|
Nerazzurro_
|
 |
« : Lipiec 14, 2011, 03:35:28 » |
|
Aż dziwne że nie ma tematu o nim (chyba że nie zauważyłem jak szukałem,jeśli jest to przepraszam).
A więc Patrick odchodzi na emeryturę,kolejny wielki,stary wyjadacz,jeden z najlepszych def. pomocników ostatniej dekady schodzi ze sceny,w sumie najwyższy czas bo ostatnimi czasy praktycznie nie grywał a lata swoje już ma. Szkoda,zawsze lubiłem Francuzów (w sumie to moja ulubiona reprezentacja),Henry,Vieira,Coupet,Zidane,Thuram,ehhh...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lena182
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2011, 04:50:58 » |
|
ja się przyznam że Francuzów to ja szczerze znienawidziłem po tym jak wygrali z Brazylią w mistrzostwach u siebie  ale potem mi przeszło... nie żebym ich teraz lubił ale właśnie Vieira obok Henry'ego zmienili moje patrzenie na tą reprezentację  lubiłem go zanim jeszcze do nas przyszedł... jak grał w Juventusie to mimo tego miałem do niego szacunek  jeden z lepszych destruktorów bym powiedział jakiego świat widział 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pierwszyyeti
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 15, 2011, 01:03:53 » |
|
Co Wy tam wiecie o Vieirze.  Legenda, prawdziwa legenda - do dziś pamiętam jego wspaniałe czerwone kartki w meczach z ManUtd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerazzurro_
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 15, 2011, 02:21:58 » |
|
Albo starcia w tunelu z Kayne'em 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piekarz
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 15, 2011, 03:06:09 » |
|
Nigdy nie zapomnę mu dwóch rzeczy. Bramek w Superpucharze Włoch 2006, którymi dzień tego meczu uczynił jednym z najszczęśliwszych w moim życiu, oraz wypowiedzi po meczu z Empoli, w którym dostał czerwoną kartkę ( http://www.fcinter.pl/news/1273-pomeczowe-wypowiedzi). Co prawda błędy przy bramkach Kaki i Vidicia również będzie ciężko zapomnieć.  Ale to nieważne; odchodzi jeden z nielicznych już takich gigantów futbolu.
|
|
|
|
|
|
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
|
|
|
majosmajos
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 15, 2011, 03:36:59 » |
|
Kiedy zaczynałem swoją przygodę z Championship Managerem (98/99 bodajże) zawsze chciałem mieć go w składzie bo miał tyle "20"  Odchodzi kolejny świetny piłkarz.
|
|
|
|
|
|
IO SONO INTERISTA
|
|
|
FReeFonix
Kadra Hax Ball

Wczoraj, dzisiaj, jutro - tylko Inter
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 15, 2011, 04:41:48 » |
|
Dzieki takim graczom jak on kocham ten klub  Francuzom ciezko bedzie o drugiego takiego "niszczyciela"
|
|
|
|
|
|
  "Zesraj się, a nie daj się!"
|
|
|
|
pierwszyyeti
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 15, 2011, 06:52:31 » |
|
Zaletą Patricka było połączenie wszystkich trzech grup cech ważnych w futbolu: mentalnych, fizycznych i technicznych. Niesamowicie silny, ze wspaniałym charakterem i znakomitymi umiejętnościami - drugiego takiego środkowego pomocnika ze świecą szukać; najbliżej chyba byłoby Essienowi, no ale reprezentant Ghany ma spore problemy ze zdrowiem.
A do tego - prawdziwa legenda Arsenalu. Jej, gdyby tak to Vieira prowadził kiedyś drużynę z Ashburton Grove. <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hQ
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 15, 2011, 08:36:57 » |
|
Oglądałem kiedyś wszystkie bramki Henry'ego w Arsenalu. Około 50% akcji to był odbiór Vieiry i asysta przy bramce Henry'ego. Naprawdę wymiatacz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pewny
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 23, 2011, 09:00:53 » |
|
Wygrał z nami: 3 razy mistrzostwo Włoch (2007, 2008, 2009) 2 razy superpuchar Włoch (2006, 2008)
takze duze dzięki, bo przyczynił sie do tego aby zdobyć te trofea
|
|
|
|
|
|
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
|
|
|
|