|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #165 : Luty 02, 2012, 08:12:52 » |
|
1. Helton 2. Berki 3. Hanys 4. Borówa 5. niezarejestrowany 6. niezarejestrowany 7. niezarejestrowany 8. Majster106 9. RdK 10. fubu 11. fubu 12. fubu 13. Chuchu
W takim razie się dopiszę najwyżej później się wykreślę, jeśli nic z tego nie wyjdzie. A tak btw jest ktoś kto by leciał z Warszawy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomiko85
|
 |
« Odpowiedz #166 : Luty 07, 2012, 12:52:29 » |
|
siemka ,a ja chciałbym lecieć na LM z OM do mediolanu,pierwszy raz i chciałbym sie z kims zabrac ,lecimy w 2 osoby z wawy ,czy mozna sie do kogos jeszcze dolaczyc???pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fubu
|
 |
« Odpowiedz #167 : Luty 12, 2012, 12:43:35 » |
|
Ja wraz z kumplami wypisujemy się z listy gdyż lecimy na jedną noc i znaleźliśmy spanie po 13€.
1. Helton 2. Berki 3. Hanys 4. Borówa 5. niezarejestrowany 6. niezarejestrowany 7. niezarejestrowany 8. Majster106 9. RdK 10. Chuchu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Borówa
|
 |
« Odpowiedz #168 : Luty 16, 2012, 01:59:05 » |
|
Ja wraz z kumplami wypisujemy się z listy gdyż lecimy na jedną noc i znaleźliśmy spanie po 13€.
1. Helton 2. Berki 3. Hanys 4. Borówa 5. niezarejestrowany 6. niezarejestrowany 7. niezarejestrowany 8. Majster106 9. RdK 10. Chuchu
A gdzie ten nocleg znaleźliście? Możecie się pochwalić? Czy reszta wyjazdowiczów ma jakieś propozycje na nocleg?
|
|
|
|
|
|
"Ustąp, aby zwyciężyć, burza łamie drzewa, a trzciną tylko kołysze."
|
|
|
|
Messie
|
 |
« Odpowiedz #169 : Luty 16, 2012, 02:15:38 » |
|
z mojego własnego doświadczenia proponuje noclegi przy ulicy Via Porpora a via Lulli 15-25euro, cieplo, schludnie, wc lub prysznice zadbane - ALba, Ambra, Loris, Sabatino, New Milan, Trentina i Adelchi blisko macie tanie pizzerie, kebaby, chyba z 4 markety (Pam, Punto, Simply, Carrefour Express), metro Loreto (blisko Mc Donald's)lub Lambrate. do Stazione Centrale 10-15minut piecholotem - po drodze jest taka budka całodobowa z jakimis tam chipsami, batonikami, piciem, gdybyscie musieli isc wczesnie na samolot.
|
|
|
|
|
|
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
|
|
|
|
hanysrr
|
 |
« Odpowiedz #170 : Luty 16, 2012, 03:47:46 » |
|
o właśnie takie coś sie może przydać dość a myślisz że bez większego problemu będą miejsca wolne czy robiłeś rezerwacje wcześniej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Messie
|
 |
« Odpowiedz #171 : Luty 16, 2012, 03:54:59 » |
|
generalnie wczesniej robilem, ale cos i tak powinniscie zanlesc tylko wiadomo to juz czas wam ucieka, przy braku biletów moze byc potem problemem,
PPAMIETAJCIE: ZE BILETY MOZNA TERAZ ROWNIEZ KUPIC W NOWYM SKLEPIE SOLO INTER kolo Piazza Duomo:)
|
|
|
|
|
|
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
|
|
|
|
fubu
|
 |
« Odpowiedz #172 : Luty 18, 2012, 08:39:07 » |
|
@Borówa: Będziemy spali w Bristol Hotel. Jest on niestety w 2giej strefie, ale przy pierwszym przystanku metra w tej strefie. Gdyby co, jest 15 min pieszo do stacji metra w pierwszej strefie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #173 : Luty 18, 2012, 09:43:02 » |
|
Ja niestety odpadam  1. Helton 2. Berki 3. Hanys 4. Borówa 5. niezarejestrowany 6. niezarejestrowany 7. niezarejestrowany 8. Majster106 9. RdK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RdK.
