// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 01:24:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 36 kolejka: Inter - Fiorentina  (Przeczytany 953 razy)
VVujek
Gość
« Odpowiedz #15 : Maj 09, 2011, 01:00:58 »

A Capitano jak zwykle ma coś do Coutinho  "przeciętny występ "  -Gdyby Pazzini wykorzystał by te 2 setki od Cou to Coutinho miał by oprócz bramki dodatkowo 2 asysty
A gdyby Pazzini by dzisiaj nie strzelił to by został wyśmiany,a ocena była by poniżej krytyki 
Podsumowując  Pazzini zagrał jeszcze słabiej niż Cou
Niby mówi się że Pazzini taki dobry,a gówno prawda  bo Pazzini to takie samo drewno jak Gilardino,Boriello
dodo_IM
Członek FDP

Inter 4 Ever

« Odpowiedz #16 : Maj 09, 2011, 02:00:29 »

A Capitano jak zwykle ma coś do Coutinho  "przeciętny występ "  -Gdyby Pazzini wykorzystał by te 2 setki od Cou to Coutinho miał by oprócz bramki dodatkowo 2 asysty
A gdyby Pazzini by dzisiaj nie strzelił to by został wyśmiany,a ocena była by poniżej krytyki  
Podsumowując  Pazzini zagrał jeszcze słabiej niż Cou
Niby mówi się że Pazzini taki dobry,a gówno prawda  bo Pazzini to takie samo drewno jak Gilardino,Boriello

Oj przesadziłeś, Pazzini to fakt zawodnik ich typu ale wg mnie zdecydowanie lepszy, grą w powietrzu i grą plecami do bramki przewyższa tą dwójkę co wymieniłeś.

Co do Coutinho będą z niego ludzie i cieszmy się. Należy tylko dobrze nim pokierować by stał się gwiazdą światowego formatu a ma na to spore szanse. Nie zagrał wczoraj źle ale też nie świetnie, zagrał poprawnie no i ta piękna bramka z wolnego, Sneijder może niedługo stracić palmę pierwszeństwa do wolnych.   

"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Lucas
Trampkarz
*

« Odpowiedz #17 : Maj 09, 2011, 02:02:44 »

No i Capitano ma racje, bo gdyby nie bramka to byłby przeciętny występ...A jeżeli Pazzini jest takim drewnem jak Gilardino to wyśmienicie. W końcu zawodnik Fiorentiny jest świetny co pokazał w meczu z nami. Jeżeli mamy mieć takie "drewna" jak ty to nazywasz to się z tego bardzo cieszę. Hmm...drewna strzelające średnio 15 bramek na sezon? Czemu nie?

Nie rozumiem czemu wszyscy podniecają się Coutinho, tylko ohy i ahy w okół niego. Przecież jak na razie jest graczem przeciętnym i musi jeszcze trochę pograć aby zasługiwać na pierwszy skład. A co pokazał z Fiorentiną?...po za bramką oczywiście... Pierwsze 45min jeszcze jakoś mu szło, ale drugie? Przecież on kompletnie nic nie wnosił...To Cambiasso dał z siebie 2 razy więcej w ataku grając na def pomocniku...Jeszcze mu dużo brakuje.

Gdyby Pazzini nie strzelił zostałby wyśmiany...ale strzelił i tyle, musisz się z tym pogodzić.

"My nie leczymy pacjentów. Leczymy choroby. Pacjenci tylko w tym przeszkadzają" - Gregory House
VVujek
Gość
« Odpowiedz #18 : Maj 09, 2011, 02:15:41 »

""Gdyby Pazzini nie strzelił zostałby wyśmiany...ale strzelił i tyle, musisz się z tym pogodzić.""?? Przestań bo tak naprawdę to cieszyła mnie jego bramka.Ale zdania że jest drewniany nie zmienię,bo prawda jest taka że jak Pazzini bramki nie strzela to gramy 10 vs 11
Dzyl
Reprezentant kraju

Forza Inter !

