// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 03:06:26 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inter - Marsylia (13.03.2012) - Wyjazd  (Przeczytany 14345 razy)
Chuchu
Weteran

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #165 : Luty 02, 2012, 08:12:52 »

1. Helton
2. Berki
3. Hanys
4. Borówa
5. niezarejestrowany
6. niezarejestrowany
7. niezarejestrowany
8. Majster106
9. RdK
10. fubu
11. fubu
12. fubu
13. Chuchu

W takim razie się dopiszę najwyżej później się wykreślę, jeśli nic z tego nie wyjdzie. A tak btw jest ktoś kto by leciał z Warszawy?
tomiko85
Gwiazda Serie C
**

« Odpowiedz #166 : Luty 07, 2012, 12:52:29 »

siemka ,a ja chciałbym lecieć na LM z OM do mediolanu,pierwszy raz i chciałbym sie z kims zabrac ,lecimy w 2 osoby z wawy ,czy mozna sie do kogos jeszcze dolaczyc???pozdro
fubu
Członek FDP

« Odpowiedz #167 : Luty 12, 2012, 12:43:35 »

Ja wraz z kumplami wypisujemy się z listy gdyż lecimy na jedną noc i znaleźliśmy spanie po 13€.

1. Helton
2. Berki
3. Hanys
4. Borówa
5. niezarejestrowany
6. niezarejestrowany
7. niezarejestrowany
8. Majster106
9. RdK
10. Chuchu
Borówa
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #168 : Luty 16, 2012, 01:59:05 »

Ja wraz z kumplami wypisujemy się z listy gdyż lecimy na jedną noc i znaleźliśmy spanie po 13€.

1. Helton
2. Berki
3. Hanys
4. Borówa
5. niezarejestrowany
6. niezarejestrowany
7. niezarejestrowany
8. Majster106
9. RdK
10. Chuchu

A gdzie ten nocleg znaleźliście? Możecie się pochwalić?

Czy reszta wyjazdowiczów ma jakieś propozycje na nocleg?

"Ustąp, aby zwyciężyć, burza łamie drzewa, a trzciną tylko kołysze."
Messie
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #169 : Luty 16, 2012, 02:15:38 »

z mojego własnego doświadczenia proponuje noclegi przy ulicy Via Porpora a via Lulli 15-25euro, cieplo, schludnie, wc lub prysznice zadbane - ALba, Ambra, Loris, Sabatino, New Milan, Trentina i Adelchi  blisko macie tanie pizzerie, kebaby, chyba z 4 markety (Pam, Punto, Simply, Carrefour Express), metro Loreto (blisko Mc Donald's)lub Lambrate. do Stazione Centrale 10-15minut piecholotem - po drodze jest taka budka całodobowa z jakimis tam chipsami, batonikami, piciem, gdybyscie musieli isc wczesnie na samolot.

!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
hanysrr
Członek FDP

carpe diem

« Odpowiedz #170 : Luty 16, 2012, 03:47:46 »

o właśnie takie coś sie może przydać dość a myślisz że bez większego problemu będą miejsca wolne czy robiłeś rezerwacje wcześniej?
Messie
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #171 : Luty 16, 2012, 03:54:59 »

generalnie wczesniej robilem, ale cos i tak powinniscie zanlesc tylko wiadomo to juz czas wam ucieka, przy braku biletów moze byc potem problemem,

PPAMIETAJCIE: ZE BILETY MOZNA TERAZ ROWNIEZ KUPIC W NOWYM SKLEPIE SOLO INTER kolo Piazza Duomo:)

!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
fubu
Członek FDP

« Odpowiedz #172 : Luty 18, 2012, 08:39:07 »

@Borówa:
Będziemy spali w Bristol Hotel. Jest on niestety w 2giej strefie, ale przy pierwszym przystanku metra w tej strefie. Gdyby co, jest 15 min pieszo do stacji metra w pierwszej strefie.
Chuchu
Weteran

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #173 : Luty 18, 2012, 09:43:02 »

Ja niestety odpadam Sad

1. Helton
2. Berki
3. Hanys
4. Borówa
5. niezarejestrowany
6. niezarejestrowany
7. niezarejestrowany
8. Majster106
9. RdK
RdK.
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #174 : Luty 18, 2012, 10:37:26 »

Ja niestety odpadam Sad

1. Helton
2. Berki
3. Hanys
4. Borówa
5. niezarejestrowany
6. niezarejestrowany
7. niezarejestrowany
8. Majster106
9. RdK

Ja ciągle się waham, a wszystko zależy od pierwszego meczu z Żabojadami. Jak dostaniemy srogie lanie, to tym razem podaruje sobie oglądanie meczu na San Siro.

