// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 01:12:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 34. kolejka Serie A: Inter vs Lazio  (Przeczytany 1147 razy)
Krzaku
Członek FDP

Gówno ulicami kroczy

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 23, 2011, 10:05:05 »

Eto musi grac w ataku na srodku, Milito niech sobie szuka juz klubu bo jest slaby nie ma co go trzymac za poprzedni sezon. Szkoda Julio, ale odpocznie to moze zacznie grac na swoim poziomie. Znowu brak Cou czym Leo mnie denerwuje...

F.C. Internazionale Milano,
u nich serie B nie poznano.
Poznali za to smak zwycięstwa,
powinno się uczyć od nich męstwa.
Oni nigdy się nie poddają,
kolejne puchary zdobywają.
Pięć trofeów w jednym sezonie,
jako nie liczni są w tym gronie.
Inter Mediolan klub wybrany,
do końca jestem im oddany.

..........................................

FORZA INTER!
Matios
Piłkarz Serie B
**

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 24, 2011, 08:40:00 »

Eto musi grac w ataku na srodku, Milito niech sobie szuka juz klubu bo jest slaby nie ma co go trzymac za poprzedni sezon. Szkoda Julio, ale odpocznie to moze zacznie grac na swoim poziomie. Znowu brak Cou czym Leo mnie denerwuje...

Cou jest slabiutki to czemu ma grac?? Julio zalicza bardzo slaby sezon, na pewno nie mozna go zaliczac do "pewnych" bramkarzy, moze Inter powinnien zaczac rozgladac sie za kims innym ?? chociaz jego pozycja wydaje sie niezagrozona. Co do Eto'o to sie zgadzam, tam jest jego miejsce:)

Inter musi poszukac skrzydlowych, bo wlasnie tam nasza gra od wielu lat "lezy",ktos szybki i dynamiczny by sie nam tam przydal.
Arcadinho77
Raczkujący trampkarz
*

Dumny z wygrnej , Wierny po porazce !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 24, 2011, 10:29:34 »

Rzeczywiscie po stracie bramki nasi nie klapleli tylko zaczeli bardziej sie zmobilizowali i efektem tego sa te 3 pkt szkoda ze merdacze wczoraj wygrali nie jest zle moglo by byc gorzej FORZA INTER  Flaga_kibica Flaga

Arcadinho77
Mora
Członek FDP

INTER TO MY

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 24, 2011, 11:22:58 »

Lazio we frajerski sposób praktycznie podarowało nam 3 punkty, mieli nas rozłożonych na łopatki i zamiast nas dobić...stracili dwie bramki.Podobała mi się gra Nagatomo i Eto'o, nabiegali się niemiłosiernie.Można pochwalić Maicona za grę w ofensywie,ale w obronie niemal nie straciliśmy bramki po dośrodkowaniu z prawej strony przy stani 2-1...Zawodnicy pokazali charakter i duch walki made in Mourinho.

Milan pokonał Brescię, Napoli swój mecz przegrało, więc bronimy drugiego miejsca gwarantującego grę w LM bez eliminacji.

...To dla Ciebie dziwne?Skąd...
Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?!
Krew solą tej ziemi,
to,co dokonane się nie zmieni.
W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić...          WWO
mio85
Najlepszy piłkarz Świata

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 24, 2011, 01:38:36 »

buahahahhaah ze co Inter potrzebuje bramkarza? do kogo jak do kogo ale do Julione to akurat mam najmniejsze pretensje za ten sezon, znow wyciagal nieprawdopodobne pilki i kilka razy ratowal nam tylek...........nie wymienilbym Cesara na zadnego innego bramkarza na swiecie........
Omen
Członek FDP

"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru"

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 24, 2011, 03:01:26 »

Julione zawalił tylko bramki z Bayernem ale jakoś innych jego złych interwencji sobie nie przypominam.Pamiętajmy że długo leczył kontuzję a po powrocie do gry odegrał fantastyczne zawody przeciwko Palermo dlatego ten bramkarz jest do nie podrobienia!Wczorajszy mecz z Lazio uświadomił mi natomiast że trzeba pożegnać Milito...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
egzekutor77
Trampkarz
*

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 24, 2011, 06:10:59 »

byłem , widziałem na zywo . mam kilka fajnych filmików na zywo . dopiero wlazłem do domu z tego wyjazdu ide sie wykąpac i wrzucam filmy i fotki na kompa . FORZA INTER !!!
Alfik
Podawacz piłek
*

« Odpowiedz #22 : Maj 05, 2011, 07:37:30 »

Mialem zaszczyt byc na tym meczu i 15min i mysalelm ze tyle km zrobilem na daremno ale zawsze wierze w kochany inter i zrobi to dla mnie chyba i wygrali Uśmiech bylo naprawde zajebiscie pierszy wyjazd i juz nie umie sie doczekac nastepnego
Nerazzurro_
Weteran

« Odpowiedz #23 : Maj 05, 2011, 09:47:42 »

Czekamy na fotki i filmy ; ))

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.125 sekund z 18 zapytaniami.