|
yoda79
|
 |
« : Maj 15, 2011, 05:15:49 » |
|
Przedostatni mecz w lidze gramy z Napoli, któremu wystarczy 1 pkt. aby być pewnym awansu do LM. Czy będzie to ciekawe widowisko czy męczarnie dla oka nie wie nikt. Nas już nikt nie zepchnie z drugiego miejsca,więc możemy zagrać na luzie. Prawdopodobny skład: Julio-Maicon, Rano, Matrix, Nagatomo- Il Capitano, Cuchu, Mariga, Cou- Samu, Pazzini. Liczę na bramkę Samu- niech walczy o ten rekord.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Castellazzi
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 15, 2011, 05:40:42 » |
|
Wydaje mi się że dzisiaj Inter będzie męczyć wynik  Na inter.it jest lista zawodników powołanych na mecz. Pomoc naprawdę miażdży: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho. Brak Sneijdera i Stanko napradę osłabił tą linię. Mam nadzieję że Leo nie będzie kombinował i wystawi w pomocy Cuchu, Cou i Marigę. Liczę dzisiaj przynajmniej na jakiś skromny remisik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miniu86
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 15, 2011, 06:15:11 » |
|
Jeżeli gramy w Neapolu to przegrywamy 0-1.
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
|
|
|
|
Il Capitano
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 15, 2011, 06:20:03 » |
|
Jak patrzę na przewidywany skład i widzę ustawienie 4-4-2 z Chivu na lewej obronie to mnie szlag trafia. Czekam tylko na oficjalne składy żeby utwierdzić się w przekonaniu, że znowu sami ładnie nastawiamy tyłki i czekamy aż ktoś nas wyrucha. W pomocy od lewej strony: Pandev, Cambiasso, Mariga, Zanetti. Coś trzeba dodawać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seba.
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 15, 2011, 06:33:39 » |
|
Mecz, który ponownie może obnażyć braki taktyczne Leonardo. Zobaczymy, czy nauczyły go czegoś klęski z Schalke i Milanem. Nie zagra Cavani, więc szansa, że stracimy te kilka bramek mniej
|
|
|
|
|
|
 "Nie musisz wstydzić się przegranej, jeśli walczyłeś z całego serca."
|
|
|
|
Il Capitano
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 15, 2011, 07:01:43 » |
|
Mamy wyjściowe składy, trochę się uspokoiłem. Wygląda mi to na 4-3-1-2 z Mottą za napastnikami(mam nadzieję). Nie zabrakło oczywiście niespodzianek, Milito w wyjściowym. Niech Diego pokaże w końcu co potrafi i wywalczy pozostanie w klubie na kolejny sezon. Zremisujemy to pewnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 15, 2011, 07:43:30 » |
|
z Milito to tylko remis mozemy ugrac, chyba ze obrona da ciala to bedzie zle
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
..........................................
FORZA INTER!
|
|
|
Liso
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 15, 2011, 07:57:22 » |
|
Mecz, który ponownie może obnażyć braki taktyczne Leonardo. Zobaczymy, czy nauczyły go czegoś klęski z Schalke i Milanem. Nie zagra Cavani, więc szansa, że stracimy te kilka bramek mniej Tak podchwytliwie - czy w ogóle Leonardo potrafi ustawić taktycznie drużynę? Nie zauważyłem tego od momentu jego "zostania trenerem". Powiem więcej - nie widzę tego w ogóle u niego - wzoruje sie na czyiś pomysłach, podpatrzonych schematach i kiepskich rozwiązaniach. Osobiście liczę na Milito - piłkarz się musi obudzić bo ma potencjał. Szkoda, że ostatnio go tak nie pokazuje jak powinien ale... oby było lepiej. 10 minut minęło i nic...mam nadzieje, iż następne będą znacznie lepsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seba.
