|
Castaignos
|
 |
« : Czerwiec 20, 2011, 09:40:35 » |
|
A więc gra ta polega na tym, że wypiełniamy ankietę o sobie Oczywiscie nie trzeba wypelniac wszystkiego, ale im wiecej tym wiecej bedziemy wiedzieli o danym uzytkowniku A oto ankieta:
Imię: Wiek: Skąd sie wzięła moja ksywka: Skąd się wziął mój avatar: Rodzeństwo: Motto: Ulubiony cytat: Za 10 lat: O innych forumowiczach:
KOMPUTEROWO: Sprzęt: Teraz gram w: Ulubiony gatunek gier: Ulubiona gra: Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra:
ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Teraz czytam: Ulubiona książka: Teraz słucham: Najlepszy zespół muzyczny: Ulubiony film: Najlepszy aktor/aktorka: Sport: Na bezludną wyspę zabrałbym: Wymarzone wakacje:
SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: Parę słów o szkole:
|
|
|
|
|
|
Per me c'e solo l'Inter. C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter C'e solo l'Inter, per me... 
|
|
|
|
Castaignos
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 20, 2011, 09:48:02 » |
|
Więc może zaczne dla przykładu. Imię: Michał Wiek: 16 Skąd sie wzięła moja ksywka: Nasz nowy nabytek Skąd się wziął mój avatar: Rodzeństwo: brat i siostra Motto: Ulubiony cytat: przegraliśmy bo za wszelką cenę chcieliśmy wygrać Za 10 lat: zobaczymy  O innych forumowiczach: INTERIŚCI KOMPUTEROWO: Sprzęt: Teraz gram w: Fifa 2010 Ulubiony gatunek gier: Sportowe Ulubiona gra: Fifa i PES Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra: ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: piłka nożna Teraz czytam: Szkoła przetrwania Ulubiona książka: Teraz słucham: Energy 2000 Najlepszy zespół muzyczny: Ulubiony film: Najlepszy aktor/aktorka: Sport: Na bezludną wyspę zabrałbym: Wymarzone wakacje: SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: WF Parę słów o szkole:
|
|
|
|
|
|
Per me c'e solo l'Inter. C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter C'e solo l'Inter, per me... 
|
|
|
FReeFonix
Kadra Hax Ball

Wczoraj, dzisiaj, jutro - tylko Inter
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 20, 2011, 10:08:13 » |
|
Imię: Tomek Wiek: 17(prawie 18) Skąd sie wzięła moja ksywka: kiedys byla taka kreskowka i nazwa mi sie spodobala Skąd się wziął mój avatar: z gugla (haslo 'Wesley Sneijder) Rodzeństwo: nie mam Motto: Ulubiony cytat: ' Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od was nie wymagali' oraz 'Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu' Za 10 lat: Na pewno zjem śniadanie ;p O innych forumowiczach: spoko ludzie KOMPUTEROWO: Sprzęt: Teraz gram w: Fifa 11, Diablo II, NFS'y Ulubiony gatunek gier: sportowe, MMO, wyscigowe Ulubiona gra: chyba Fifa Największy zawód: NFS Pro Street Najbardziej oczekiwana gra: Diablo III ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Piłka nożna, laski  Teraz czytam: aktualnie nie czytam żadnej książki Ulubiona książka: Quo Vadis Teraz słucham: LMFAO - Party rock anthem Najlepszy zespół muzyczny: Green Day Ulubiony film: duzo ich jest... Najlepszy aktor/aktorka: Marek Kondrat Sport: Piłka nożna, ogladam tez skoki narciarskie, fan Malysza od poczatku jego kariery  Na bezludną wyspę zabrałbym: kogos do towarzystwa Wymarzone wakacje: wypocząc sobie od codziennej gonitwy  SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: WF, scisle - Matma Parę słów o szkole: Katorga..
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2011, 07:21:41 wysłane przez FReeFonix »
|
|
  "Zesraj się, a nie daj się!"
