|
air87
|
 |
« : Grudzień 19, 2011, 07:18:17 » |
|
Witam, Szukam osob chetnych do wspolnego wyjazdu na 1/8 finalu LM z OM 13 marca. Ja lece 12.03 z Wroclawia i wracam 14.03 do Warszawy. Bilety w obie strony ok 150zl od osoby. Jesli znajdzie sie chociaz 4 chetnych to bedzie mozliwosc wynajmu wiekszego pokoju (6 osob) w hostelu i cena spania tez bedzie przystepna bo nawet w granicach 20-25 Euro. Rok temu na Bayern bilety byly jeszcze w kasach. Teraz bardzo mozliwe, ze podobnie bedzie, bo i przeciwnik mniej ceniony  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzaku
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 19, 2011, 07:27:38 » |
|
ja jestem chetny  tylko bd musial wziac urlop o ile go dostane  ale mnie juz mozesz liczyc, tylko szef moze mi stanac na drodze bo kase na wyjazd juz od dawna mam odlozona. Mialem jechac na mecz ligowy ale tylko z Katowic wylot byl a ja chcialem z Wrocka ale sam nie wiem czy bym ogarnal 
|
|
|
|
|
|
F.C. Internazionale Milano, u nich serie B nie poznano. Poznali za to smak zwycięstwa, powinno się uczyć od nich męstwa. Oni nigdy się nie poddają, kolejne puchary zdobywają. Pięć trofeów w jednym sezonie, jako nie liczni są w tym gronie. Inter Mediolan klub wybrany, do końca jestem im oddany.
..........................................
FORZA INTER!
|
|
|
|
BAGGIO!
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 19, 2011, 08:03:23 » |
|
Zaraz po losowaniu sprawdzałem bilety. Dla mnie najlepszą (najszybsza i najtańszą opcją) jest wylot z Poznania w dzień meczu za 53zł i powrót w środe rano o 9 (wylot) do Wa-wy (75zł). Do tego bilet (ja myśle, że na inter.it lub innych serwisach na których już kupowaliście powinny być). Problem jest następujący planowy przylot samolotu (wtorek) jest o 19:05 do Bergamo - czyli pozostaje 1:40 do meczu, jeśli znalazłoby się jeszcze dwóch wariatów to można wsiadać w taxi i jechać prosto pod Stadion (myśle, że wyszłoby w podobniej cenie jak autokar do mediolanu 18E + metro 5E/ os.) bo takisarz złapałby fajny długi kurs ( a na zachodzie taksówki są tańsze niż w PL)
Jeśli mówicie o Hostelu - że 6os bo 20-25euro .... to ja ze swoje strony polecam poszukać po hotelach, My (z Bartem) nocowaliśmy w hotelu za o ile mnie pamięć nie myli 23euro ze śniadaniem i prysznicem w pokoju 2os - warunki naprawdę spoko jak na przekimanianie nocki czy dwóch, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
FoRzA InTeR!
|
|
|
|
air87
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 19, 2011, 08:48:16 » |
|
Zaraz po losowaniu sprawdzałem bilety. Dla mnie najlepszą (najszybsza i najtańszą opcją) jest wylot z Poznania w dzień meczu za 53zł i powrót w środe rano o 9 (wylot) do Wa-wy (75zł). Do tego bilet (ja myśle, że na inter.it lub innych serwisach na których już kupowaliście powinny być). Problem jest następujący planowy przylot samolotu (wtorek) jest o 19:05 do Bergamo - czyli pozostaje 1:40 do meczu, jeśli znalazłoby się jeszcze dwóch wariatów to można wsiadać w taxi i jechać prosto pod Stadion (myśle, że wyszłoby w podobniej cenie jak autokar do mediolanu 18E + metro 5E/ os.) bo takisarz złapałby fajny długi kurs ( a na zachodzie taksówki są tańsze niż w PL)
Ja tez chetnie bym lecial z Poznania (z domu), ale nie bede ryzykowal przylotu na 19 + ewentualne opoznienia i dojazdu na ostatnia chwile na SanSiro  Dlatego dla bezpieczenstwa 1 dobre wiecej bede w Mediolanie. Niestety to robi dodatkowy koszt za nocke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berki
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 19, 2011, 09:02:07 » |
|
ja jestem chętny lecieć z 2-3 ziomkami. też myślę o 12-14 marca tylko zależy mi na powrocie do Katowic po wszystkim rano 14 marca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pio_FCI
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 19, 2011, 09:03:43 » |
|
to moje urodziny...i wlasnie na ten dzien planowalem zadebiutowac.. W gre dla mnie wchodza tylko Katowice.. Messie jestes? 
|
|
|
|
|
|
Inter na zawsze !!!