Majster106
Członek FDP

« Odpowiedz #175 : Luty 18, 2012, 11:43:40 »

brawo rdk !!! ma sie tego ducha !!! nawet jak Inter wjebie pierwszy mecz 5-0 to i tak lece !!! hanysrr skad jestes bracie i jak jedziecie do wrocka bo miolbych transport!!?? mocie juz jakis spanie czy dopiero kombinujecie ?? no i cos czuja ze z wami bydzie biba ;] napisz do mie na gg 10025277
RdK.
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #176 : Luty 19, 2012, 12:38:41 »

brawo rdk !!! ma sie tego ducha !!! nawet jak Inter wjebie pierwszy mecz 5-0 to i tak lece !!! hanysrr skad jestes bracie i jak jedziecie do wrocka bo miolbych transport!!?? mocie juz jakis spanie czy dopiero kombinujecie ?? no i cos czuja ze z wami bydzie biba ;] napisz do mie na gg 10025277

Doskonale wiedziałem, że znajdzie się ktoś, kto się do tego przyczepi Uśmiech No, ale spodziewałem się także, że uczyni to z większą estetyką. No trudno. Nie będę z Tobą dyskutował odnośnie "ducha", bo to przerabiałem na religii w latach szkoły podstawowej. Jeżeli chodzi o wierność tym barwom, to jestem wierny, ale barwom! Nie zgrai patałachów, którzy NAGLE zapomnieli jak się przyzwoicie gra w piłkę. Na dzień dzisiejszy nie są dla mnie warci zarówno pieniędzy, jak i czasu, który musiałbym poświęcić na taki wyjazd. Kocham Inter za jego historię, a nie za obecnie grających tam "piłkarzy".

QuaresmaRQ
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #177 : Luty 19, 2012, 01:01:52 »

a ja mam pytanie ile osób leci z krakowa 12.03.12 ?? I wogole ile nas jedzie ?? bo patrzac na wpisy to dosyć sporo ale ile jest tych co maja juz pozarezerwowane noclegi i loty tzn Ci co lecą na 100% pozwole sobie zrobić liste Razz tak żeby nie pomylić list to zatytułuję :

PEWNIAKI DO WYJAZDU:
1. QuaresmaRQ
Majster106
Członek FDP

« Odpowiedz #178 : Luty 19, 2012, 01:15:59 »

Doskonale wiedziałem, że znajdzie się ktoś, kto się do tego przyczepi Uśmiech No, ale spodziewałem się także, że uczyni to z większą estetyką. No trudno. Nie będę z Tobą dyskutował odnośnie "ducha", bo to przerabiałem na religii w latach szkoły podstawowej. Jeżeli chodzi o wierność tym barwom, to jestem wierny, ale barwom! Nie zgrai patałachów, którzy NAGLE zapomnieli jak się przyzwoicie gra w piłkę. Na dzień dzisiejszy nie są dla mnie warci zarówno pieniędzy, jak i czasu, który musiałbym poświęcić na taki wyjazd. Kocham Inter za jego historię, a nie za obecnie grających tam "piłkarzy".
nie nazywaj moich ulubiencow patalachami bo zapomne ze kibicujesz temu samemu klubowi co ja. nie chcesz nie lec !!!
RdK.
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #179 : Luty 19, 2012, 01:29:13 »

nie nazywaj moich ulubiencow patalachami bo zapomne ze kibicujesz temu samemu klubowi co ja. nie chcesz nie lec !!!

Czytaj ze zrozumieniem. Kibicuje klubowi, a nie Twoim ulubieńcom.

Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.136 sekund z 19 zapytaniami.