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2011, 10:17:29 » |
|
Imię:Mateusz Wiek: 20 Skąd sie wzięła moja ksywka: na początku miałem ksywkę matico. Pewnego razu przy tworzeniu w 2007 roku jednej z wersji FCInter.pl powstała Lamatico. Skąd? Pewnego razu naprawiałem głośniki. W wieku 15 lat moje zdolności w tym kierunku były ograniczone. Wszystkie korki mi w domu wyrzuciło na jednej z faz. Wówczas przy testach nowego shoutboxa opisałem to i Ocheck nazwał mnie lamą... Kuba wówczas napisał chyba jakiegoś newsa, Ocheck zrobił genialną grafikę i polączyłem Lama + matico dało Lamatico. Moja postac była maskotką serwisu. Wówczas top był zmienny i bardzo wysoki, a wielka Lama pojawiała się w nim. Był również ogłoszony obszerny news na stronie na ten temat. Skąd się wziął mój avatar: Redakcyjny Rodzeństwo: brak Motto: Po co zwiedzać beznadziejne galerie handlowe, skoro można podziwiać uroki pięknego świata. Ulubiony cytat: Mourinho: "Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma" Za 10 lat: chciałbym pracować jako chemik w elektrowni i mieć dom pod Mediolanem   O innych forumowiczach: Stara gwardia jest dla mnie jak rodzina. Poziom jest dość wysoki. KOMPUTEROWO: Sprzęt: Bardzo z HaxBall + czasami FIFA 10 Ulubiony gatunek gier: nie mam Ulubiona gra: FIFA Największy zawód: nie ma Najbardziej oczekiwana gra: nie ma ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Chemia, matematyka. Piłka nożna i grilowanie:P Teraz czytam: z reguly dużo felietonów i dobrej publicystyki Ulubiona książka: nie mam Teraz słucham: electro, trance Najlepszy zespół muzyczny: lubię Tiesto i Moonbeam (kapitalna rosyjska grupa Rosja to nei tylko DISCO) Ulubiony film: Lubię Najlepszy aktor/aktorka: Adam Sandler i hmmm nie wiem te ładne aktorki:D niech będzie Jennifer Aniston Sport: Piłka nożna, siatkówka Na bezludną wyspę zabrałbym: komputer, Internet, dużo piwa (okocim i zywiec Porter plus Lays zielone pikantna papryka:D) Wymarzone wakacje: w Mediolanie, choć będą niezłe z ekipą w Zakopanem:) SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: Chemia, matematyka Parę słów o szkole: Szkołę średnią zawsze lubiłem z racji, że miałem dużo informatyk... i panowała tam fajna atmosfera... fajni ludzie..
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
Kubusa10
Piłkarz Serie B

"Jak się mówi oszukiwać po katalońsku?" Mourinho
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 20, 2011, 10:23:44 » |
|
Imię:Kuba Wiek: 17 Skąd się wzięła moja ksywka: z d*py  Skąd się wziął mój avatar: gdzieś przypadkiem natrafiłem Rodzeństwo:siostra Ulubiony cytat:po podaniu ręki milaniście myję ją. po podaniu ręki juventino liczę swoje palce Za 10 lat:Będę miał 27 lat O innych forumowiczach:chamstwo,biedota umysłowa,no długo by wymieniać  KOMPUTEROWO: Sprzęt:Mam ten komputer od 7 lat i nawet nie wiem Teraz gram w:Niedawno sprzedałem xboxa a komputer mam za słaby więc jest mi ciężko Ulubiony gatunek gier: sportowe, MMO, Ulubiona gra: Heros III Największy zawód: Jedna z najnowszych część Herosów,to już nie ten sam klimat... Najbardziej oczekiwana gra: ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby:Piłka nożna,Wrestling(WWE,TNA) Teraz czytam:Zbliżają się wakacje więc brak lektur oznacza brak przymusu do czytania Ulubiona książka:Georg Best-Strzał w przerwie Teraz słucham: Polski Rap Najlepszy zespół muzyczny:HG Ulubiony film:Ciężko powiedzieć Najlepszy aktor/aktorka: Sport: Piłka nożna Na bezludną wyspę zabrałbym:Łódź Wymarzone wakacje:tylko polski Bałtyk  SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny:Historia,Geografia Parę słów o szkole:Kiedyś masakra,teraz mam fajne towarzystwo to i chodź się lżej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miczel192
