|
dani7
|
 |
« : Styczeń 09, 2012, 06:20:48 » |
|
Po licznych debatach, zdecydowaliśmy się nie zdejmować bana z konta Randamy - On sobie poradzi, ma tu ich pewnie kilka, ma też na innych stronach pod nickami, które pewnie kojarzycie. Chcecie szerszych wyjaśnień? Zapraszam na jeden z Jego numerów gg
Randama pozwolił sobie to skomentować w następujący sposób: "Oskarżenia administracji sa bezpodstawne, mam tu 3 konta które zostały zablokowane a wszelkie próby wciskania kitu sa żałosne. Ostatniego zdania nie rozumiem i nie chce zrozumieć ponieważ to pewnie kolejkna genialna interpretacja zarządu. W jednym sie zgadzam- ban byl zasłużony, decyzja nie podlega żadnej dyskusji i ja sam sobie znakomicie poradzę. Pozdrawiam"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2012, 06:26:03 wysłane przez dani7 »
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 12, 2012, 07:02:49 » |
|
Skończcie z tą dziecinadą i wklejaniem jego odpowiedzi na Wasze gg.
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 12, 2012, 07:22:20 » |
|
No właśnie kończąc tą dziecinade zmienie temat. Mam prośbę co do sond na stronie. Chodzi o to żeby wrócić do tego co było kiedyś, mianowicie aby głosowanie na najlepszego gracza danego miesiąca trwało mniej więcej do połowy nastepnego. A w drugiej połowie miesiąca robić sonde na najładniejszą bramke. Bo pod koniec miesiąca i tak mało kto pamięta jak dany zawodnik grał w poprzednim i ludzie pewnie głosują na ulubionego albo coś... Proszę szanowne grono redakcyjne o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VVujek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 12, 2012, 07:28:35 » |
|
Jest i Globus  (to chyba moja ulubiona postać na forum^^) no zdziwił bym się jak by nie napisał nic w tym temacie No nic,brawo administracjo nie potraficie schować swojego wielkiego ego do kieszeni.Najlepsze jest to że dla jednych robicie wyjątki a dla innych nie.Wymienił bym kilka przykładów,ale i tak nic to nie da. Globus:Dodam że to co napisałeś jest bez sensu
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2012, 07:53:16 wysłane przez VVujek »
|
|
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 12, 2012, 07:37:04 » |
|
Mam prośbę co do sond na stronie. Chodzi o to żeby wrócić do tego co było kiedyś, mianowicie aby głosowanie na najlepszego gracza danego miesiąca trwało mniej więcej do połowy nastepnego. Przyjęte do realizacji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 12, 2012, 08:22:12 » |
|
No nic,brawo administracjo nie potraficie schować swojego wielkiego ego do kieszeni.Najlepsze jest to że dla jednych robicie wyjątki a dla innych nie.Wymienił bym kilka przykładów,ale i tak nic to nie da.
Nie od dzisiaj wiadomo, że są tutaj równi i równiejsi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 12, 2012, 09:32:45 » |
|
No nic,brawo administracjo nie potraficie schować swojego wielkiego ego do kieszeni.Najlepsze jest to że dla jednych robicie wyjątki a dla innych nie.Wymienił bym kilka przykładów,ale i tak nic to nie da.
Nie od dzisiaj wiadomo, że są tutaj równi i równiejsi  kusy, brakuje mi do Ciebie słów, kto jak kto, ale Ty powinieneś milczeć! Z tego co się orientuję nie dalej jak dwa tygodnie temu został Ci skrócony w pełni zasłużony ban o blisko 20 dni. Z tego co my wiemy, Randama posiadał tutaj kilka kont, od czasu bana założył kilka nowych, a skoro tak bardzo mu zależy na tym co miał to dlaczego ciągle wysyłacie nie jego przeprosiny tylko próby tłumaczenia się? Poza tym, skoro jest taka oddany FcInter.pl to dlaczego próbował dostać się do redakcji konkurencyjnej strony?
|
|
|
|
|
|
Moja lista TODO: - Terminarz - Galeria/Video - System do multimediów - wyspać się
|
|
|
|
VVujek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 12, 2012, 10:04:20 » |
|
Czasami nie wiem czy wy jesteście kibicami klubu Inter Mediolan stronki Fcinter.pl czy FDP niby te trzy pojęcia mają ze sobą tyle wspólnego a jednak są tak bardzo podzielone.  Co za ludzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 12, 2012, 11:09:29 » |
|
Zrozumcie w końcu, obrońcy uciśnionego Randamy, że typ robi sobie i z nas i z Was jaja, działając na kilku kontach, tutaj i na innych stronach i tylko dzięki jego nieuwadze podjęta została taka a nie inna decyzja. Gość ma problemy psychiczne, a Wy sie dajecie pukać w kakao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VVujek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 12, 2012, 11:26:05 » |
|
no jak na razie to nic ciekawego nie napisał tylko jakieś pół hasła żadnych konkretów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 12, 2012, 11:31:55 » |
|
działając na kilku kontach, tutaj
no jak na razie to nic ciekawego nie napisał tylko jakieś pół hasła żadnych konkretów.
- Randama - Randama7 - RandamaCesarz - petrides - oraz prawdopodobnie Shadow90
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 12, 2012, 11:40:41 » |
|
To rzeczywiście coś jest nie tak jak posiada tyle kont.. #Ljarro używasz bardzo mocnych słów pisząc, że ma problemy psychiczne, jesteś tego pewny? P.S. zaczynam milczeć 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 12:11:25 wysłane przez kusy »
|
|
|
|
|
|
VVujek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 13, 2012, 12:04:15 » |
|
Ludzie posiada tyle kont..... Randama dostał bana za przekleństwo czy coś w tm stylu,gdy tylko dostał bana to zaraz założył konto RandamaCesarz zaraz szybko dostał bana i za chwile założył Randama7 pamiętam jeszcze że się pytałem "Randama to ty??" "a on odpowiedział nie Zdzisiek Kręcina" konto petrides założył później bo miał zbanowane tamte konta.
Byłem przy tym wiec nie wciskajcie kitu "że Randama działa na kilku kontach" Bo te dwa konto R7 i RC zostały zbanowane w ten sam dzień.
No do tej pory myślałem że Ljarro to jest poważny gość,ale "problemy psychiczne" tu trochę przesadziłeś.Z tego co wiem to Randama w ten dzień w który dostał bana a potem założył te 2 konta był po prostu pod wpływem alkoholu.
PS.Zresztą brzydko mówiąc mam to już w dupie jak dla mnie to dawajcie bany za co chcecie i komu chcecie nie interesuje już mnie to .Jak chcecie to mi wlepcie perma i będzie spokój.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 13, 2012, 12:21:42 » |
|
Mówię o kontach, które miał wcześniej i na których był w redakcji naszej i na innej stronie. Z tego co wiem to Randama w ten dzień w który dostał bana a potem założył te 2 konta był po prostu pod wpływem alkoholu.
Masakryczna masakra, kończę swoje wywody bo tylko pogrążacie swojego klienta panie adwokacie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|