|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #1185 : Lipiec 06, 2010, 11:51:34 » |
|
W teledysku Tedego brakuje mi zdjęć tłumu ludzi na ulicach Warszawy,płonących zniczy itp.Nadałoby to jeszcze głębszego wyrazu klipowi...Polska jako młoda kobieta - świetny motyw.Teledysk jak najbardziej mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
InterNH
|
 |
« Odpowiedz #1186 : Lipiec 06, 2010, 07:19:27 » |
|
W ogóle płyta "FuckTede" bardzo dobra, tracki jak "Warszafski Styl" czy "Inne Getto" wywarły na mnie największe wrażenie.
|
|
|
|
|
|
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
|
|
|
|
|
nowyyy
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #1188 : Lipiec 08, 2010, 06:36:23 » |
|
grymassa sluchalem i mysle ze warto:D szczerze moge polecic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nowyyy
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #1189 : Sierpień 05, 2010, 08:44:21 » |
|
co do grymassa to stefan999 dodal link do jego najnowszej plyty sluchalem i plyta jest przekozacka. szczerze polecam http://www.wrzuc.to/TZt8U6mqV9.wt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PepeBergomi
|
 |
« Odpowiedz #1190 : Sierpień 14, 2010, 04:02:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma(R)co_Polo
|
 |
« Odpowiedz #1191 : Sierpień 22, 2010, 12:45:11 » |
|
Jako, że jesteśmy w takowym a nie innym dziale zapraszam każdego fana Interu do odsłuchania pierwszej nuty Boba i mnie (15,16 lat) Wiem,że to nie żadne arcydzieło, ale i tak zapraszam do sprawdzenia i skomentowania http://www.youtube.com/user/mago94rappozdrawiam Mago
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
|
|
|
Stefan999
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #1192 : Sierpień 22, 2010, 09:56:11 » |
|
przesluchalem kilka trackow i postanowilem sciagnac i dokladniej przesluchac ale link juz po kilku znajomych poszedl:D napisze pozniej jeszcze czy czla plytka mi sie podobala itd pzdr oczywiscie nadal polecam plytke grymassa - na ostatnim wdechu http://www.wrzuc.to/TZt8U6mqV9.wt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23tmk23
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #1193 : Sierpień 29, 2010, 10:05:46 » |
|
mógłby koś polecic jakieś dobre kawałki do samochodu? oczywiście tylko Polski hh
|
|
|
|
|
|
Na początku wyśniłeś sobie marzenie i stanęło przed tobą jak niezdobyta góra z szczytem w chmurach milcząca, błyszcząca w błyskach słońca przysiągłeś, że będziesz się starał zdobyć ją do końca I poświęciłeś życie, choć kosa losu podcinała skrzydła i walka ci już brzydła, wytrwałeś gdy inni upadali ty wciąż stałeś targany bólem niosłeś własny krzyż i piąłeś się wciąż wzwyż
|
|
|
|
Biały
|
 |
« Odpowiedz #1194 : Sierpień 29, 2010, 10:08:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamikaze
Zdobywca Scudetto

Dopo Rafael c'e Leonardo.. !
|
 |
« Odpowiedz #1196 : Sierpień 29, 2010, 11:22:33 » |
|
Vixen kozak, track znajomi i wziac wymiatają ;d
|
|
|
|
|
|
 IO TI AMO <3 ~!!
|
|
|
|
|
|
Ma(R)co_Polo
|
 |
« Odpowiedz #1198 : Wrzesień 05, 2010, 08:04:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
|
|
|
Kamikaze
Zdobywca Scudetto

Dopo Rafael c'e Leonardo.. !
|
 |
« Odpowiedz #1199 : Wrzesień 05, 2010, 08:26:13 » |
|
Marco wez juz nie spamuj Twoimi linkami , tak ladnie nagraliscie , co preawda narazie wam duzo brakuje aby dotrzec chocby pod podium hip-hopu,ale zycze wam z calego serca powodznia. Oby wiecej mlodzierzt zajmujacej sie ciekawymi zadaniami, a nie siedzeniem''na blokach'' brawo.
pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
 IO TI AMO <3 ~!!
|
|
|
|