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 20, 2011, 10:44:51 » |
|
Imię: Mikołaj Wiek: 24 Skąd sie wzięła moja ksywka: Od imienia  Skąd się wziął mój avatar: Ze stadionu GM Rodzeństwo: brat i siostra Motto: Aby do przodu  Ulubiony cytat: "... and this is not an obsession, is just the dream. We have the dream to play Champions League final.." J. Mourinho Za 10 lat: Klepać murzynki po dupie na Antylach O innych forumowiczach: Niektórzy czasem wkurzają, ale większość lubię  KOMPUTEROWO: Sprzęt: Słaby, ale nie narzekam  Teraz gram w: CoD: MW2, Stronghold, Diablo II, Trine, Pes 2011, Tony Hawk 2, Singularity Ulubiony gatunek gier: FPS, cRPG, sportowe Ulubiona gra: MW2 Największy zawód: nie wiem Najbardziej oczekiwana gra: Diablo III ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Tylko futbol ! Teraz czytam: Aktualnie nic Ulubiona książka: Kod LdV, Anioły i Demony, Cyfrowa twierdza Teraz słucham: Rap, ale troszkę też trance i techno Najlepszy zespół muzyczny: Zip skład, wwo Ulubiony film: 8. mila Najlepszy aktor/aktorka: Leonardo di Caprio Sport: FUTBOL ! Na bezludną wyspę zabrałbym: Na pewno pieca i przyjaciół Wymarzone wakacje: Meksyk SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: Dawno to było, ale WOS Parę słów o szkole: Skończona 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2011, 10:55:55 wysłane przez miczel192 »
|
|
Będę szedł do przodu W upale i na wietrze Będę żył wiecznie Z tymi barwami
NERAZZURRI !
|
|
|
groch
Najlepszy piłkarz Świata

Per me c'e solo l'Inter. A me che sono innamorato
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 20, 2011, 11:03:53 » |
|
Imię:Paweł Wiek:20 Skąd sie wzięła moja ksywka:Jakoś tak sobie. Skąd się wziął mój avatar:ForzaEdi! Rodzeństwo:Brat Motto:Po prostu nie ufam niczemu co krwawi 5 dni w miesiącu i nie umiera. Ulubiony cytat:"We want to follow a dream... yes, it's true, but one thing is to follow the dream, another thing is to follow an obsession... and this is not an obsession, it's just a dream." JM Za 10 lat: Degustator piwa O innych forumowiczach:  KOMPUTEROWO: Sprzęt: Teraz gram w:World of Warcraft, The Movies Ulubiony gatunek gier:wszystko jedno Ulubiona gra:World of Warcraft Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra: FM 2012 ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Piłka nożna, http://e-papieros4y.livenet.pl/mariusz/zdjecia/alko-ruletka.jpgTeraz czytam: nic Ulubiona książka: Zodiak Teraz słucham: Miuosh Najlepszy zespół muzyczny: nie mam Ulubiony film: Zodiak Najlepszy aktor/aktorka: Jessica Alba Sport: Piłka nożna, Rugby Na bezludną wyspę zabrałbym: tone zielska, tone piwa (żywiec), tone kobiet. Wymarzone wakacje: Bora-Bora SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: Matematyka Parę słów o szkole: Syf i ubóstwo.
