// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 01:30:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 38 kolejka Serie A: Inter - Catania  (Przeczytany 613 razy)
Il Capitano
Weteran

« : Maj 21, 2011, 09:35:38 »

Jutro zagramy ostatni ligowy mecz w tym sezonie. Nie gramy już o nic, więc zapowiada się kolejny, piknikowy mecz bez stresu, a takie bardzo lubię oglądać. Chciałbym zobaczyć jutro kilku graczy Primavery, np. Benedettiego i Faraoniego, którzy ponoć zapowiadają się na bardzo dobrych obrońców. Liczę również na występ Coutinho, oraz pożegnalny mecz Marigi.

miniu86
Członek FDP

All we need is just a little patience.

« Odpowiedz #1 : Maj 21, 2011, 09:38:04 »

Mam nadzieję zobaczyć w akcji Coutinho bo jemu potrzebna jest każda minuta na boisku. No i liczę na godne zakończenie sezonu.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Kubuś:)
Kadra Hax Ball

Włochy - ten kraj mnie fascynuje ;)

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Maj 21, 2011, 09:46:56 »

Ja również chce zobaczyć kilku grajków z primavery, chodzby kosztem porażki.

"Niektórzy sądzą że piłka nożna to sprawa życia i śmierci...
Mogę was zapewnić że to coś znacznie poważniejszego" - Bill Shankly

Marny ze mnie prowokator.
ARKADIO22
Członek FDP

FC<<1908>>IM

« Odpowiedz #3 : Maj 21, 2011, 11:09:15 »

Żal iż jutrzejsze spotkanie nie jest meczem o Mistrzostwo... Byłoby to piękne zakończenie w rocznice zdobycia CL. Ale cóż gramy niejako spotkanie towarzyskie więc podobnie jak koledzy liczę na występ młodych ale również nie wyobrażam sobie porażki... Niech chłopaki godnym zwycięstwem zamkną sezon ligowy. FORZA INTER Forza

NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!

INTERNAZIONALE 1908 MILAN
dodo_IM
Członek FDP

Inter 4 Ever

« Odpowiedz #4 : Maj 21, 2011, 01:02:38 »

Mecz o nic więc aż prosi się aby zagrali Coutinho, Obi czy Mariga i to od pierwszych minut. Ciekawi brak powołania dla Maicona który i tak nie zagra w finale Coppa Italia. Zastanawiam się też czy zagra Eto'o niby lepiej żeby odpoczął ale wiemy że Eto'o jest niezniszczalny a śrubuje rekord liczby strzelonych goli w jednym sezonie w Interze. Liczę na otwarty mecz z dużą ilością bramek. Forza Inter

"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
R.Baggio
Podawacz ręczników
*

Inter Pazza Inter Amala

« Odpowiedz #5 : Maj 25, 2011, 09:50:31 »

Mecz widziałem na żywo.Przewaga Interu przez 90 minut.Ale  nie forsowali tempa spokojnie sobie klepali piłeczkę.Obrona nie miał dużo roboty gdyż Catanie atakował sporadycznie.Dobrze zaprezentował się Dejan Stanković , Nagatomo , Zanetti , i oczywiście Pazzini który strzelił 2 bramki.Poprawny był tez Eto ,Chivu Słabo  zaprezentował się Milito który pojawił się  w drugiej połowie widać było ze bardzo ale....

Teraz czekam na terminarz i następne wyloty na Mecze:)Razz

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.119 sekund z 18 zapytaniami.