// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 03:29:38 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Urządzenie wielofunkcyjne - jakie?  (Przeczytany 590 razy)
RdK.
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« : Styczeń 30, 2012, 05:19:33 »

Zamierzam zakupić urządzenie wielofunkcyjne z możliwością połączenia WiFi, na które składałaby się drukarka, ksero i skaner. Kwota, którą zamierzam na to poświęcić nie jest zbyt duża, bo ok. 250zł. Nie poszukuje czegoś profesjonalnego, byle tylko dobrze drukowało, skanowało i kopiowało w warunkach domowych Uśmiech Czy możecie mi coś polecić?

andyvdm
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #1 : Styczeń 30, 2012, 05:30:17 »

Polecam produkty fiirmy Brother, chyba najtańsze tusze, dobre i mało awaryjne drukarki.
mORGAN
Piłkarz Serie C
*

« Odpowiedz #2 : Styczeń 30, 2012, 05:39:30 »

Czy WiFi jest Ci koniecznie potrzebne?
RdK.
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Styczeń 30, 2012, 07:18:12 »

Czy WiFi jest Ci koniecznie potrzebne?

Zdecydowanie tak Uśmiech A czemu pytasz? Odradzasz?

Pablusso
Członek FDP

« Odpowiedz #4 : Styczeń 30, 2012, 07:29:15 »

W tym przedziale cenowym zdecydowanie Brother. Nie placisz 2 razy wiecej tylko dlatego, ze nazywa sie np Lexmark.

sig by Orzeu
Gunnar
Kadra Hax Ball

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Styczeń 30, 2012, 07:39:39 »

Sam mam brother DCP-145C i jestem zadowolony. Cena raczej powinna Cię zadowolić. Nie ma co wydawać więcej na bardziej znane marki.

mediolan
Gwiazda Serie A

Forza Inter Pazza i tak cale zycie!

« Odpowiedz #6 : Styczeń 30, 2012, 08:04:57 »

nie polecam HP! w ciagu 2 lat 4 razy mi sie zepsul -.- tzn nie wiem czy kazde urzadzenie wielofunkcyjne z HP jest takie awaryjne ale jak narazie na 5 HP ktore posiadaja rodzinka znajomi  roznego rodzaju (kazde urzadzenie wielofunkcyjne ) 3 juz padly po kilka razy dlatego nie polecam bo kasy na HP trzeba troche wyrzucic a psuje sie cholerstwo strasznie !

Filip©
Mizerny ze mnie
Administrator

aaaeeeaaaaoooo!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Styczeń 30, 2012, 08:15:39 »

Mam 3w1 HP F2180 z 4-5 lat już będzie. Używane codziennie, bardzo eksploatowane i jak na razie bezawaryjne.
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Styczeń 30, 2012, 08:56:11 »

Polecam produkty fiirmy Brother, chyba najtańsze tusze, dobre i mało awaryjne drukarki.

W tym przedziale cenowym zdecydowanie Brother. Nie placisz 2 razy wiecej tylko dlatego, ze nazywa sie np Lexmark.

Kupiłem Brother'a urządzenie wielofunkcyjne jakiś tydzień temu. Solidnie wykonana maszyna. 250 zł trochę mało. Polecam dołożyć i kupić laserówkę. Ja za model DCP-7055 zapłaciłem 440 zł. Zamiennik tonera kosztuje 70 zł, wydajność wydaje mi się ponad 1000 stron.
Atramentówki się na dzień dzisiejszy nie opłacają. Jedyny minus o ile tak można powiedzieć - brak koloru.

Brother do zestawu nie dołącza kabla USB type 2, także jak będziesz kupował sprawdź to wcześniej, bo szkoda Twoich nerwów przy rozpakowywaniu i poźniej w drodze do sklepu Razz

Tyle ode mnie Uśmiech

>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
DavideSanton.net
Chcesz zobaczyć mnie w akcji? Jeśli tak wbijaj »»» http://pl.youtube.com/watch?v=74HgMA29kyU
mORGAN
Piłkarz Serie C
*

« Odpowiedz #9 : Styczeń 30, 2012, 10:59:19 »

Bo nie znajdziesz w tej cenie Brother'a z WiFi Uśmiech Co do HP to strasznie ich nie lubię. Od wielu lat praktycznie wszystkie atramentowe 3 w 1 mają te same, kiepskie bebechy. Tak więc Brother i oryginały, albo dobre zamienniki. A jak drukujesz dużo to kup sobie do tego używaną laserówkę Uśmiech
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.137 sekund z 18 zapytaniami.