|
|
FReeFonix
Kadra Hax Ball

Wczoraj, dzisiaj, jutro - tylko Inter
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 22, 2012, 02:14:28 » |
|
https://twitter.com/AnonymousWiki - Twitter grupy hakerów "Anonymous". O godzinie 8:00 umieścili wpis: The Polish revolution is now beginning.
|
|
|
|
|
|
  "Zesraj się, a nie daj się!"
|
|
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 22, 2012, 03:23:22 » |
|
Zbliza sie koniec swiata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 22, 2012, 03:24:18 » |
|
Zbliza sie koniec swiata  dokładnie  strach się bać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kachol
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 22, 2012, 04:09:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlodar10
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 22, 2012, 04:41:51 » |
|
Dajcie spokój to po co będzie internet jak na nic nie będzie można wejść ? ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 22, 2012, 04:43:58 » |
|
Na co niby nie mozna bedzie wejsc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
and1
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 22, 2012, 04:44:26 » |
|
"Polski rząd powinien podpisać ten dokument dlatego, że nie ma bezgranicznej niedookreślonej wolności, również w internecie. Im więcej wolności tym więcej odpowiedzialności za słowo. Piractwo to jest jedna sprawa, ale jest tyle chamstwa i plugastwa w internecie, że trzeba z tym walczyć - stwierdził z kolei Eugeniusz Kłopotek z PSL." Prawdopodbnie matoły z PO mają podnobe zdanie więc ustawa przejdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartoszkiewicz
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 22, 2012, 04:45:47 » |
|
Jak mi zamkną neta i nie będe mógł oglądać meczów Interu , to im wy.. wyyy... wybije ząbki ;}
|
|
|
|
|
|
Jeden klub , jedno życie . INTER .
|
|
|
|
AlwaysRemember
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 22, 2012, 05:14:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kachol
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 22, 2012, 05:37:58 » |
|
- Trudno mówić o ataku hakerów, bo żadna z zablokowanych stron nie została naruszona. Bardziej można to porównać do olbrzymiego zainteresowania stronami rządowymi i sejmowymi - powiedział w TVN24 rzecznik rządu Paweł Graś, komentując blokadę najważniejszych rządowych stron internetowych.
Rok dopiero się zaczął, ale ciężko będzie przebić to...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlwaysRemember
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 22, 2012, 05:48:39 » |
|
Tusk mówił to samo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 22, 2012, 05:49:08 » |
|
- Trudno mówić o ataku hakerów, bo żadna z zablokowanych stron nie została naruszona. Bardziej można to porównać do olbrzymiego zainteresowania stronami rządowymi i sejmowymi - powiedział w TVN24 rzecznik rządu Paweł Graś, komentując blokadę najważniejszych rządowych stron internetowych.
Graś trochę się przeliczył, myślał, że gdzieś w jakimś ciemnogrodzie w to uwierzą, tymczasem, nawet w TVN24 w Kawa na ławę Rymanowski nie wytrzymał i jawnie śmiał się z tego co powiedział Graś. Co do słów Kłopotka, to miałem go za jednego z normalniejszych w tej całej szopce koalicyjnej, ale tą wypowiedzią udowodnił mi, że nic go nie różni od reszty bandy.
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 22, 2012, 05:52:36 » |
|
Graś trochę się przeliczył, myślał, że gdzieś w jakimś ciemnogrodzie w to uwierzą, tymczasem, nawet w TVN24 w Kawa na ławę Rymanowski nie wytrzymał i jawnie śmiał się z tego co powiedział Graś. Co do słów Kłopotka, to miałem go za jednego z normalniejszych w tej całej szopce koalicyjnej, ale tą wypowiedzią udowodnił mi, że nic go nie różni od reszty bandy. Klopotek to akurat jest w opozycji, bedac jednoczesnie w koalicji. Zawsze moralizuje, a jest z partii, ktora, hm, nie cieszy sie najlepsza opinia:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|