« Odpowiedz #19 : Maj 09, 2011, 02:17:29 »

Zagraliśmy dobry mecz, Pazziniemu za tą bramkę należą się pochwały, ten zawodnik potrafi się naprawdę świetnie zastawić z piłką. Co do Coutinho to pierwszą połowę miał dobrą, w drugiej zagrał już gorzej, ale za to strzelił ładną bramką z wolnego. Pierwszy raz dano mu strzelić wolny na meczu i od razu strzelił gola Uśmiech Będzie z niego dobry zmiennik Sneijdera. Podobają mi się jego podania do przodu, daje do napastników świetne prostopadłe piłki.
Natomiast obrona jak zwykle słabo...Nawet Lucio popełnił wielki błąd, ale na szczęście Julio uratował nas przed stratą gola.
DiegoMilito22
Trampkarz
*

« Odpowiedz #20 : Maj 09, 2011, 02:29:10 »

Cou strzelił i tyle, musicie sie z tym pogodzić, Pazzo i Cou występ na podobnym poziomie. W miare dobrym poziomie tak jak Inter. Gra przyjemna dla oka, ale kilka kiksów rażących, tym razem słaby występ Lucio,
czekajmy na koniec rekonwalescencji Wallego.
Il Capitano
Weteran

« Odpowiedz #21 : Maj 09, 2011, 03:56:54 »

A Capitano jak zwykle ma coś do Coutinho  "przeciętny występ "  -Gdyby Pazzini wykorzystał by te 2 setki od Cou to Coutinho miał by oprócz bramki dodatkowo 2 asysty
Podsumowując  Pazzini zagrał jeszcze słabiej niż Cou
Niby mówi się że Pazzini taki dobry,a gówno prawda  bo Pazzini to takie samo drewno jak Gilardino,Boriello

Chyba jaja sobie robisz. Co znaczy, że jak zwykle mam coś do Coutinho? Coś Ci się pomieszało chyba. Napisałem obiektywnie co sądzę o jego występie, a jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Albo zostań adminem i banuj za nieprzychylne opinie na jego temat. Komuna, czy co?
Bardzo lubisz gdybać widzę. Gdyby Inter wygrał wszystkie 36 meczów to byłby na 1 miejscu w tabeli.

Pazzini drewno? Daj nam Boże więcej takich drewniaków. Nie każdy ma technikę Figo czy Zidane'a, naucz się dostrzegać inne zalety piłkarzy, bo trochę na poziomie czytelnika BravoSport się wypowiedziałeś.
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2011, 03:58:50 wysłane przez Il Capitano » Zapisane

VVujek
Gość
« Odpowiedz #22 : Maj 09, 2011, 04:22:40 »

Il Capitano:"Bardzo lubisz gdybać widzę"
Il Capitano:"Co do Coutinho, to gdyby nie bramka byłby to jest przeciętny występ"
Chyba jaja sobie robisz. Co znaczy, że jak zwykle mam coś do Coutinho? Po komentarzach na SB to stwierdzam
"Pazzini drewno? Daj nam Boże więcej takich drewniaków. Nie każdy ma technikę Figo czy Zidane'a, naucz się dostrzegać inne zalety piłkarzy, bo trochę na poziomie czytelnika BravoSport się wypowiedziałeś."  Hmmm Dostrzegam jego skuteczność,ale nie chciał bym więcej takich zawodników u nas,jeden  mi wystarczy.
"a jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Albo zostań adminem i banuj za nieprzychylne opinie na jego temat. Komuna, czy co?"-W tym kierunku nie idzie moje myślenie.
Może ci się wydawać że coś do ciebie mam,ale nic z tych rzeczy.Po prostu odniosłem się do twego wcześniejszego posta Uśmiech

Jaszczu91
OldBoy Interu

« Odpowiedz #23 : Maj 09, 2011, 06:39:10 »

Kolego wyżej. Pazzini to piłkarz, który ma strzelać bramki i wykonuje swoje zadanie znakomicie. W meczu z Fiorentiną strzelił kapitalną bramkę. Przyjął piłkę w gąszczu zawodników z florencji, z jednym przeciwnikiem na plecach. Nie stracił piłki, ale potrafił się zastawić, obrócić i strzelić świetną bramkę. Mało który napastnik to potrafi. Nie rozumiem zupełnie jak możesz nazywać  Pazzo drewnem. Właściwie dzięki niemu Inter jako tako walczył do końca o Scudetto. Nie każdy napastnik musi grać jak Messi i mieć sto kontaktów z piłką w meczu.     

Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
 FORZA INTER!
VVujek
Gość
« Odpowiedz #24 : Maj 09, 2011, 07:54:47 »

To jest moje zdanie i tyle,a co do skuteczności to pisałem że doceniam to.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.138 sekund z 18 zapytaniami.