|
|
|
|
|
|
 ,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
|
|
|
Rufus
Kadra Hax Ball

I N T E R
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 20, 2011, 11:48:01 » |
|
Imię: Adam Wiek: 16 (prawie 17) Skąd sie wzięła moja ksywka: kumpel wymyślił  Skąd się wziął mój avatar: znaleziony z netu Rodzeństwo: siostra Motto: ''Wierzyć w Siebie mimo wszystko'' Ulubiony cytat: ''Trzeba być twardym a nie miętkim'' Za 10 lat: się zobaczy O innych forumowiczach: nie mam zastrzeżeń KOMPUTEROWO: Sprzęt: nic ciekawego Teraz gram w: obecnie w nic Ulubiony gatunek gier: nie mam Ulubiona gra: Fifa niech będzie Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra: ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: SPORT Teraz czytam: obecnie nic Ulubiona książka: nie mam Teraz słucham: w tej chwili niczego Najlepszy zespół muzyczny: Jamal Ulubiony film: Kiler, Dzień Świra, Boisko Bezdomnych i wiele innych Najlepszy aktor/aktorka: Cezary Pazura Sport: piłka nożna Na bezludną wyspę zabrałbym: jakichś współtowarzyszów ;d Wymarzone wakacje: Ameryka płd. SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: wf, historia, geografia Parę słów o szkole: nie narzekam
|
|
|
|
|
|
''Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać''.
|
|
|
|
Koziolek
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 20, 2011, 12:46:59 » |
|
Imię: Arek Wiek: 20 Skąd sie wzięła moja ksywka: Koziołek, od nazwiska. Skąd się wziął mój avatar: Logo ulubionego zespołu. Rodzeństwo: Siostra, lat 13. Motto: Hakuna Matata. Ulubiony cytat: "Bycie kibicem Nerazzurri nie ogranicza się tylko to przywdziewana barw klubowych i oglądania meczów z zaciśniętymi kciukami - bycie kibicem Nerazzurri to styl życia i tok rozumowania", cytat z konkursu na felieton, autora nie pamiętam. Za 10 lat: Wciąż na kibicowskim szlaku, jednak już z wykształceniem, pracą i pewnie też własną rodziną. O innych forumowiczach: Jest tutaj wiele osób, których wypowiedzi bardzo cenie, są też tacy, którzy swoimi postami potrafią poprawić humor. Jestem na stronie i forum już od dość dawna, zdążyłem polubić to towarzystwo  . KOMPUTEROWO: Sprzęt: Lenovo Y550 Teraz gram w: FM2011 Ulubiony gatunek gier: Sportowe Ulubiona gra: Football Manager Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra: ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Sport, Muzyka Teraz czytam: Saga "Wiedźmin" Ulubiona książka: "Władca Pierścieni" Tolkiena Teraz słucham: Szeroko pojęty Rock, ze wskazaniem na Punk. Najlepszy zespół muzyczny: The Offspring. Ulubiony film: Hmm... "Skazani na Shawshank". Najlepszy aktor/aktorka: Morgan Freeman. Sport: Piłka nożna, Skoki Narciarskie, F1. Na bezludną wyspę zabrałbym: Piękną kobietę. Wymarzone wakacje: Hawaje. SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: Matematyka Parę słów o szkole: Podstawówkę, Gimnazjum, LO wspominam bardzo dobrze, teraz Studia, które po przyzwyczajeniu też jestem w stanie polubić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gunnar
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 20, 2011, 12:59:42 » |
|
Imię: Michał Wiek: 16 (jutro kończę  ) Skąd sie wzięła moja ksywka: z gry Skąd się wziął mój avatar: stworzony na wzór redakcyjnych  Rodzeństwo: brat Motto: 'Imbossible is Nothing" Ulubiony cytat: ''Tchórz umiera 1000 razy, a bohater tylko raz'' Za 10 lat: po medycynie z własnym zespołem  O innych forumowiczach: z małymi wyjątkami zgrana paka  KOMPUTEROWO: Sprzęt: PS3, a nie komputer Teraz gram w: na kompie FM 11, PS3 : Fifa 11, Infamous Ulubiony gatunek gier: nie mam Ulubiona gra: Fifa Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra: ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Sport, Gra na Basie, Teraz czytam: obecnie nic Ulubiona książka: Diabelska Alternatywa Teraz słucham: Jimi Hendrix - "Hey Joe" Najlepszy zespół muzyczny: AC/DC Ulubiony film: Kiler, Dzień Świra, Skazany na Bluesa Najlepszy aktor/aktorka: Tom Hanks Sport: piłka nożna, tenis Na bezludną wyspę zabrałbym: fajne panny  Wymarzone wakacje: USA SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: wf, chemia Parę słów o szkole: dobrze jest jak jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blablarzynca
