// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 01:58:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Patrick Vieira  (Przeczytany 894 razy)
Nerazzurro_
Weteran

« : Lipiec 14, 2011, 03:35:28 »

Aż dziwne że nie ma tematu o nim (chyba że nie zauważyłem jak szukałem,jeśli jest to przepraszam).

A więc Patrick odchodzi na emeryturę,kolejny wielki,stary wyjadacz,jeden z najlepszych def. pomocników ostatniej dekady schodzi ze sceny,w sumie najwyższy czas bo ostatnimi czasy praktycznie nie grywał a lata swoje już ma. Szkoda,zawsze lubiłem Francuzów (w sumie to moja ulubiona reprezentacja),Henry,Vieira,Coupet,Zidane,Thuram,ehhh...

lena182
Zdobywca Scudetto

« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2011, 04:50:58 »

ja się przyznam że Francuzów to ja szczerze znienawidziłem po tym jak wygrali z Brazylią w mistrzostwach u siebie Razz ale potem mi przeszło... nie żebym ich teraz lubił ale właśnie Vieira obok Henry'ego zmienili moje patrzenie na tą reprezentację Razz
lubiłem go zanim jeszcze do nas przyszedł... jak grał w Juventusie to mimo tego miałem do niego szacunek Oczko jeden z lepszych destruktorów bym powiedział jakiego świat widział Oczko

pierwszyyeti
Gwiazda Serie C
**

« Odpowiedz #2 : Lipiec 15, 2011, 01:03:53 »

Co Wy tam wiecie o Vieirze. Szczerzy zęby Legenda, prawdziwa legenda - do dziś pamiętam jego wspaniałe czerwone kartki w meczach z ManUtd.
Nerazzurro_
Weteran

« Odpowiedz #3 : Lipiec 15, 2011, 02:21:58 »

Albo starcia w tunelu z Kayne'em  Laughing

Piekarz
OldBoy Interu

« Odpowiedz #4 : Lipiec 15, 2011, 03:06:09 »

Nigdy nie zapomnę mu dwóch rzeczy.

Bramek w Superpucharze Włoch 2006, którymi dzień tego meczu uczynił jednym z najszczęśliwszych w moim życiu, oraz wypowiedzi po meczu z Empoli, w którym dostał czerwoną kartkę (http://www.fcinter.pl/news/1273-pomeczowe-wypowiedzi).

Co prawda błędy przy bramkach Kaki i Vidicia również będzie ciężko zapomnieć. Razz Ale to nieważne; odchodzi jeden z nielicznych już takich gigantów futbolu.

Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
majosmajos
Piłkarz Serie C
*

« Odpowiedz #5 : Lipiec 15, 2011, 03:36:59 »

Kiedy zaczynałem swoją przygodę z Championship Managerem (98/99 bodajże) zawsze chciałem mieć go w składzie bo miał tyle "20"  grin Odchodzi kolejny świetny piłkarz.

IO SONO INTERISTA
FReeFonix
Kadra Hax Ball

Wczoraj, dzisiaj, jutro - tylko Inter

« Odpowiedz #6 : Lipiec 15, 2011, 04:41:48 »

Dzieki takim graczom jak on kocham ten klub  Forza Francuzom ciezko bedzie o drugiego takiego "niszczyciela"

"Zesraj się, a nie daj się!"
pierwszyyeti
Gwiazda Serie C
**

« Odpowiedz #7 : Lipiec 15, 2011, 06:52:31 »

Zaletą Patricka było połączenie wszystkich trzech grup cech ważnych w futbolu: mentalnych, fizycznych i technicznych. Niesamowicie silny, ze wspaniałym charakterem i znakomitymi umiejętnościami - drugiego takiego środkowego pomocnika ze świecą szukać; najbliżej chyba byłoby Essienowi, no ale reprezentant Ghany ma spore problemy ze zdrowiem.

A do tego - prawdziwa legenda Arsenalu. Jej, gdyby tak to Vieira prowadził kiedyś drużynę z Ashburton Grove. <3
hQ
Zdobywca Scudetto

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Lipiec 15, 2011, 08:36:57 »

Oglądałem kiedyś wszystkie bramki Henry'ego w Arsenalu. Około 50% akcji to był odbiór Vieiry i asysta przy bramce Henry'ego. Naprawdę wymiatacz.
pewny
Weteran

« Odpowiedz #9 : Lipiec 23, 2011, 09:00:53 »

Wygrał z nami:
3 razy mistrzostwo Włoch (2007, 2008, 2009)
2 razy superpuchar Włoch (2006, 2008)

takze duze dzięki, bo przyczynił sie do tego aby zdobyć te trofea

... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.127 sekund z 19 zapytaniami.