|
|
|
|
Messie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 19, 2011, 09:38:13 » |
|
jestem ja watpie w moje wolne dni:P w pracy na weekend bym lecial ale tak w srodku 3 dni wziasc to wiecie, ale jeszcze pomysle:P
|
|
|
|
|
|
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 19, 2011, 11:11:12 » |
|
Nie lecę właśnie ze względu na lot do Mediolanu, bo z powrotem problemu nie ma żadnego. Tak jak mówi BAGGIO!, jedyny lot do Mediolanu jest o 17:20 z Poznania. Jeśli jechałoby nas np. czterech taksówką to wcale drogo by nie wyszło, a raczej na pewno zdążylibyśmy na mecz. Myślałem nawet o wylocie z Berlina, ale z kolei sporo kosztuje transport do stolicy Niemiec. Tak czy inaczej, jeśli dowie się ktoś ile taki taksówkarz z lotniska pod Stadion może brać kasy i jak długo jedzie, to byłbym skłonny się do tej akcji przyłączyć 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2011, 11:23:58 wysłane przez Karpik »
|
|
By Kropasz
|
|
|
|
Borówa
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 19, 2011, 11:18:24 » |
|
Pio, z Katowic odloty nie bardzo w tym terminie... Ale do Krakowa daleko nie mamy, a tam Ryanair wyszedłby nas nieco ponad 200 zł w obie strony. Możemy też na miejsce lecieć w poniedziałek Ryanairem, a wrócić w środę Wizzem do Katowic. Ogólnie też jestem chętny, tylko rzućcie jakąś konkretną propozycję 
|
|
|
|
|
|
"Ustąp, aby zwyciężyć, burza łamie drzewa, a trzciną tylko kołysze."
|
|
|
|
Mat44
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 19, 2011, 11:33:28 » |
|
Do tego bilet (ja myśle, że na inter.it lub innych serwisach na których już kupowaliście powinny być).
Jeśli chodzi o bilety na Inter.it to w tym sezonie mogą je tam kupić tylko posiadacze tessera del tifoso. Ale myślę, że z kupnem wejściówek, czy to w BPM czy w kasach tuż przed meczem, nie będzie żadnego problemu. (na mecz gatunkowo dużo poważniejszy, czyli z Juve, bilety bez większych problemów kupiłem w kasie w dniu meczu) Chętnie bym się z Wami wybrał, ale niestety nie mam szans dostać urlopu... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Tifare Inter è un onore, amarla un privilegio, difenderla un dovere
|
|
|
|
hanysrr
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 20, 2011, 12:15:23 » |
|
kurde też bym się wybrał tylko nie wiem jak będe miał z uczelnią i ile razem to wszystko by to mniej więcej wyszło? i jak coś to też kato/ kraków 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szumal
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 20, 2011, 09:42:55 » |
|
Też chętnie bym się wybrał, ale mieszkam daleko na Warmii i Mazurach a dokładniej w Mrągowie, mam 18lat. Chciałbym się tylko dowiedzieć ile potrzeba pieniędzy na taki wyjazd, chodzi mi ogólnie o całość. Teraz uczę się w technikum i po szkole trochę dorabiam w supermarketach, może do marca udałoby się coś uzbierać jeśli by to nie była jakaś bardzo wysoka kwota.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaszka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 20, 2011, 11:23:46 » |
|
My z Rizzo mamy już bilety z Krakowa od soboty  Wyszło nam 286 zł na głowę, bo trzeba doliczyć opłatę za płatność kartą. Lecimy w pon 12.03, wracamy w środę 14.03. Liczę, że zbierze się niezła ekipa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 20, 2011, 11:50:25 » |
|
Nie lecę właśnie ze względu na lot do Mediolanu, bo z powrotem problemu nie ma żadnego. Tak jak mówi BAGGIO!, jedyny lot do Mediolanu jest o 17:20 z Poznania. Jeśli jechałoby nas np. czterech taksówką to wcale drogo by nie wyszło, a raczej na pewno zdążylibyśmy na mecz. Myślałem nawet o wylocie z Berlina, ale z kolei sporo kosztuje transport do stolicy Niemiec. Tak czy inaczej, jeśli dowie się ktoś ile taki taksówkarz z lotniska pod Stadion może brać kasy i jak długo jedzie, to byłbym skłonny się do tej akcji przyłączyć  pomyślę nad tą opcją też 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubuszanin
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 20, 2011, 11:58:45 » |
|
Nie lecę właśnie ze względu na lot do Mediolanu, bo z powrotem problemu nie ma żadnego. Tak jak mówi BAGGIO!, jedyny lot do Mediolanu jest o 17:20 z Poznania. Jeśli jechałoby nas np. czterech taksówką to wcale drogo by nie wyszło, a raczej na pewno zdążylibyśmy na mecz. Myślałem nawet o wylocie z Berlina, ale z kolei sporo kosztuje transport do stolicy Niemiec. Tak czy inaczej, jeśli dowie się ktoś ile taki taksówkarz z lotniska pod Stadion może brać kasy i jak długo jedzie, to byłbym skłonny się do tej akcji przyłączyć  ja rowniez... bo do poznania mam blisko a lot tani .. pomyślę nad tą opcją też 
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER !!!
|
|
|
|