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 20, 2011, 01:00:54 » |
|
Imię: Dawid Wiek: 18 Skąd sie wzięła moja ksywka: z pewnej bajki, a konkretnie z "Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster" Skąd się wziął mój avatar: Rodzeństwo: brat Motto: "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że Ci się coś przytrafiło..." Ulubiony cytat: Za 10 lat: pewnie ciężko harujący człowiek  O innych forumowiczach: KOMPUTEROWO: Sprzęt: 3 letni składak + ps3 Teraz gram w: in Famous, FM 2011 Ulubiony gatunek gier: RPG i sportowe Ulubiona gra: Gothic 1 i 2 + noc kruka, Mafia, Call of Duty 1, 2 i Modern Warfare 1 i oczywiście seria FM. Największy zawód: Call of duty 5, Lord of The Rings: Conquest Najbardziej oczekiwana gra: Lord of the Rings: War in the North ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: piłka nożna Teraz czytam: "Ostatnie życzenie" Andrzeja Sapkowskiego Ulubiona książka: Władca Pierścieni, Hobbit Teraz słucham: odkurzacza Najlepszy zespół muzyczny: Green Day Ulubiony film: The Lord of The Rings Najlepszy aktor/aktorka: Johnny Depp Sport: piłka nożna Na bezludną wyspę zabrałbym: setki kobiet Wymarzone wakacje: najlepiej na bezludnej wyspie z setkami kobiet u boku i słońcem na niebie SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: WF, historia Parę słów o szkole: da się przeżyć
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2011, 04:00:30 wysłane przez Blablarzynca »
|
|
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." — Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Adriano_forever
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 20, 2011, 01:32:10 » |
|
Imię: Damian Wiek: 18 Skąd sie wzięła moja ksywka: przy zakładaniu konta na fcinter.pl była taka mania aby dowalać na temat Adriano. Pewnego dnia nie wytrzymałem i sie tutaj zalogowałem bo nie mogłem wytrzymać tego co o nim było wypisywane  Skąd się wziął mój avatar: Szukałem czegoś oryginalnego na necie i to znalazłem  Rodzeństwo: całe szczęście brak Motto: "Jutro może być gorzej" Ulubiony cytat: "Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu." - Nicola Berti Za 10 lat: Jak dożyje to się zobaczy  O innych forumowiczach: koledzy od haxa  KOMPUTEROWO: Sprzęt: 4-miesieczny PC Teraz gram w: FM 2011 Ulubiony gatunek gier: RPG Ulubiona gra: FM  Największy zawód: nie było takiego do tej pory Najbardziej oczekiwana gra: POSTAL 3 ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: siatkówka  Teraz czytam: nie czytam... Ulubiona książka: nie czytam... Teraz słucham: to zależy od nastroju Najlepszy zespół muzyczny: Story of the Year Ulubiony film: jest kilka ciekawych  Najlepszy aktor/aktorka: Jim Carrey  Sport: Siatkówka, Piłka nożna Na bezludną wyspę zabrałbym: kogoś mi bardzo bliskiego... :* Wymarzone wakacje: Pojechać do Mediolanu SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: wf, informatyka Parę słów o szkole. W technikum nie jest źle, ciężko było na początku bo nowi ludzie, nowe otoczenie ale teraz już jest całkiem całkiem. Ale 13 informatyk w tygodniu to za dużo 
|
|
|
|
|
|
 "Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu." - Nicola Berti
|
|
|
|
anett
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 20, 2011, 03:24:10 » |
|
