|
BAGGIO!
|
 |
« Odpowiedz #315 : Luty 06, 2012, 07:50:09 » |
|
Poruszał ktoś już ten temat? Panowie - zobaczcie w kalendarzu na 21 luty .... zonk? hehehe, mała pomyłka się wkradła, ale z tego co widze to nie "wina" producenta tylko projekt taki poszedł (nikt z nas się nie zorientował  )- bo na 1stronie tematu jest ta sama bajka  jedno jest pewne to niepowtarzalny kalendarz, pozdro!
|
|
|
|
|
|
FoRzA InTeR!
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #316 : Luty 06, 2012, 08:18:51 » |
|
Poruszał ktoś już ten temat? Panowie - zobaczcie w kalendarzu na 21 luty .... zonk? hehehe, mała pomyłka się wkradła, ale z tego co widze to nie "wina" producenta tylko projekt taki poszedł (nikt z nas się nie zorientował  )- bo na 1stronie tematu jest ta sama bajka  jedno jest pewne to niepowtarzalny kalendarz, pozdro! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baszczu
|
 |
« Odpowiedz #317 : Luty 06, 2012, 08:24:11 » |
|
Easter Egg w lutym?  Nic się nie stało, sympatyczna sprawa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dominho
|
 |
« Odpowiedz #318 : Luty 06, 2012, 08:34:11 » |
|
Hahah dwa razy piętnasty będzie 
|
|
|
|
|
|
"(...) lojalność, przynajmniej w kwestii futbolu, to nie wybór moralny, jak odwaga czy uprzejmość. Przypominało to raczej brodawkę albo garb, coś co się człowiekowi przytrafiło. Małżeństwa nie są aż tak surowe. Nie przyłapiecie kibica Arsenalu wykradającego się na stadion Tottenhamu po odrobinę pozamałżeńskich igraszek, i choć rozwód jest możliwy, ponowny ożenek w ogóle nie wchodzi w rachubę." ~Nick Hornby
|
|
|
|
Adriano_forever
|
 |
« Odpowiedz #319 : Luty 06, 2012, 08:36:12 » |
|
Orzeu tylko spokojnie  Nic się nie stało  Widzisz, ale nikt tego wczesniej nie zauważył 
|
|
|
|
|
|
 "Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu." - Nicola Berti
|
|
|
|
Kubuś:)
|
 |
« Odpowiedz #320 : Luty 06, 2012, 08:44:22 » |
|
Się przestraszyłem, że to źle wrózy, myslalem ze 21 gramy z OM, idąc tym tropem kalendarz zrobił swoje i dal do zrozumienia że lepiej aby ten dzien nigdy nie nadszedl  , no ale z OM gramy 22 więc jest Gitara  Orzeu nic sie nie stało przecież, to zaraz bedzie zamazane markerem 
|
|
|
|
|
|
 "Niektórzy sądzą że piłka nożna to sprawa życia i śmierci... Mogę was zapewnić że to coś znacznie poważniejszego" - Bill Shankly Marny ze mnie prowokator.
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #321 : Luty 06, 2012, 08:46:05 » |
|
ale gafy 2 w naszym wykonaniu  - teraz na szybko spanikowany jeszcze raz przejrzałem kalendarz i ...w kwietniu też jest błąd tzn. kwiecień ma 31 dni. Maj już jest normalnie tzn zaczyna się tak jak powinien we wtorek... a z tym 15 lutym to drugie niedopatrzenie. Wybaczcie podczas projektu i edytowania pliku musiałem tego nie zauważyć, a i osoby które przeglądały kal. też tego nie zauważyły i koniec końców poszło tak do druku  . Strasznie mi jako organizatorowi głupio (a jeszcze niedawno się chwaliłem, że 100% zadowolenia z kalendarzy było  a tu taka gafa). No nic, człowiek uczy się na błędach i jeśli taka akcja z kalendarzami się za rok powtórzy to będę 50x sprawdzał czy jest dobrze a osobom które w tym roku wzięły i za rok będą chciały wziąć spróbujemy się jakoś wykombinować kalendarz kilka zł taniej w ramach zadośćuczynienia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #322 : Luty 06, 2012, 08:48:21 » |
|
Wydaje mi się, że te 2 małe błędy nie zmienią ogólnej bardzo dobrej oceny kalendarza. tak jak Kubus napisał marker i wszystko jasne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #323 : Luty 06, 2012, 08:53:44 » |
|
jaja by były jakbym w tym kwietniu leciał tak jakby dalej tzn. 1 maj w środę by był... wtedy cały kalendarz do dupy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAGGIO!
|
 |
« Odpowiedz #324 : Luty 06, 2012, 10:37:18 » |
|
Orzeu - spoko  ja to napisałem oczywiście w ramach "ciekawostki", myśle, że jesteśmy wszyscy BARDZO zadowoloneni z kalendarza, który zdobi nasze ściany i wdzięczni za całą akcje, przecież każdy widział kalendarz, projekt i wszystko co się pojawiało, a nikt z nas nie zwrócił na to uwagi - wszyscy zajarani fotami, a nie jakimiś tam cyferkami  pzdr! 
|
|
|
|
|
|
FoRzA InTeR!
|
|
|
g0raFCI
Piłkarz Serie A

Forza Grande Inter !
|
 |
« Odpowiedz #325 : Luty 09, 2012, 08:42:42 » |
|
Haha, przed chwilą do mnie ojciec : ty spójrz na kalendarz, tam i tam 15, a ja no faktycznie, zaraz napisze na forum, wchodze a tu juz temat sie kreci, tez nie zauwazylem ze 31 kwietnia jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lena182
|
 |
« Odpowiedz #326 : Luty 15, 2012, 11:43:18 » |
|
u mnie wczora było śmiechu kupa z tego 15...  narzeczona zgłupiała i zgubiła się w wyliczaniu czegoś na kalendarzu  Orzeu... i tak za rok zamówimy kalendarz  oczywiście jeżeli tylko pozwolisz:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #327 : Luty 27, 2012, 04:57:17 » |
|
Nie chcę się czepiać ale czemu Mourinho jest w sondzie na tapetę marcowej edycji kalendarza? Rozumiem zrobił wiele dla Interu ale już go nie ma i nie ma co za nim płakać. Powinniśmy się skupić na tych grajkach co mamy obecnie bo równie dobrze można wrzucić Herrerę czy też Manciniego bo również dużo osiągnęli z Interem. I proszę się zbytnio nie przypierdalać do mnie ot co takie tylko moje zapytanie 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
peter0512
|
 |
« Odpowiedz #328 : Luty 27, 2012, 05:07:17 » |
|
Generalnie rozumiem argumenty, ale nie ten temat  Ten jest o papierowych kalendarzach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andyvdm
|
 |
« Odpowiedz #329 : Luty 27, 2012, 05:13:16 » |
|
Jak bedzie Mourinho to chetnie, jak zobacze na kalendarzu facjate tych leniwych, hanbiacych koszulke Interu pseudopilkarzy to nie mam zamiaru tego ogladac codziennie przez miesiac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|