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 15, 2011, 09:46:11 » |
|
W pierwszej połowie jeszcze było widać trochę walki i chęci zdobycia bramek (w końcu trzeba było stworzyć jakieś pozory). Druga natomiast to ewidentnie wyreżyserowany kiepski dramat. Jeszcze tylko brakowało grilla na środku boiska i zgrzewek piwa. Żałosny spektakl. Wszystko się wyjaśniło odnośnie wycofania meczu u buków, a później przywrócenia go ze śmieszną stawką na remis. Żądam wznowienia procesu Calciopoli i zwrotu moich 20 zł, które postawiłem na Napoli "Oszukali mnie banda decydentów" 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2011, 09:48:03 wysłane przez Seba. »
|
|
|
|
|
|
kachol
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 15, 2011, 09:59:39 » |
|
Powiedzieć o tym meczu "mecz bez historii" to obraza dla "meczów bez historii"...
Pierwsza połowa jeszcze jako tako, coś się działo. Miałem nadzieje, że druga będzie lepsza i zobaczymy na koniec ładny spektakl, natomiast zobaczyliśmy grę bez gry. Chłopcy postali, mecz się skończył, Neapol oszalał - wszystko pięknie, fajnie, 100% calcio:)... Tylko o ile dzisiaj mogę zrozumieć brak chęci do gry, to bardzo łatwo zauważyć, że ten brak chęci do gry robi się potem dla Włochów chroniczny - nie ważne czy o stawkę czy nie, postoimy, poczekamy... a liga leci w dół...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krls
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 15, 2011, 10:01:52 » |
|
W 2 połowie nudą wiało jak w gaciach bosmana po gróchówie ;P Nie mogłem oglądać tego klepania na swojej połowie, widać że nasi profesjonaliści po prostu sobie olali... jak najmniej takich meczów proszę! Komentatorzy z C+ słusznie zauważyli że to odpuszczanie może zemścić się w LM:p Przynajmniej mogliśmy obejrzeć ze 2 akcje Milito w stylu z poprzedniego sezonu ^^ ależ on ma ten balans ciała!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seba.
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 15, 2011, 10:05:07 » |
|
Tylko o ile dzisiaj mogę zrozumieć brak chęci do gry, to bardzo łatwo zauważyć, że ten brak chęci do gry robi się potem dla Włochów chroniczny - nie ważne czy o stawkę czy nie, postoimy, poczekamy... a liga leci w dół...
No właśnie, nie lepiej było się umówić na remis 4-4 ?  Przynajmniej potrenowaliby sobie strzelanie bramek i konstruowanie akcji 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2011, 10:10:02 wysłane przez Seba. »
|
|
|
|
|
|
yoda79
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 16, 2011, 08:04:43 » |
|
Niech ten sezon się kończy, bo żal patrzeć na taką grę. Został do wygrania CI a potem wietrzenie składu. Co do Napoli-wątpię (choć wiem,że wczorajszy mecz nie jest miarodajny) żeby zaszaleli w LM. PS W międzyczasie oglądałem mecz River-Boca, ekip cieniujących w tym sezonie,tempo parokrotnie szybsze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 08:09:47 wysłane przez yoda79 »
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 16, 2011, 08:31:04 » |
|
W drugiej połowie emocje jak na grzybach. Inter nie chciał zrobić krzywdy Napoli, a Napoli nie chciało zrobić krzywdy nam, tylko mogli ukazać to w nieco inny sposób, aniżeli podając sobie od jednego, do drugiego. De facto wymieniliśmy chyba więcej podań niż Zraszacze w swoich niebiańskich aktorskich występach  Utrata naszego gola to była parodia i kolejny wielbłąd defensywy... Poza tym, wszedł Samuel i wreszcie nasza defensywa nie rozchodziła się jak wszy po grzebieniu.
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Klinsi64
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 16, 2011, 08:37:17 » |
|
Zgadzam się z yoda79 niech ten sezon się już skończy...letnie mercato zapowiada się bardzo interesująco,ciekaw jestem czym uraczy nas Moratti z Brancą...bardzo cieszy powrót Waltera,oby powrócił do dawnej dyspozycji...dlaczego Eto'o nie cieszył się z bramki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|