|
 |
« Odpowiedz #174 : Luty 18, 2012, 10:37:26 » |
|
Ja niestety odpadam  1. Helton 2. Berki 3. Hanys 4. Borówa 5. niezarejestrowany 6. niezarejestrowany 7. niezarejestrowany 8. Majster106 9. RdK Ja ciągle się waham, a wszystko zależy od pierwszego meczu z Żabojadami. Jak dostaniemy srogie lanie, to tym razem podaruje sobie oglądanie meczu na San Siro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majster106
|
 |
« Odpowiedz #175 : Luty 18, 2012, 11:43:40 » |
|
brawo rdk !!! ma sie tego ducha !!! nawet jak Inter wjebie pierwszy mecz 5-0 to i tak lece !!! hanysrr skad jestes bracie i jak jedziecie do wrocka bo miolbych transport!!?? mocie juz jakis spanie czy dopiero kombinujecie ?? no i cos czuja ze z wami bydzie biba ;] napisz do mie na gg 10025277
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RdK.
|
 |
« Odpowiedz #176 : Luty 19, 2012, 12:38:41 » |
|
brawo rdk !!! ma sie tego ducha !!! nawet jak Inter wjebie pierwszy mecz 5-0 to i tak lece !!! hanysrr skad jestes bracie i jak jedziecie do wrocka bo miolbych transport!!?? mocie juz jakis spanie czy dopiero kombinujecie ?? no i cos czuja ze z wami bydzie biba ;] napisz do mie na gg 10025277
Doskonale wiedziałem, że znajdzie się ktoś, kto się do tego przyczepi  No, ale spodziewałem się także, że uczyni to z większą estetyką. No trudno. Nie będę z Tobą dyskutował odnośnie "ducha", bo to przerabiałem na religii w latach szkoły podstawowej. Jeżeli chodzi o wierność tym barwom, to jestem wierny, ale barwom! Nie zgrai patałachów, którzy NAGLE zapomnieli jak się przyzwoicie gra w piłkę. Na dzień dzisiejszy nie są dla mnie warci zarówno pieniędzy, jak i czasu, który musiałbym poświęcić na taki wyjazd. Kocham Inter za jego historię, a nie za obecnie grających tam "piłkarzy".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuaresmaRQ
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #177 : Luty 19, 2012, 01:01:52 » |
|
a ja mam pytanie ile osób leci z krakowa 12.03.12 ?? I wogole ile nas jedzie ?? bo patrzac na wpisy to dosyć sporo ale ile jest tych co maja juz pozarezerwowane noclegi i loty tzn Ci co lecą na 100% pozwole sobie zrobić liste  tak żeby nie pomylić list to zatytułuję : PEWNIAKI DO WYJAZDU: 1. QuaresmaRQ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majster106
|
 |
« Odpowiedz #178 : Luty 19, 2012, 01:15:59 » |
|
Doskonale wiedziałem, że znajdzie się ktoś, kto się do tego przyczepi  No, ale spodziewałem się także, że uczyni to z większą estetyką. No trudno. Nie będę z Tobą dyskutował odnośnie "ducha", bo to przerabiałem na religii w latach szkoły podstawowej. Jeżeli chodzi o wierność tym barwom, to jestem wierny, ale barwom! Nie zgrai patałachów, którzy NAGLE zapomnieli jak się przyzwoicie gra w piłkę. Na dzień dzisiejszy nie są dla mnie warci zarówno pieniędzy, jak i czasu, który musiałbym poświęcić na taki wyjazd. Kocham Inter za jego historię, a nie za obecnie grających tam "piłkarzy". nie nazywaj moich ulubiencow patalachami bo zapomne ze kibicujesz temu samemu klubowi co ja. nie chcesz nie lec !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RdK.
|
 |
« Odpowiedz #179 : Luty 19, 2012, 01:29:13 » |
|
Doskonale wiedziałem, że znajdzie się ktoś, kto się do tego przyczepi  No, ale spodziewałem się także, że uczyni to z większą estetyką. No trudno. Nie będę z Tobą dyskutował odnośnie "ducha", bo to przerabiałem na religii w latach szkoły podstawowej. Jeżeli chodzi o wierność tym barwom, to jestem wierny, ale barwom! Nie zgrai patałachów, którzy NAGLE zapomnieli jak się przyzwoicie gra w piłkę. Na dzień dzisiejszy nie są dla mnie warci zarówno pieniędzy, jak i czasu, który musiałbym poświęcić na taki wyjazd. Kocham Inter za jego historię, a nie za obecnie grających tam "piłkarzy". nie nazywaj moich ulubiencow patalachami bo zapomne ze kibicujesz temu samemu klubowi co ja. nie chcesz nie lec !!! Czytaj ze zrozumieniem. Kibicuje klubowi, a nie Twoim ulubieńcom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|