// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 01:05:27 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Półfinał Coppa Italia:Roma-Inter  (Przeczytany 1487 razy)
Omen
Członek FDP

"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru"

« Odpowiedz #30 : Kwiecień 20, 2011, 06:18:07 »

Jestem zaskoczony tym rezultatem ale pozytywnie...Chociaż coś może ugramy i zakończymy ten sezon z honorem...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
FReeFonix
Kadra Hax Ball

Wczoraj, dzisiaj, jutro - tylko Inter

« Odpowiedz #31 : Kwiecień 20, 2011, 07:39:41 »

Jednym słowem - nuda.. Inter moze nie gral zle, ale mecz byl bardzo nudny, w pierwszej polowie kilka kontr z obu stron no i gol Dejana. Wydawalo mi sie, ze pilka przeleci obok bramki.. a tu prosze Uśmiech W 2 polowie mozna bylo jeszcze kilka goli strzelic, gdyby wiecej skutecznosci. Mam nadzieje, ze to byla zasluzona wygrana Interu, a nie jakas z powodu tego, ze Roma tez jest w kryzysie. Zastanawia mnie jeszcze jakim cudem Inter stracil az tyle goli przeciwko Milanowi i Schalke w przeciagu 4 dni... trzeba isc do przodu. FORZA Inter!

"Zesraj się, a nie daj się!"
kachol
Żywa legenda

« Odpowiedz #32 : Kwiecień 21, 2011, 11:06:23 »

Mecz oglądałem jako dodatek, nie specjalnie się na nim skupiając, ale mogę spokojnie powiedzieć, że to kolejny pojedynek z cyklu - nigdy więcej takich spotkań. Chaos, niedokładność, wolna, schematyczna gra - tylko to dzisiaj może pokazać Inter i Roma. Szkoda...

Jednak jest zwycięstwo i to mnie cieszy, mam nadzieje, że zagramy w finale z Milanem i chociaż raz wygramy derby w tym roku, bo to byłby dobry prognostyk na następny sezon...
Kubusa10
Piłkarz Serie B
**

"Jak się mówi oszukiwać po katalońsku?" Mourinho

« Odpowiedz #33 : Kwiecień 21, 2011, 11:11:44 »

Czy linki które podałem chodziły dobrze?? i wgl ile z nich chodziło Question
Sorry za off

Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 10.106 sekund z 18 zapytaniami.