho77
Raczkujący trampkarz
*

Dumny z wygrnej , Wierny po porazce !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 18, 2011, 08:56:23 »

Bez Eto'o to lezymy Sad chyba ze wkoncu przebudzi sie Milito !! ewentualnie jak Pazzini cos ukuje bedzie super wywiezc remis i bedzie git a w sobote Lazio oni juz raz nas pojechali 3-1 wiec bedzie bardzo ciezko i wszyscy o tym wiemy Inter!! Rolling Eyes

Arcadinho77
zahor
Piłkarz Serie A
**

Skiing!

« Odpowiedz #11 : Kwiecień 18, 2011, 09:34:02 »

Nie było chyba jeszcze wygranego przez Inter spotkania w tym sezonie, w którym udziału nie miałby Eto'o. Nie wyobrażam sobie, żeby bez niego Inter wygrał, niestety takie są fakty. Milito ten sezon najchętniej już by zakończył jak mniemam, Pandev również nie ma wiele do zaoferowania drużynie, Pazzini jest dla mnie wielką niewiadomą. Niby w debiucie strzelił 2 bramki i karnego wywalczył, ale później już się nie wyróżniał.

Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #12 : Kwiecień 18, 2011, 09:35:25 »

Brak Eto'o to nie jest jakieś wielkie osłabienie bo ostatnio Kameruńczyk przegrywał dryblingi nawet z własnym cieniem. Tylko marne to pocieszenie bo obecnie nie ma w Interze chociażby jednego zawodnika w formie. Leonardo będzie chciał zdobyć chociaż jedno trofeum  żeby coś ugrać i zostać na następny sezon, dlatego ja wolę porażkę z Roma i czekam już na letnią rewolucję.   

Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
 FORZA INTER!
kachol
Żywa legenda

« Odpowiedz #13 : Kwiecień 19, 2011, 12:25:03 »

Liczą się tytuły, a to ostatni puchar jaki możemy zdobyć, więc jeżeli jutro nie będą gryźli trawy by wygrać to jestem pewny, że każdy mecz do końca sezonu będzie kpiną... Muszą pokazać jutro klasę...

Brak Eto'o to nie jest jakieś wielkie osłabienie bo ostatnio Kameruńczyk przegrywał dryblingi nawet z własnym cieniem. Tylko marne to pocieszenie bo obecnie nie ma w Interze chociażby jednego zawodnika w formie. Leonardo będzie chciał zdobyć chociaż jedno trofeum  żeby coś ugrać i zostać na następny sezon, dlatego ja wolę porażkę z Roma i czekam już na letnią rewolucję.   

1) Brak Eto to nie osłabienie - to ciekawe, bo to jedyny zawodnik, który ma formę przez cały sezon, a nawet jak gra gorzej to i tak gra lepiej niż reszta. Chciałbym żeby reszta przegrywała tak dryblingi jak Eto... O sile ataku będzie stanowił Pazzini, który postoi sobie przez 90 minut i nic nie da zespołowi. Zanim Il Capitano na mnie wjedzie po raz kolejny dodam, że postoi bo nikt mu nie zagra nawet jednej dobrej piłki (co tylko przemawia, że nie powinien grać u nas, bo mamy bardzo mało kreatywną ofensywę).

2) Tak niech przegrają, żeby Leo odszedł - świetna filozofia. Nie lepiej żeby wygrał i pokazał kibicom, piłkarzom, że może być dobrym trenerem, a zespół odzyskał wiarę w siebie, a kibice mieli radość z pucharu? Rewolucja i tak jest konieczna, a triumfy Leo nie powinny w tym przeszkodzić, jeżeli władze klubu myślą sensownie. Ja osobiście uważam, że nie ważne czy wyleci Leo czy nie, czy wygramy PW czy nie to i tak trzęsienia ziemi nie będzie, a Twoja wiara w rewolucję jest tylko życzeniem (niestety)...
Bodzek
Członek FDP

Półtorej godziny bez oddechu

« Odpowiedz #14 : Kwiecień 19, 2011, 12:25:30 »

Kolejny... Ludzie brak mi słów, jak możesz się uważać za kibica Interu i życzyć mu porażki..?! Przemyśl lepiej to co napisałeś, ech..

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.142 sekund z 19 zapytaniami.