Imię: Aneta Wiek: 19 Skąd się wzięła moja ksywka: Od imienia Skąd się wziął mój avatar: Z Internetu Rodzeństwo: Brat, siostra Motto: "Jedyną przegraną jest rezygnacja - wszystko inne jest krokiem naprzód" Ulubiony cytat: - Za 10 lat: Będę komentować mecze piłki siatkowej  hehe O innych forumowiczach: Raczej wporzo  KOMPUTEROWO: Sprzęt: HP Pavilion dv9000 Teraz gram w: Super Mario  Ulubiony gatunek gier: Wyścigowe Ulubiona gra: Need for speed underground Największy zawód: - Najbardziej oczekiwana gra: - ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Siatkówka, fotografia, osp, muzyka Teraz czytam: Gazety Ulubiona książka: - Teraz słucham: sety z seciki.pl Najlepszy zespół muzyczny: Nie mam takiego "naj" Ulubiony film: Jest ich wiele Najlepszy aktor/aktorka: Vin Diesel, Jim Carrey, Johnny Depp / Michelle Rodríguez Sport: Właściwie każdy! Na bezludną wyspę zabrałbym: Znajomych i stoczniowców do budowy statku  Wymarzone wakacje: Brazylia SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: WF, polak, gegra Parę słów o szkole: Mimo wszystką będzie co wspominać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gomez
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 20, 2011, 04:04:53 » |
|
Imię: Wiek: 19 Skąd sie wzięła moja ksywka: Skąd się wziął mój avatar: Rodzeństwo: chłopcy i dziewczynka Motto: lepszy jeden maly czyn, niżeli tysiac planów Ulubiony cytat: zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę Za 10 lat: będę bogatszy o doświadczenie O innych forumowiczach:
KOMPUTEROWO: Sprzęt: i5 2500k, 6850hd, 2x2 1333szyna, p67 pro3 Teraz gram w: nic, ale może kupię fifę bo się fajnie grało Ulubiony gatunek gier: ni ma Ulubiona gra: gothic Największy zawód: Najbardziej oczekiwana gra: skyrim
ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: kulturystyka, gra na gitarze Teraz czytam: jakies wierszyki, ale mam czytać trylogię husycką Ulubiona książka: starcie królów, tkacz iluzji Teraz słucham: wielu utworów od death metalu, po openingi/endingi z anime, po bluesowe brzdękanie i klasyczną Najlepszy zespół muzyczny: nie ma czegos takiego Ulubiony film: pulp fiction Najlepszy aktor/aktorka: Sport: pilka nozna, tenis, kulturystyka Na bezludną wyspę zabrałbym: gitarę i trochę książek, i roczny zapas coli zero Wymarzone wakacje: to spędzone w trasie
SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: biologia, angielski Parę słów o szkole: fajnie było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Il Capitano
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 20, 2011, 04:20:12 » |
|
Imię: Radek Wiek: 20 Skąd się wzięła moja ksywka: Od naszego kapitana = terminatora Skąd się wziął mój avatar: Z netu... Rodzeństwo: Nie mam Motto: "Nawet po najczarniejszej nocy, w końcu przychodzi dzień." Ulubiony cytat: "Spędzasz czas z rodziną? To dobrze. Mężczyzna, który nie spędza czasu z rodziną, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną." - Vito Corleone. Za 10 lat: A co ja, wróżka? O innych forumowiczach: Dużo by pisać.
KOMPUTEROWO: Sprzęt: Dell. Teraz gram w: Nie gram, bo nie mam czasu. Ulubiony gatunek gier: Strategiczne, sportowe. Ulubiona gra: Fifa 11, seria Total War oraz Age of Empires. Największy zawód: Obecna sytuacja w klubie mnie mocno rozczarowuje. Najbardziej oczekiwana gra: Nie mam.
ROZRYWKOWO: Jeśli nie komp to co?: Melanże, piłeczka na Orliku. Teraz czytam: Obecnie nic. Ulubiona książka: Nie mam. Teraz słucham: U2 - "I Still Haven't Found What I'm Looking For" Najlepszy zespół muzyczny: Nie mam ulubionego. Ulubiony film: "Ojciec Chrzestny" Najlepszy aktor/aktorka: Robert De Niro. Sport: Piłka nożna. Na bezludną wyspę zabrałbym: Sporo ludzi i jeszcze więcej alkoholu.
SZKOLNIE ( tfuu... ) Ulubiony przedmiot szkolny: Historia, WOS, WF Parę słów o szkole: Fajnie było, szczególnie w średniej. Najważniejsze, że udało się podtrzymać kontakt z tymi, z którymi miałem najlepsze relacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|