Vancore
Piłkarz Serie A

Troll Naczelny
|
 |
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 01, 2011, 02:04:22 » |
|
Tak ofensywnie to gra tylko barca, a i wsadzajac wszystkich tych napastnikow do pierwszego skladu nasz lawka wygladalaby hmmm... miernie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 01, 2011, 02:22:29 » |
|
4-2-3-1
Julione
Maicon Lucio Samuel Nagatomo
Cambiasso Zanetti
Sneijder Zarate Forlan Pazzini
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Dominik
|
 |
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 01, 2011, 04:38:10 » |
|
4-2-3-1
Cesar- Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti- Stankovic, Cambiasso- Sneijder, Zarate, Forlan- Pazzini
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER!!!
|
|
|
|
Pablusso
|
 |
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 01, 2011, 05:58:11 » |
|
Tak ofensywnie to gra tylko barca, a i wsadzajac wszystkich tych napastnikow do pierwszego skladu nasz lawka wygladalaby hmmm... miernie
Owszem ale bylby to moim zdaniem doskonaly sklad na slabsze druzyny/ ew. gonienie wyniku. Tak jak napisalem, bez problemu moznaby przejsc z tego systemu na 4-3-3 badz 4-5-1. Lawka jak lawka. Pozostawalby na niej Casta, Ricky oraz Coutinho. Zreszta kazdego z nich w razie czego mozna wstawic do skladu kosztem kogos bardziej doswiadczonego, zeby sie ogrywali w meczach z potencjalnie slabszymi druzynami.
|
|
|
|
|
|
 sig by Orzeu
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #49 : Wrzesień 01, 2011, 08:00:42 » |
|
Tak bym to widział w sezonie 2011/2012:
----------------Cesar---------------- Maicon---Lucio----Samuel---Nagatomo -------Cambiasso------Zanetti------- --------------Sneijder---------------- ----------Zarate-----Forlan----------- ---------------Pazzini---------------- ...czyli: Lucio>Ranocchia Nagatomo>Chivu Pazzini>Milito
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #50 : Wrzesień 01, 2011, 11:19:32 » |
|
 Oczywiście takie coś nie ma racji bytu, bo 4-2-3-1 tu ustawienie o którym archaiczny DżiDżi nie słyszał, więc mogę sobie typować, niemniej jednak uważam takie ustawienie za idealne wobec obecnej sytuacji Interu byłoby konkurencyjnym wobec innych drużyn.
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Randama
|
 |
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 04, 2011, 08:25:18 » |
|
Nie wiem czy wszystko dobrze policzyłem, ale mniej więcej wszystko jest ok.
Inter Fcinter.pl (4-2-3-1)
Cesar (37 głosów)
Maicon (33 głosy) Lucio (39 głosów) Samuel (37 głosów) Nagatomo (21 głosów)
Zanetti (36 głosów) Cambiasso (39 głosów)
Zarate (34 głosy) Sneijder (36 głosów) Forlan (39 głosów)
Pazzini (32 głosy)
Rezerwowi:
Stankovic (10 głosów) Milito (8 głosów) Poli (7 głosów Obi (6 głosów) Ranocchia (4 głosy) Motta (3 głosy) Jonathan (3 głosy) Castellazzi (2 głosy) Alvarez (1 głos) Chivu (1 głos)
Lucio, Forlan oraz Cambiasso to zawodnicy, których nie pominął nikt w swojej jedenastce. Jak widać co do zawodników do tego systemu raczej nikt nie ma wątpliwości, kto grać powinien. Ewentualnie można debatować czy na lewej obronie zamiast Nagatomo powinien grać Zanetti a w środku pola Stankovic. Prawdopodobnie więcej rozbieżności by było podczas ustawienia drużyny w taktyce 3-4-3 Gasperiniego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #52 : Wrzesień 05, 2011, 12:24:45 » |
|
Skoro Randama policzył nasze 11 to tylko napisze,że FARAONI był często pomijany...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 05, 2011, 09:07:02 » |
|
Dorzucę się:
-----------Cesar---------- Maicon-Lucio-Samuel-Zanetti ---------------------------- ---------Cambiasso--------- ---Stankovic----Sneijder---- Zarate-----------------Forlan ----------Pazzini------------
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
|
ferii
|
 |
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 05, 2011, 02:12:06 » |
|
wszyscy juz zapomnieli o Coutinho?  hehe zero głosów 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Kubuś:)
|
 |
« Odpowiedz #55 : Wrzesień 05, 2011, 02:43:43 » |
|
Pozwole sobie jeszcze z gory wysmiac ludzi, ktorzy umieszcza w swojej 11 Coutinho i Alvareza.  A wiec: hahaahaha Przestraszyli sie 
|
|
|
|
|
|
 "Niektórzy sądzą że piłka nożna to sprawa życia i śmierci... Mogę was zapewnić że to coś znacznie poważniejszego" - Bill Shankly Marny ze mnie prowokator.
|
|
|
pawlittoo
Piłkarz Serie C
mhmm....
|
 |
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 05, 2011, 08:32:01 » |
|
Cesar Maic Lucio Samuel Zanetti Motta Stanko Wes Zarate Principe Forlan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zidek
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 06, 2011, 11:43:51 » |
|
o kurde Motta Stanko w środku strach sie bać! Oby nie doszło do takiej sytuacji w tym sezonie żeby musieli grać razem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|